asigurare medicala de calatorie online

Asigurare de calatorie online

Scapa de griji! Incheie o asigurare de calatorie online si esti asigurat in fata incidentelor medicale, furtului sau pierderii de bagaje. Calculeaza tarife, comanda asigurarea medicala de calatorie si o primesti pe e-mail in cateva minute. Prin aplicatia i-Asigurare, poti comanda asigurarea medicala calatorie de pe telefon, chiar si din aeroport. Calculatorul i-Asigurare te ajuta sa selectezi cea mai ieftina asigurare medicala de calatorie, pentru riscurile pe care doresti sa le acoperi.

Cotatie asigurare medicala de calatorie
1

Detalii destinatie

2

Detalii persoane asigurate

3

Tarife de asigurare

4

Comanda

imgLoader

De ce ai nevoie de asigurare de calatorie

Asigurarea medicala de calatorie te scuteste de cheltuieli medicale inopinate, asigurate pe parcursul calatoriei in strainatate, in caz de:

  • imbolnavire subita si imprevizibila, care iti pun in pericol sanatatea sau viata;
  • accident care iti prejudiciaza starea de sanatate;
  • deces ca urmare a imbolnavirii subite si imprevizibile sau a unui accident;

Majoritatea asigurarilor de calatorie acopera urmatoarele cheltuieli:

  • cheltuielile medicale;
  • transportul asiguratului la un spital si repatrierea;
  • insotirea asiguratului catre Romania;

Despre asigurarea medicala de calatorie

O asigurare medicala de calatorie poate fi incheiata de catre orice persoana cu domiciliu stabil in Romania. De regula, varsta maxima admisa de asiguratori este intre maxim 60 - 70 de ani. Un alt aspect important este ca majoritatea companiilor de asigurare colaboreaza cu companii mari de asistenta cum ar fi Coris, Qbe Insurance. Acest serviciu este disponibil 24 de ore din 24. Datele companiei de asistenta in caz de incidente sunt trecute pe polita de asigurare medicala de calatorie.

ATENTIE: Aceste informatii sunt orientative si au ca scop familiarizarea cu anumiti termeni specifici asigurarilor travel. In cazul achizitionarii unei asigurari de calatorie online, cititi cu atentie conditiile de asigurare atasate, pentru a sti cu exactitate, ce acoperiri sunt prevazute in contract.

Aveti, de asemenea, pentru fiecare produs de asigurare, un sumar al riscurilor acoperite.
Cum ma asigur
Completeaza formularul, alege asigurarea medicala de calatorie care se ti potriveste, adauga, daca este cazul, clauze specifice destinatiei de calatorie, sportului practicat sau problemelor tale de sanatate, efectueaza plata online, iar in cel mai scurt timp vei primi pe email polita, impreuna cu conditiile de asigurare. Completarea formularului nu te obliga la achizitionarea asigurarii de calatorie. Toate datele sunt confidentiale si folosite doar cu scopul de ofertare.
  • Cum comand?
  • Cum platesc?
  • Conditii livrare?