Uniqa Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,43 (97 review-uri)

 • 1,78 (74 review-uri)

 • 1,25 (442 review-uri)

 • 1,67 (55 review-uri)

 • 1,77 (101 review-uri)

 • 1,63 (88 review-uri)
 • Uniqa
  1,65 (37 review-uri)

 • 2,95 (21 review-uri)

 • 2,56 (18 review-uri)

 • 1,41 (348 review-uri)

 • 1,9 (58 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Uniqa


1,53 (30 review-uri)
 • 1
  25
 • 2
  1
 • 3
  0
 • 4
  1
 • 5
  3
Daniel
01.septembrie.2023
Profesionalism

Inspectorul de asigurări din agenția Târgu Frumos, este exact ce trebuie când ai nevoie de protecție prin asigurare: profesionist, alaturi de tine la nevoie, amabil și lista poate continua. Bravo, bravo !
Ioana Popescu
16.martie.2023
O țeapă uniqa din București

Își bat joc de clienți, nu va faceti asigurare la ei pentru ca nu știe nimeni procesele, nu au responsabilitate față de oameni sau mediu. Lipsa de educație și multă aroganță față de clienți și angajați.
MESCANIC DOREL SASARM JUD BN
12.iulie.2022
(fara subiect)

FRATILOR FUGITI DE ASIGURAREA GRAWE CA LUAT I TEAPA
anonim
09.septembrie.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)
maria
17.august.2021
o societate k din punctul meu de vedere

am avut dauna la casa si am fost despagubita mai mult decat credeam eu.Recomand cu foarte mare incredere.
Alexa
16.august.2021
Nu recomand!

Nu recomand!
Doina
07.iunie.2021
Cea mai INCORECTA companie de asigurari

Iti iau banii și apoi, daca ai o problema, chiar destul de simpla și clara, deși ai o lista lunga de produse de asigurare, ei rastalmacesc termenii, pentru a nu-ti achita ABSOLUT NIMIC. Ma voi adresa CSA-ului pentru a sesiza comportamentul total abuziv al acestei companii. As recomanda oricui SA SE FEREASCA DE O ASTFEL DE COMPANIE DE ASIGURARI.
Marius
14.mai.2021
Sub orice critică

O companie care spune că este pro client dar este total contrar. În afara celor de la call center care vorbesc frumos si încearcă să te ajute când escaladezi la etajele superioare sunt persoane nepregătite și arogante. Nu recomand această companie sub nici o forma nimănui.
anonim
27.aprilie.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)
GONCIAR
08.ianuarie.2021
GONCIAR

Am avut in 2019 si 2020 asigurare profesionala (expert contabil), a trebuit sa ma despagubeasca,deoarece din vina mea un client nu a incasat o subventie intre 4000-5000 lei.Mi-au platit in scurt timp dauna,dar numai dupa ce eu am despagubit din surse proprii clientul,ceea ce nu mi s-a parut normal.Fiind o suma mai mica am facut acest efort, daca era mai mult probabil ajungeam in instanta.In anul urmator cand am vrut sa reinoiesc polita mi-au triplat pretul, de parca mi-ar fi platit suma totala asigurata de 10000 eur, nu 4000-5000 lei.
Dana

(fara subiect)

Pacat ca nu pot acorda 0,5. Nu recomand
Ion
alaltăieri
Decăt casco cu Uniqa mai bine fara

Nici in cele mai negre vise nu am crezut ca am sa iau țeapa in halul asta de la un asigurator. Uniqa, o gasca de secaturi cu titulatura de inspector care nu stiu altceva decat sa iti taie de pe acordul de reparatie in cea mai mare bataie de joc. Cu siguranta am sa iau legatura cu Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Nu recomand Uniqa. Sub nicio forma!
Mosorocianu Marius
09.noiembrie.2020
Nesimtirea celor de la UNIQA Asigurari Casco

Mai bine de o luna de zile ma chinui sa obțin de la acest coteț de asigurari denumit in continuare UNIQA, contravaloarea unui parbriz și a unui far in baza dosarului de dauna înregistrat cu nr. 1058655/08.10.2020. Nici la dușmanii mei nu recomand UNIQA! Sunteți sub orice critica, va credeți investigatorii FBI, ptr o reconstatare a unui far, deoarece pana la urma este defect și calculatorul aferent. Eu zic sa va dați foc! Voi face sesizare la ANPC și ma voi adresa și instanței de judecată. Domnule inspector Nita, ai fost selectat in echipa NASA, ești tare de tot, dacă după o săptămâna de când ai solicitat listingul cu km, nu te ai descălțat, înseamnă ca trebuie sa vinzi ka o taraba chiar și așa in pandemie! Sictir!
Mosorocianu Marius
22.octombrie.2020
Lipsa de profesionalism și indiferenta fata de clienți

De ce nu sunteți de acord sa apăra review-utile postate de clienți! Deoarece dați dovada de lașitate !
Mosorocianu Marius Claudiu
21.octombrie.2020
Evitați pe cât posibil UNIQA

Dețin o asigurare Casco ptr un autoturism, ist la dara de 08.10.2020, in timp ce circulam pe DE 583, in localitatea Podu Iloaiei, au sărit mai multe pietre dintr un camion gen basculanta (posibil sa fi fost deja pe carosabil acele pietre tip macadam) ocazie cu care mi au fisurat parbrizul și un far. In urma întocmirii dosarului de dauna înregistrat cu nr.1058655, nici pana la data de 21.10.2020, nu a fost trimis acordul de intrare in reparație service ului! Oare acești oameni de știință denumiți in continuare ,,inspectori,, considera ca in mod intenționat mi am distrus parbrizul original al mașinii, inclusiv și farul! Ma voi adresa instanței de judecată, și voi solicita și daune materiale, dar nu putine! Evitați UNIQA! Nu sunt profesioniști, doar niște amatori!
anonim
29.septembrie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
anonim
09.septembrie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Gianina
20.iulie.2020
Asigurare de calatorie cu robotul inchipuit Ana

Am achizitionat cu consilierul robot inventat Ana o asigurare de calatorie. Am dus "conversatia" pana la capat, am achitat si nimic polita. Nici pe email, nici in contul creat. Doar banii luati! Am sunat la nr unic afisat insa operatoarea a dat din colt in colt, nestiind sa-mi raspunda de ce asigurarea on line nu a fost emisa! Am trimis e mailuri....degeaba nu raspunde nimeni. NU RECOMAND!
barbulescu marian
11.februarie.2020
foarte foarte multumit despagubire full casco auto

Am avut o asigurare facultativa full casco pt auto ford mondeo diesel 2014 pachet titanium full, asigurarea fiind in perioada de valabilitate 14.08.2019 - 15.08.2020, dar la data de 05.12.2019, pe autostrada pitesti -bucuresti am avut un accident auto din vina mea , avariind astfel pe langa autoturismul meu mai sus precizat si alte 3 autoturisme, efectul carambol, fara victime, dupa cele constatate de politia rutiera prin call center Uniqa am avizt si avariile suferite la autoturismul meu, am fost programat la constatare dauna si ulterior trimis in servis partener pt reconstatare deoarece capota nu s a putut deschide pt a se constata si ce avarii are sub capota, iar dupa reconstatarea din service partener Uniqa, asiguratorul Uniqa a decis ca masina nu mai poate fireparata intrand astfel in DAUNA TOTALA, ulterior comform prevederilor contractuale , respectiv dupa 30 zile calendaristice am primit suma de bani cu care masina a fost asiasigurata, epava fiind vanduta prin licitatie. In concluzie am primit suma asigurata comform stipulatiilor contractuale, iar pe toata perioada acestor demersuri am contactat frecvent call center pt a fi informat la stadiul dosarului de dauna si de fiecare data am primit informatii profesioniste si nu din acelea de genul ca nu stiu , mai sunati, etc. Recomand cu toata increderea si din experienta proprie, Uniqa o firma foarte serioasa si cu angajati profesionisti, si doresc sa precizez sincer ca nu am avut nicio pila sau o alta relatie prin interpusi.UNIQA O FIRMA SERIOASA SI CU ANGAJATI PROFESIONISTI, RECOMAND DIN PROPIE EXPERIENTA
Costache Gigi
19.ianuarie.2020
Foarte mulțumit

Am asigurare CASCO la uniqa Mașină nouă În vară ma prins o grindină,am dat telefon am fost programat la 2 zile pentru evaluare și am reparat mașina fără probleme Foarte mulțumit de servicii
Anita
14.octombrie.2019
Neseriosi

Am făcut o asigurare cu casco in străinătate la uniqa si ei nu vor sa închidă asigurarea pana nu le aduc dovada ca masina a fost inmatriculata in alta tara dar noul proprietar mai poate face asigurare pe aceeași serie daca nu ii închisă prima asigurare
anonim
30.septembrie.2019
(fara subiect)

am o parere extrem de proasta despre uniqa asigurari!!!!!
LaZar
27.august.2019
Asigurare Casco nu despagubeste!!!

Acum 4 luni de zile am avut un eveniment in Ungaria! Nici in ziua de astaZi nu am primit acceptu sa bag masina in service!!! Evita ti Uniqa!!!!
Vali
16.august.2019
Casco uniqa

Am apelat la polita casco uniqa...si din pacate fac parte din categoria oamenilor inselati, amanati. De 2 luni am solicitare depusa si primesc numai amanari, nimeni nu te mai suna din call cemter, sun eu in call center..si degeaba. O firma care nu isi onoreaza promisiunile, nu iti ofera termene de rezolvare. O firma de evitat.
Clara Truverul
16.august.2019
De evitat - Uniqa asigurari

Am incheiat o polita de asigurare CASCO full si din pacate am avut un incident in luna februarie, gasindu-mi masina lovita in parcare. Dupa aproape 6 luni de telefoane si vorbit cu diverse persoane din call center-ul de daune nu am primit nicio despagubire. Neseriozitate, neprofesionalism. Nu se respecta clauzel contractului. De evitat
Barbulescu marian
15.august.2019
Ok

Profesionisti pe documente_clauze contractuale casco auto, pt cine cunoaste se observa ca au juristi foarte buni
Barbulescu Marian
14.august.2019
recomand cu incredere casco auto

Azi 14.08.2019, ca urmare a expirarii casco auto la Omniasig care au refuzat continuarea asigurarii casco a auto Ford mondeo 2014 Titanium x busines, deoarece au fost deranjati de faptul ca legal am actionat ca urmare a unui refuz plata dauna, am solicitat contract casco la UNIQA, iar dupa o analizare am primit accept si sa incheiat contract casco auto, iar in urma studierii ofertei si conditiilor generale de asigurare precum si a altor anexe puse la dispozitie spre studiu clientilor, si implicit inmanate, am constatat ca toate clauzele contractuale sunt ireprosabile , nu am gasit nicio clauza abuziva sau clauza sa contravina legislatiei in vigoare in materie de asigurari sau de drept comun, adica contrar prevederilor Cod civ . in materie de contracte, mai mult decat atata reprezentantii Uniqa in relatiile cu clientii sau potentiali clienti contractanti nu manifesta practici incorecte, comparativ cu clauzele si comportamentul celor de la Omniasig care lasa de dorit, referiri pe care le am facut in rewiurile pe care le gasiti la Omniasig. Sincer , Felicitari celor de la Uniqa si cel putin pe linie de casco auto cu aceasta ocazie RECOMAND cu toata increderea., profesionisti, aliniati la legislatia in vigoar, etc, super ok, daca sunteti client onest si de buna credinta.
Liviu
19.iulie.2019
Neseriozitate!!!

Am avut o daună a apartamentului în urmă cu câteva săptămâni. A fost depus dosarul, totul părea rezolvabil în scurt timp..... nu am primit decât amânări. Rămâne să iau legătura cu avocatul..... Ideea e să vă feriți de firma asta
Trans Vest Company
15.iulie.2019
Înșelătorie, minciuni , service 000

Cel mai prost service, minciuni, Nu se ofera service clientului, Amânări, Catastrofa, nu recomand la nimeni Uniqua, Ai anunțat o dauna , si nu te mai întreabă nimeni nimic. 000 interes din partea Uniqua.
Trans Vest Company
15.iulie.2019
Service catastrofa.

Am avut o dauna , în Germania, Am am anunțat de 6 saptamani, sute de tel. Mailuri, iat din parte Uniqua , minciuni, amânări, nu va sfătuiesc, sa incheiati vreun Contract cu Uniqua. Suntem total dezamăgiți, si vom rezilia toate contractele cu Uniqua.