Generali Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,64 (44 review-uri)

 • 2,11 (36 review-uri)

 • 1,26 (253 review-uri)
 • Generali
  2,23 (26 review-uri)

 • 2,25 (36 review-uri)

 • 1,56 (48 review-uri)

 • 1,57 (21 review-uri)

 • 3,5 (12 review-uri)

 • 4,33 (6 review-uri)

 • 1,67 (171 review-uri)

 • 2,14 (14 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Generali


2,23 (26 review-uri)
 • 1
  18
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  8
Chiorean Mircea peteu
25.aprilie.2020
Nemulțumire..

Văd că toți asiguratorii au mărit preturile..nu vad normal...nu suntem o tara normală...mulțumesc..
George
27.martie.2020
Ireprosabil !

Una dintre cele mai puternice si de incredere companii din Romania !
talangescu
07.ianuarie.2020
nu recomand

mi-au platit doar 30% din dauna
Ionuț

Nota 10

Sunt foarte multumit de serviciile lor. Am avut multe daune la ei si s-au comportat ireprosabil.
Larisa

Dezamăgită....

(fara comentariu)
anonim

(fara subiect)

Imi pare rau sa spun dar sunt dezamăgită complet de această firmă de asigurări. Am avut asigurare storno pt un sejur in Turcia,dar din pacate soțul meu a suferit un accident(i-a intrat o sarma in picior si s-a infectat,a fost internat în spital),motivul pt care nu am mai plecat în concediu. Bineinteles ca nu am recuperat nici macar un euro din cei 1700 care i-am dat pe sejur pt ca s-au legat de boala soțului meu(diabet) care nu a avut nici o legatura cu anularea călătoriei. Am depus la dosar absolut toate actele din care se vedea clar ca a fost un accident si nu o urmare a diabetului(radiografie,referat medic,poze cu rana etc) dar degeaba. O sa mergem in instanta cu aceasta firma pt ca nu mi se pare corect cum au procedat,având asigurare storno cu ei.
Elena

Nu recomand!

Alegeți orice altă companie de asigurări, nu mai asta nu!! Sunt rău platnici, se agață de orice posibil! Nu despăgubesc cu nimic! Ocoliți-i cât puteți!!!
Nu recomand
16.septembrie.2019
Nu recomand, TEPARI

Am avut o polita de viata Majorat, care a ajuns la maturitate. Au schimbat conditiile contractuale, fara a fi informata. Evident, dupa ani de incasare a primelor, acum se folosesc de orice, ca sa nu plateasca.... Tepari, tepari, tepari!!! Fac reclamatie la ANPC si ASF!
Darius Cimpean
15.septembrie.2019
Generali - Ireproșabilă pe asigurări turistice.

Fiica mea a avut un accident în Franta în urma căruia a suferit 2 intervenții chirurgicale la Dijon. A fost transportata cu elicopterul de la Macon la Dijon. În toată aceasta perioada firma de asigurări Generali a avut un comportament ireproșabil din prima zi și pana la repatrierea ficei mele. Mulțumesc pe aceasta cale domnișoarei Raisa Vasile cu care am vorbit cel puțin odată pe zi precum și celorlalți operatori cu care am vorbit. În ceea ce ma privește de acum încolo numai cu Generali vom face asigurări pentru orice călătorie. Cu mulțumiri - Darius Cimpean.
robert
10.septembrie.2019
NU RECOMAND

Acesta societate de asigurari a fost creeata doar pentru incasarea primelor. Ani de zile poti sa platestui si sunt foarete "buni". La prima dauna vor gasi "argumente" fictive, vor interpreta in felul lor si vor citi dopar partial informatiile din documente doar pentru a nu plati.
anonim
04.septembrie.2019
(fara subiect)

(fara comentariu)
Leon Carmen
27.august.2019
Nemulțumita

M-am dus la ei cu trei probleme la mașină și mi-au făcut dosar de dauna pe Casco, doar pentru două probleme, apreciind că pentru a treia problemă trebuie dosar separat, deși provenea din același eveniment rutier. Nu recomand.
andrei
14.august.2019
profesionisti

doua daune in acelasi an de asigurare, una dintre ele in care eu am fost vinovat , ambele solutionate f rapid si fara batai de cap
Costel
12.august.2019
NU recomand. Nesimțire crasă!

M-a lovit cineva in 2017 cu rca la generali si am avut deviz la Suzuki România de 3500euro, suma oferita de generali pt reparatie in regim propriu a fost de 5000lei. Am zis ok, o repar in service, au lungit-o 6 luni. Nici cu statul nu mi-am facut atatia nervi cati am avut cu aceasta "companie". Culmea ca la cei ce sunt printre cei ieftini am fost tratat mai bine si am primit si despăgubiri reale. NU recomand generali sub nici o forma!
Andrada
26.iulie.2019
SLAB SLAB SLAB

Toata lumea care lauda care acest pom Generali, ori nu au patit nimc incat sa ceara despagubiri, ori a fost prea minor incidentul, ori sunt angajati "de top" in cadrul firmei. Nu recomand nimanui.
Leo
06.iunie.2019
Nu merită

Am avut asigurare la ei plătită ani de zile, când am inundat vecinul la baie, menționez doar pe tavanul lui, am cerut despăgubiri(eu reparand omului). Nu au despăgubit, o firmă care știe doar sa ia... Căpușe pot zice, agentul și-a cerut scuze și cam atât. Deci nu recomand sub nici o formă. O zi bună.
Ela
05.iunie.2019
TEPARI ORDINARI, TE MINT IN FATA SI ISI BAT JOC DE TINE!!!

Am avut CASCO la ei si o paguba de >14000 de lei, au refuzat plata cu niste argumente atat de puerile ca sfideaza si bunul simt, si contractul, si legile elementare ale fizicii... uite-asa pentru ca nu vor ei sa plateasca si se bazeaza pe faptul ca mai nimeni nu ii da in judecata, pentru ca banii, timpul pierdut si nervii consumati sunt prea multi, ca sa te-apuci de un proces care poate dura si cativa ani! In schimb inspectorii care refuza dauna, sunt gratificati cu comision din suma neplatita, deci de ce sa plateasca - nu-i asa? - daca banii se duc in buzunarul lor, in loc sa ajunga la tine pagubit! Niste hoti, nu mai fac in viata mea CASCO, ca sa ajung bataia lor de joc si nu as mai recomada nimanui sa mai faca CASCO, dupa ce am vazut modul execrabil in care te duc cu vorba, te sfideaza, iti dau niste explicatii in batjocura, interpreteaza clauzele din contract cum vor ei, etc, pentru ca in final sa-ti spuna verde in fata ca nu platesc, pentru ca nu vor ei si ca nu ai decat sa-i dai in judecata!!! HOTI! HOTI! HOTI!!!
Catalin
16.mai.2019
Casco

La asigurare Casco sun OK
Popa
09.mai.2019
Plata la timp.

-
I.A.
11.martie.2019
Nu

Servicii execrabile cu clientii, nu recomand. Am renuntat la ei dupa primul an.
Aurel
30.august.2018
Te la-sa cu ochii in soare

Vine un inspector de la ei constata si in rest nimic,trebuie tot tu sa umbli dupa meseriasi,ei nu se ocupa de nimica,niste hoti,nu recomand!!!
STEFAN
23.iulie.2018
NU RECOMAND

SE AGATA DE ORICE NUMAI SA NU PLATEASCA DAUNA. NU RECOMAND!
Andrei
02.aprilie.2018
eurocasa - pacaleala

Dupa ce autoconstatarea nu au acceptat-o si m-au facut sa stau acasa de cateva ori sa astept inspectorul de dauna, mi-au respins dosarup pe motiv ca infiltratiile sunt dun cauza defectelor acoperisului, desi nu s-a urcat nimeni pe casa sa faca vreo constatare. infiltratiile fiind provocate de greutatea stratului de zapada.
Andrei
02.aprilie.2018
Eurocasa - pacaleala

(fara comentariu)
anonim

Client i-Asigurare
(fara subiect)

(fara comentariu)
valeriu
18.iulie.2016
Client i-Asigurare
par ok

Am avut un accident pe RCA, la care eram vinovat; masina mea am reparat-o pe Casco de la Generalli si nu am avut nicio problema