0753 701 451
0724 608 149
office@i-asigurare.ro

Asigurare locuință

Obligatorie și Facultativă

Livrare electronică imediată

Plătești online și primești polița pe email

6 asiguratori

Compari produse de asigurare de la 6 asiguratori
Se încarcă..
Calculează

Suport 7/7

Să alegi cea mai bună asigurare de locuință, la cel mai bun preț nu este deloc usor.
Noi cunoaștem pachetele de asigurare și te putem ajuta.

Riscuri Asigurate

Indiferent că stai la bloc sau la casă, ai 22 de pachete de asigurare prin care să te protejezi de furt, conducte sparte, centrale defectate, etc.

Plata în Rate

Dacă ai un card de credit de la băncile partenere (BT, Credit Europe, Garanti, Alpha Bank) poți achita asigurarea de locuință în 2, 3 sau 4 Rate

Ai nevoie de ajutor cu asigurarea de locuință?

Cum reduc costul asigurării de locuință?

Prin informare și consiliere de specialitate și evaluare riscuri necesare. Prețurile diferă de la societate la societate, chiar dacă asigurarea facultativă de locuință include aceleași riscuri asigurate.

Care sunt diferitele tipuri de asigurări de locuință?

Există două tipuri de asigurare de locuintă:

  • Asigurarea obligatorie de locuință (PAD) care costă 10 Euro sau 20 Euro și care acoperă trei riscuri standard: inundații, cutremure și alunecări de teren.
  • Asigurarea facultativă de locuință. Prețul diferă în funcție de riscurile pentru care dorești să fii acoperit. Cele mai frecvente riscuri pe care proprietarii de locuințe din România le includ în polița de asigurare sunt: furt, conducte sparte, incendiu, centrală termică, răspundere civilă.

Am o casa cumpărată cu mult timp în urmă. Cum îi stabilesc valoarea?

Valoarea unei locuințe poate fi stabilită de un specialist în domeniu sau poți evalua piața imobiliară din zona în care locuiești. Iar dacă dorești să îți închei o asigurare de locuință este bine să știi că există produse fixe de asigurare. De exemplu, pentru o locuință care valorează în jur de 40.000 euro, poți încheia o poliță de asigurare cu 36 Euro.

Am credit prin prima casă. Ce fel de asigurare am nevoie?

În primul rând trebuie să știi că banca prin care ai obținut creditul nu te poate obliga să închei asigurarea la Asiguratorul cu care colaborează. De ce este important să știi acest lucru? De cele mai multe ori prețurile sunt mult mai mari decât ar fi dacă ți-ai achiziționa singur asigurarea (chiar și cu 50%).

În general, asigurările pentru prima casă includ riscuri comune, însă trebuie să întrebi banca creditoare ce riscuri trebuie să cuprindă.

Polița de asigurare facultativă nu poate fi încheiată decât împreună cu cea obligatorie sau dacă se face dovada unei polițe de asigurare deja încheiate.

Nu găseşti răspunsul?

Scrie-ne oricând doreşti pe e-mail office@i-asigurare.ro sau ne poţi contacta telefonic de luni până vineri 09:00 – 17:00 şi te ajutăm cu drag!

Contactează-ne

Descarca aplicatia I-Asigurare