Generali Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,27 (22 review-uri)

 • 2,07 (30 review-uri)

 • 1,38 (110 review-uri)
 • Generali
  2,14 (14 review-uri)

 • 2,05 (21 review-uri)

 • 1,62 (37 review-uri)

 • 1,62 (13 review-uri)

 • 3,6 (10 review-uri)

 • 5 (3 review-uri)

 • 2,01 (73 review-uri)

 • (0 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Generali


2,14 (14 review-uri)
 • 1
  10
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  4
andrei
acum 4 zile
profesionisti

doua daune in acelasi an de asigurare, una dintre ele in care eu am fost vinovat , ambele solutionate f rapid si fara batai de cap
Costel
acum 6 zile
NU recomand. Nesimțire crasă!

M-a lovit cineva in 2017 cu rca la generali si am avut deviz la Suzuki România de 3500euro, suma oferita de generali pt reparatie in regim propriu a fost de 5000lei. Am zis ok, o repar in service, au lungit-o 6 luni. Nici cu statul nu mi-am facut atatia nervi cati am avut cu aceasta "companie". Culmea ca la cei ce sunt printre cei ieftini am fost tratat mai bine si am primit si despăgubiri reale. NU recomand generali sub nici o forma!
Andrada
26.iulie.2019
SLAB SLAB SLAB

Toata lumea care lauda care acest pom Generali, ori nu au patit nimc incat sa ceara despagubiri, ori a fost prea minor incidentul, ori sunt angajati "de top" in cadrul firmei. Nu recomand nimanui.
Leo
06.iunie.2019
Nu merită

Am avut asigurare la ei plătită ani de zile, când am inundat vecinul la baie, menționez doar pe tavanul lui, am cerut despăgubiri(eu reparand omului). Nu au despăgubit, o firmă care știe doar sa ia... Căpușe pot zice, agentul și-a cerut scuze și cam atât. Deci nu recomand sub nici o formă. O zi bună.
Ela
05.iunie.2019
TEPARI ORDINARI, TE MINT IN FATA SI ISI BAT JOC DE TINE!!!

Am avut CASCO la ei si o paguba de >14000 de lei, au refuzat plata cu niste argumente atat de puerile ca sfideaza si bunul simt, si contractul, si legile elementare ale fizicii... uite-asa pentru ca nu vor ei sa plateasca si se bazeaza pe faptul ca mai nimeni nu ii da in judecata, pentru ca banii, timpul pierdut si nervii consumati sunt prea multi, ca sa te-apuci de un proces care poate dura si cativa ani! In schimb inspectorii care refuza dauna, sunt gratificati cu comision din suma neplatita, deci de ce sa plateasca - nu-i asa? - daca banii se duc in buzunarul lor, in loc sa ajunga la tine pagubit! Niste hoti, nu mai fac in viata mea CASCO, ca sa ajung bataia lor de joc si nu as mai recomada nimanui sa mai faca CASCO, dupa ce am vazut modul execrabil in care te duc cu vorba, te sfideaza, iti dau niste explicatii in batjocura, interpreteaza clauzele din contract cum vor ei, etc, pentru ca in final sa-ti spuna verde in fata ca nu platesc, pentru ca nu vor ei si ca nu ai decat sa-i dai in judecata!!! HOTI! HOTI! HOTI!!!
Catalin
16.mai.2019
Casco

La asigurare Casco sun OK
Popa
09.mai.2019
Plata la timp.

-
I.A.
11.martie.2019
Nu

Servicii execrabile cu clientii, nu recomand. Am renuntat la ei dupa primul an.
Aurel

Te la-sa cu ochii in soare

Vine un inspector de la ei constata si in rest nimic,trebuie tot tu sa umbli dupa meseriasi,ei nu se ocupa de nimica,niste hoti,nu recomand!!!
STEFAN
23.iulie.2018
NU RECOMAND

SE AGATA DE ORICE NUMAI SA NU PLATEASCA DAUNA. NU RECOMAND!
Andrei
02.aprilie.2018
eurocasa - pacaleala

Dupa ce autoconstatarea nu au acceptat-o si m-au facut sa stau acasa de cateva ori sa astept inspectorul de dauna, mi-au respins dosarup pe motiv ca infiltratiile sunt dun cauza defectelor acoperisului, desi nu s-a urcat nimeni pe casa sa faca vreo constatare. infiltratiile fiind provocate de greutatea stratului de zapada.
Andrei
02.aprilie.2018
Eurocasa - pacaleala

(fara comentariu)
anonim

Client i-Asigurare
(fara subiect)

(fara comentariu)
valeriu
18.iulie.2016
Client i-Asigurare
par ok

Am avut un accident pe RCA, la care eram vinovat; masina mea am reparat-o pe Casco de la Generalli si nu am avut nicio problema