Ergo Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,95 (61 review-uri)

 • 2,11 (47 review-uri)

 • 1,23 (400 review-uri)

 • 1,97 (35 review-uri)

 • 1,98 (57 review-uri)

 • 1,54 (65 review-uri)

 • 1,71 (34 review-uri)

 • 3,16 (19 review-uri)
 • Ergo
  3,33 (12 review-uri)

 • 1,41 (346 review-uri)

 • 2,33 (33 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Ergo


3,33 (12 review-uri)
 • 1
  5
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  7
Gh. Csavossy
07.septembrie.2021
Feriti-va de ERGO

Sapte ani am fost asigurat la ERGO. La prima problema aparuta, inundatie provocata de furtuna in timpul reabilitarii acoperisului impus de Primaria Cluj, au cautat fel si fel de tertipuri sa nu plateasca o amarata zugraveala. Nu recomand nimanui sa colaboreze cu ei.
Cristina Simion
01.august.2021
Daună imobiliară

Mi-a ars casa pe 31.07.2018 și nici până acum dosarul de daună nu este finalizat !Am primit o sumă derizorie pentru reparare acoperiș și atât !Mi s-au cerut expertize tehnice ,devize pt repararea casei in toate etapele,facturi de la data construirii casei in 2009, proiecte de instalații, prețuri de piață la zi pt. materiale,echipamente și tot ce trebuia înlocuit.Nu s-au respectat nota de constatare încheiată de asigurator,in sensul că pt. multe stricăciuni s-a dat soluția de înlocuire și apoi s-au cerut expertize tehnice.De fapt asiguratorul nu a luat niciodată legătură cu mine, toată instrumentarea dosarului se face de către firma Pavelescu Risk Consultants, cu ai cărei reprezentanți am colaborat cu dificultate și interminabile pretenții și tergiversări. Adevărata nenorocire nu este numai incidentul în sine ci mai ales impactul provocat de atitudinea indiferentă și neprofesionistă a acestui asigurator ERGO. ,care refuză și după 3 ani de la incident sa soluționeze dosarul meu de daună ,deși i-am pus la dispoziție toate materialele cerute.
anonim
23.iulie.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)
Olena Bilan
19.ianuarie.2021
Olena Bilan

Eu am asigurata casa si nu numai la ERGO-RO,. Din punctul meu de vedere ii recomand cu două mâini.Am fost despăgubită fără comentarii, într-un timp foarte scurt de lla întocmirea constatării. Dl. Lucian Angelescu un om de NOTA 10.Prompt şi receptiv în absolut orice problemă am întâmpinat(sunt o femeie in vârstă 74ani). Totul s-a rezolvat rapid! Într-adevăr Simplu si Rapid , foarte eficient! Dl Lucian Angelescu (ERGO-Ro) sunteti omul potrivit la locul potrivit! Vă mulțumesc din tot sufletul, ați demonstrat că mai există oamenii de calitate şi profesionalisti.
Emil
azi
Ce panglicari!

Am avut o asigurare de pensie/de viață la ei. Nimic din ce au promis la incheierea contractului nu s-a adeverit. De la "conjunctura economică" până la cele mai incredibile scuze. La sfarsitul contractului poliței am primit cu 8400 € mai puțin decât am platit. Ce dobândă? Ce câștiguri? Nu am experiență cu alte companii de asigurări dar dacă ergo sunt considerati buni,nu vreau să stiu cum or fi alții.
rzv
08.octombrie.2020
Recomand Ergo

Am avut Casco făcut la Ergo...au fost foarte prompți și receptivi in absolut orice problemă am întâmpinat. Iar ca preț și prima se asigurare, a fost mai ok decât la celalalte firme
Adriana
01.septembrie.2020
Rezolvare rapida a dosarelor

Am avut doi ani Casco la Ergo fara fransiza, pret decent, singura societate care a acceptat plata in doua rate, masina fiind pe contract de credit auto.Am avut doua dosare de dauna, o data vopsire bara spate, a doua oara vopsire bara fata, la reprezentanta Dacia.(preturi mai mult decat nesimtite).Din aceasta cauza, al treilea an mi s-a impus fransiza de 490 lei/eveniment si mi s-a marit simtitor si valoarea politei.Am hotarat sa merg in continuare cu ei pentru ca sunt firma serioasa.
Mircea
03.februarie.2020
Preturi mai mult decat decente

si repari in ce service vrei tu, inclusiv reprezentanta .
00447734318268
07.septembrie.2019
Ovidiu

Bună sunt primul an cu ei si din cate am intales sunt ok chiar ok doamne ajuta sa fie eam urmărit foarte mult
Catalin
21.ianuarie.2019
CASCO Masina

Am avut o revopsire al anumitor elemente ale masinii intr-un rand, dar si un furt al oglinzilor, totul s-a rezolvat rapid si am putut sa apelez la ce service doream eu !
Stefan

Casco ok

Am avut dauna pe CASCO la ERGO, au fost ok, am reparat masina in service-ul indicat cu decontare directa si a iesit ok.
Cristina
08.august.2018
Super compania si tarifele

(fara comentariu)