Generali Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,45 (96 review-uri)

 • 1,78 (74 review-uri)

 • 1,25 (442 review-uri)
 • Generali
  1,67 (55 review-uri)

 • 1,79 (99 review-uri)

 • 1,65 (84 review-uri)

 • 1,65 (37 review-uri)

 • 2,95 (21 review-uri)

 • 2,56 (18 review-uri)

 • 1,41 (348 review-uri)

 • 1,91 (57 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Generali


1,17 (30 review-uri)
 • 1
  28
 • 2
  0
 • 3
  1
 • 4
  1
 • 5
  0
Florea Adina Roxana
07.august.2023
(fara subiect)

Foarte prost serviciu.De evitat sunt zero că și calitate servicii.Oare ASF ce doarme?.Risipa de bani și teapa maxima.
Raicu Cristina
25.iulie.2023
Foarte dezamăgită

Sunt niște hoți nu vor să mai despăgubească clientul găsesc tot felul de motive pt nu a mai înapoia bani nu voi mai face nici o asigurare în cadrul acestei companii și nici nu recomand. Cu toate cunoștințele care am vb la fel de dezamăgiți au fost de această companie dr asigurării.
Robert
17.mai.2023
Hotii

Cei mai mari hoți mai rău ca euroins și city,refuzuri de plata pe banda rulantă,nu plătesc închid dosare chiar și cu probe,refuza sa despăgubească ,niște jeguri ,nu recomand,fugiți fugiți de generali,sper sa iese de pe piața,e japca pe fata ce fac taie minim jumate din deviz.
Anonim
20.aprilie.2023
Citiți Condițiile de asigurare

Va recomand sa studiați condițiile de asigurare înaintea încheierii poliței. De cele mai multe ori lumea citește doar riscurile acoperite de polița și suma maxima acoperita, apoi semnează "ca primarul" fără a citii și condițiile.
anonim
20.aprilie.2023
(fara subiect)

(fara comentariu)
Daniela
20.aprilie.2023
Dezamagita

Foarte dezamăgită
anonim
14.februarie.2023
(fara subiect)

(fara comentariu)
Natalia Cuc
14.februarie.2023
(fara subiect)

Suntem clienti de 12 ani.Am avut o problema cu casa ,si nu au platit.Nu recomand aceasta companie de asigurari.
geo

generali=praf lichidatorii

Total pe langa probleme, Atasati direct refuzului de plata, Neprofesionesti,treaba facuta de mantuiala, Daca ar lucra la firma mea nici de matura n-ar raspunde, O spoiala de firma cu toate ,,oile"ei Feriti-va de ei,nu despagubesc,nu sunt seriosi.
Carmen
12.septembrie.2022
Asigurare storno de calatorie

Hotie pe fata. Zbor anulat, asiguratorul spune ca nu este acoperita de polita. Pai atunci de ce se mai trece ca suma asigurata????? Reclamatie la ANPC si AFS
Radu
08.august.2022
Asigurare echipamente - zero despagubiri

Evitati aceasta companie. Generali are polite de asigurare ce induc in eroare clientii. Au clauze abuzive care practic incearca sa faca polita inutilizabila. Au refuzat despagubiri pt. defectiunea unor echipamente foarte scumpe. Valoarea despagubirilor reguzate, peste 90.000 LEI.
Luncanu Neluța
10.iunie.2022
Foarte prost

Sunt client la Generali Asigurări de 2 ani de zile. În acest timp nu am avut nicio daună, nu am beneficiat de nicio sumă. Acum câteva zile din cauza ploilor torențiale mi a pătruns apa la etajul casei, facundu mi mai multe pagube. Am sunat la sediu, fiind pasata apoi la un inspector al firmei. Am trimis toate actele care mi s au cerut, fotografii, un filmuleț cu daunele, dar spre dezamăgirea mea, de atunci nimeni nu mai m a contactat. Am revenit cu telefoane, dar fără niciun rezultat. Nu recomand ! Dezinteres total din partea lor. Ce contează la ei? Numai sa plătești la timp! Atât!!!!
Radu IChim
30.mai.2022
Experienta placuta

Am deschis dosar online si am mers la sediu pentru constatare. S-au purtat foarte furmos si omenesc, iar constatarea a descurs corect, fara probleme sau intrebari.
anonim
26.mai.2022
(fara subiect)

(fara comentariu)
Gigi
22.mai.2022
Recomandati un Avocat

Imi poate cineva recomanda un avocat pentru un proces impotriva Generali va rog?
Adriana
17.mai.2022
O stea este prea mult!!

Nu exista descalificative ptr ai defini. Te invart cum vor ei! Am fost inundata de vecinul de deasupra, eu am asigurare el nu. M au sucit si invartit ptr despagubire dupa bunul lor plac, doar ca nu m am lasat iar cand i am luat sa imi demonstreze confort legi si art. au inceput sa o dea in altele, in fine. Preturi la asigurari ca in Europa Occidentala , dar serviciile oferite mai rau ca in lumea a treia. Poate se modernizeaza si ei si l a servicii , nu doar la preturi, o asigurare este ptr a acoperi daunele toate( in caz casco) apoi ,sa se descurce cu vinovatii, nu sa stau eu sa ma tiganesc cu ei.
Chița Lavinia
05.aprilie.2022
Dezamăgitor!

Nu recomand această societate de asigurări! Amână cât de mult orice răspuns în cazul unui dosar. Evenimentul rutier a avut loc de aproape 3 săptămâni, iar Generali nici până acum nu a dat răspuns dosarului de daună!
Spanachi
26.martie.2022
Asigurare viață

Nu mai faceți asigurare la ei este înșelătorie pe față dații in judecată până când va da banii
Iordachescu Lucian
22.februarie.2022
CASCO nu faceti la Generali

Am lovit o bordura inalta cu o viteza de vreo 60km/ora, Daunele au fost:janta stramba, anvelopa, amortizor stramb, bascula stramba, punte stramba, cateva suruburi care fixeaza puntea, strambe rau. Ce a decontat asiguratorul? Doar janta si anvelopa. Am facut petitie la ASF(bineinteles ca doar au trimis petitia mea cate asigurator si mie mi-au trimis raspunsul asiguratorului). Intre timp Generali se hotarase sa deconteze amortizorul si bascula, dar cand au vazut petitia mea la ASF, s-au razgandit. Justificarea e ca piesele afectate sunt la excluderi in polita, puteau fi la excluderi dar pana la punte. Ma intreb pana unde mergeau cu excluderile, Inteleg ca se duc oameni cu tupeu sa-si repare suspensiile pe CASCO dar trebuie sa existe o limita clara intre acestia si un accident destul de grav
STIRBU Alina Ramona

Dauna

Buna, numele Meu e STIRBU alina Ramona , mi-au botit masina acum 2 luni in Urma , pana la ora actuala nici un raspuns de la generali. Cat dureaza de fapt ca sa pot sa imi fac MASINA la un service
anonim

catastrofa

catastrofa la despagubiri dauna de orice fel
Parvu Caty
07.aprilie.2021
Dosar daune

Nu recomand. Catastrofa. Am asigurare la ei pentru 2 apartamente, am facut asigurare de viata si sanatate si iar acum aștept de 2 luni despăgubirile pentru analize Doamna la care am toate 3 politele se spală pe mâini și mai si tipa la mine. Ca nu e treaba ei. O întrebasem doar unde se află dosarul de daune pentru a trimite o notificare înainte de a-i da în judecată. Pentru ca asta voi face. Astept sa expire politele si să mă mut la alta companie. Dezastru total.
anonim
22.martie.2021
(fara subiect)

Oare citesc cei de la Generali comentariile noastre? Cit despre masurile pe care ar trebui sa le ia ,asa ca o societate care se respecta,nici vorba....
George Marin
19.februarie.2021
asigurare de viata

Am avut o asigurare de viata pe o perioada de 20 ani.Dupa cotizatie de 13 ani, aflu de conditiile asigurarii are au fost modificate in folosul lor fara sa fiu anuntat. Nu voi mai intra in acesta Companie de Asigurari unde in aproximativ 16 ani am asigurat 2 case, 2 spatii comerciale, 3 masini si 10 salariati pentru risc de accidente de munca! Nu recomand acesta companie!
Alin
18.februarie.2021
Nu

Nu
anonim
04.februarie.2021
(fara subiect)

Foarte interesant,merg la o agentie Generali si ma trezesc cu polita RCA incheiata la Euroins!!!S-au transformat peste noapte????
anonim
02.februarie.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)
Aurelian
22.ianuarie.2021
Casco

Asigurarea Casco la Generali este echivalenta cu purtarea unei umbrele care se dovedeste sparta tocmai cand ploua. Nu recomand!
Mirela

Generali are clauze fictive, echivoce si total interpretabile in polita Casco si refuza plata daunelor dupa bunul sau plac!!!

Tocmai am castigat un proces impotriva Generali pentru refuzul platii daunei in cadrul unei polite CASCO complete, ale carei prevederi au fost rastalmacite, si interpretate, si pervertite, si sucite, si intoarse, si mai ales sfidate, efectiv dupa bunul plac al individului din cadrul Generali care s-a ocupat de dosarul de dauna si care probabil ca a incasat un procent semnificativ, dupa ce a respins nefondat dosarul. Contand probabil pe faptul ca pagubitii de obicei pleaca capul si se lasa pagubasi in fata perspectivei de a mai cheltui alti bani, si timp, si nervi prin instante, in procese care nu se stie cat vor dura si daca isi vor gasi dreptatea... Dincolo de faptul ca polita CASCO a lui Generali contine elemente imposibil de dovedit legal, deci amagitoare si inselatoare atunci cand ai incheia o polita si ai considera ca poate iti ofera o protectie cat mai completa in cazul unor evenimente neprevazute, daca ajungi in situatia de a solicita o despagubire, esti pur si simplu la bunul plac al felului cum vrea Generali sa-ti „interpreteze” paguba. Caci chiar daca se vede clar si cauza si efectul, din punctul de vedere al lui Generali ca asigurator, paguba ta este „interpretabila” si daca Generali nu are chef, in ciuda evidentei, nu vei fi despagubit! Concret, „vandalismul” pus in polita lor CASCO in realitate nu poate fi dovedit legal, aceasta notiune care inseamna „o actiune care implica distrugerea intentionata sau deteriorarea unei proprietati publice sau private” nu exista in legislatia penala (pe care trebuie obligatoriu sa o invoci, daca vrei ca Generali sa iti bage in seama dosarul), in legislatia penala exista doar notiunea de „distrugere”, nu si cea de „vandalism”... ori Generali a avut grija sa includa in polita aceasta notiune echivoca pe care practic nu ai cum s-o dovedesti, caci daca vandalizatorul e necunoscut, nu ai cum sa-i dovedesti „intentia”, iar daca vandalizatorul e cunoscut, atunci Generali te trimite la plimbare si te invita sa dai tu in judecata vandalizatorul ca sa iti recuperezi prejudiciul, ei nesimtindu-se obligati sa te protejeze in cazul acesta, desi tu ai platit corect polita si ar trebui sa fi protejat. DECI ORICUM AR FI, GENERALI NU TE DESPAGUBESTE, doar iti da impresia ca te protejaza incluzand in polita in mod deliberat o clauza pana la urma ilegala, devreme ce stie foarte bine ca nu poate fi invocata nicicum in solicitarea unei despagubiri (... ASF-ul ar fi trebuit demult sa amendeze astfel de subterfugii, mismasuri si inselatorii menite sa induca in eroare sau sa minta de-a dreptul asiguratii!!! Caci daca nici ei nu supravegheaza ce clauze pun asiguratorii in polite, atunci cine iti mai poate garanta tie asigurat, corectitudinea unei polite de asigurare???). Ei uite ca eu nu am vrut sa ma las calcata in picioare de aceasta firma complet lipsita de orice probitate, profesionalism, cinste sau corectitudine (termeni care probabil nu au nimic de-a face cu activitatea lor de asiguratori!) si i-am dat in judecata, iar anul acesta, dupa 2 ani de plimbat prin instante, am castigat procesul, instanta dovedindu-mi dreptatea si odata cu ea dovedind ca TU GENERALI, NU-TI MAI POTI BATE JOC DE ASIGURATI DUPA BUNUL TAU PLAC, CONTRACTUL E CONTRACT SI SE SUPUNE LEGILOR EXISTENTE IN TARA ASTA, NU "LEGILOR" PE CARE TI LE "FACI" SAU "INTERPRETEZI" SAU DESCONSIDERI DUPA CUM ITI CONVINE TIE SA NU-TI ACHITI DATORIILE CE REZULTA DIN RESPECTIVUL CONTRACT!!! Asa ca desfid orice laude la adresa acestei firme demna de tot dispretul!!! As fi dat MINUS 5 STELE, dar nu am aceasta optiune!!!
Chiorean Mircea peteu
25.aprilie.2020
Nemulțumire..

Văd că toți asiguratorii au mărit preturile..nu vad normal...nu suntem o tara normală...mulțumesc..