Omniasig Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,95 (61 review-uri)

 • 2,11 (47 review-uri)

 • 1,23 (400 review-uri)

 • 1,97 (35 review-uri)

 • 1,98 (57 review-uri)
 • Omniasig
  1,54 (65 review-uri)

 • 1,71 (34 review-uri)

 • 3,16 (19 review-uri)

 • 3,33 (12 review-uri)

 • 1,41 (346 review-uri)

 • 2,33 (33 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Omniasig


1,4 (30 review-uri)
 • 1
  27
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  3
Bogdan
30.septembrie.2021
Neseriosi

In urma unui eveniment in trafic am ramas cu farul afectat.. Cand am fost la constatare la Omniasig.. Mi au zis ca acel far este afectat din alt eveniment.. Plus de asta si expertul constatator s a purtat mizerabil in timpul constatarii
Rocsana
27.septembrie.2021
Nu platesc ! NESERIOZITATE MAXIMA!

NU RECOMAND POLITE ASIGURARE LOCUINTA ! NU PLATESC! Sunt foarte neseriosi! EVITATI OMNIASIG
Rocsana
27.septembrie.2021
Nu platesc ! NESERIOZITATE MAXIMA!

NU RECOMAND POLITE DE ASIGURARE LOCUINTE LA EI PENTRU CA NU PLATESC ! SUNT NESERIOSI.
Alin
01.septembrie.2021
Profesioniști

Salutare, am fost lovit în parcare de o mașină care avea asigurarea la Omniasig, după ce am făcut amiabil in parcare actele am sunat și am deschis prin telefon un dosar de daună ... după două zile sunt sunat de un inspector Omniasig și-mi face direct o ofertă pt reparație foarte generoasă ( era vb de bara spate X1 mai mult zgăriată ) am acceptat am lăsat un nr de cont, si am zis ca o sa dureze, dar ce sa vezi a doua zi banii in cont trei mii si ceva ... am rămas uimit cât de rapid au mers lucrurile si ce profesioniști au fost cei de la Omniasig de la fața de la call center si domnul inspector, fara stres fara întrebări...recomand 👈
Ionut Bote
15.iulie.2021
Penibili

Omniasig… zici cea mai mare teapa care o poti lua. Din punctul meu de vedere ar trebui sa li se ridice licenta. Sunt penali. Iti iau bani cu lopata iar daca ai un eveniment nu vor sa plateasca.
ANONIM
06.iulie.2021
Batuti in cap

Niste nepasatori si incompetenti ai caror angajati (poate nu toti dar cei de la vanzari sigur) iau salariu degeaba. Indiferenti la solicitarile clientilor; nci macar nu vor sa verifice clasa B/M desi au acces la baza de date CEDAM; pune clientul sa o obtina de la BAAR care o elibereaza cf legii in 15 zile. Nu-i intereseaza ca maine clientul are nevoie de polita RCA.
IBBI
22.aprilie.2021
CASCO AUTO

HOTI LA DRUMUL MARE
Robert
16.martie.2021
Tepariiiii tâlharii

Evitați cât puteți aceasta firma de asigurări,nu plătesc la timp,fac orice e posibil sa evalueze absolut tot sub prețul pieței,in special Dumitrescu Mircea este lichidator,un infect de om,face numai ilegalitați .
anonim
11.martie.2021
(fara subiect)

Omniasig? Fugiți de ei! Căutați sa faceti asigurări ( Casco, CMR etc) la asiguaratori nemți, austrieci, olandezi! NU MAI PLATITI din banii dvs munciți aceste mizerii de oameni! Nu merita!!!!!!!!!!
Brzs
14.ianuarie.2021
Tepari

Sunt tepari, evitați dacă mai puteți.
Ferenczi Sandor

O companie de asigurare neserioasă

Prin compania de asigurare Omniasig s-a emis o poliță RCA și din cauza aplicației pe RCA a apărut alt nr. de înmatriculare. Din această cauză s-a cerut corectarea nr. de înmatriculare. Acest lucru nu s-a efectuat până la intrare în vigoare a RCA-ului și pentru că a fost nevoie de RCA, s-a făcut o altă asigurare la o altă companie. S-a cerut companiei Omniasig anularea RCA-ului, însă compania nu a fost de acord nici cu anularea și nici rezilierea asigurării RCA. Aceasta este birocrația companiei Omniasig. Rușine companiei pentru banii necuveniți.
Radoi

Asigurare casa

Nu recomand!! Nu stiu daca e cea mai proasta firma dar cu siguranta una foarte proasta. De 3 luni astept un raspuns desi am platit si un evaluator de daune sa constate cele intamplate ca sa pot incepe demarajurile. Am toate facturile posibile si au venit si ei sa faca poze dupa ce am refacut apartamentul. Le-am trimis email dupa 3 luni sa vad la ce concluzie s-a ajuns si mi-au spus ca in polita lor, citez: "In art. 11.8.2. din conditiile de asigurare aferente politei seria F nr. 008886586, nu este precizat un termen de finalizare al cercetarilor, iar asa cum am mentionat in e-mailul anterior verificarile suplimentare nu s-au finalizat. In aceasta perioada nu se pot transmite oferte de plata, intrucat pana la finalizarea cercetarilor nu se cunoaste modalitatea de solutionare a dosarului." Mai bine fara asigurare decat cu asa servicii! Sper ca altii sa aiba experiente mai bune cu ei. Zi frumoasa!
iancu

(fara subiect)

de best,sunt adevarati profesionisti,felicitari ! recomand cu incredere
IOAN

Asigurare locuinta

Cea mai neserioasa companie de asigurari in urma unei vijelii cu daune la acoperis nu au vrut sa faca despagubirea pt ca nu am factura cu tiglele schimbate si pt ca nu se vad pe google maps tiglelel ce au fost schimbate angajatii de la Omniasig sunt de o incompetenta rara nu asculta ce li se spune fac doar ce vor iei.
Iordache adrian

Nu recomand

Astept de o lună un raspuns la un dosar de dauna la o masina
Valeriu

Avizare rapida

Avizarea si aprobarea de principiu a dosarului au fost facute aproape concomitent. A durat mai mult si experienta a fost mai ciudata la service-ul autorizat pt investigarea detaliata la care m-au trimis, pt ca aveau o procedura de 2 lei, in care daca nu ai fost la ora fixa la programare ci dupa 2minute, trebuia sa astepti minim 30min eliberarea altcuiva.
anonim
12.octombrie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Dan
22.august.2020
Omniasig, daune nesolutionate

În urma unui accident stupid cu un alt stupid, asigurat la Omniasig, am ajuns la punctul de a da în judecata asigurătorul pentru ca plătește dauna și stau cu mașina în service. Prin simpla declarație mincinoasă data ca declarație suplimentara în dosar ei nu vor sa despăgubească dauna. Consider ca este o mare teapa cu asigurătorul, fals în acte în asa fel în cât sa nu achite dauna. Rușine celor de la Omniasig... Prima data dosarul este tot în regula și se aproba întrarea în reparație, iar după 2 săptămâna dosarul este modificat. Cei de la Omniasig își fac de cap pe banii plătiți de către noi, iar când ai o problema falsifica dosarele de dauna în favoarea lor.. Printre ei: Lucian POGACIAN Adrian Bujoreanu cât și cei din Call Center nu știu ce sa mai minta.
Adi
18.august.2020
Asig facultativa apartament

In iunie mi s-a inundat de la o ploaie puternica apart de la et 4 din 4 cu acoperis de tigla. Completez aplicatia, vine constatatorul si doua luni mai tarziu Bucurestiul imi cere sa-i aduc doi martori care sa spuna ca in noaprea 12-13 iunie a plouat si sa-i fac poze cu tiglele zburate de vant. Ati mai auzit asa idiotenie?? adica la 5 dimineata sa ma duc in strada sa iau un strain sa-mi dea declaratie?? pai cum stiam eu ca-mi trebuie declaratie!!!si tiglele le-am pus la loc , doar nu stateam sa-mi mai ploua in casa doua luni?? Ati auzit aberatii mai mari? DECI IN VIZIUNEA LOR EU AM CARAT 2 TONE DE APA IN POD SI M-AM AUTOINUNDAT, APOI M-AM CATARAT PE COAMA ACOPERISULUI SI AM DAT TIGLELE LAOPARTE..ASA DE CHICHI..CA DEJA MA AUTOINUNDASEM.. De ce trimit constatator daca nu au incredere in el? cine ii da dreptul sa DECIDA CA IN ZIUA X N-A PLOUAT DACA EA ARE SUTE DE CLAIMURI COMPLETATE..DECI N-A FOST NUMAI LA MINE!..ASIGURATI-VA IN CONTINUARE....DAUNA TOTALA
Flavius
23.aprilie.2020
Dosar dauna

Vin in completarea comentariilor legate de aceasta firma de asigurari ~ Omniasig ~ De mai bine de 5luni si ju8matate am un dosar de dauna deschis,in urma unui accident cu un asigurat Omniasig. Cert este ca in urma constatarii,masuratori la fata locului,reeasa ca persoana asigurata la ei, stationa fiind in afara partii carosabile,fara sa semnalizeze,fara sa se asigura a intrat pe partea carosabila,fiind acrosat ( persoana in cuza,isi sustine vinovatia: citez : nu am semnalizat,nu te-am vazut,am iesit pe partea carosabila Dupa masuratori,poze la locul evenimentului, au intocmit si un referat,unde reeasa ca si vinovat: trebuia sa se asigura in momentul in care a avut intentia de a intra pe partea carosabila, dar nu a facut-o. ( conform Art 54 ). Trebuia sa fiu despagubit,dar se pare ca dosarul este tot ``manipulat`` de atat timp. Mentionez faptul ca ma deplasam pe un drum cu prioritate,in afara localitatii. Cei de la Omniasig,sustin faptul ca trebuia sa pastrez distanta fata de cel din fata, conform Art:51. ( articolul se refera la pastrarea distantei,in momentul in care in fata ai o alta masina,nu este specificat ca trebuie sa pastrezi distanta fata de cel din afara partii carosabile ) , dar se pare ca ei vad diferit lucrurile: cand vezi o masina in afara carosabilului,te opresti sa vezi / sa gandesti ce face cel de la volan!!! Aici nu putem vorbi de pastrarea distantei,ata timp cat era in afara partii carosabile,ceea ce sustine si cel vinovat,intradevar stationa in afara partii carosabile,nu am vazut ca vine masina si am iesit brusc efectuund viraj la stanga. Ce sa mai inteleg? Cel vinovat recunoaste cele intamplate / recunoaste vinovatia,iar cei de la Omniasig nu despagubesc.
gina medves
24.februarie.2020
ref constatari in locatia din str Ritmului

Pentru a ajunge la constatare mi s-a transmis un mesaj ca trebuie sa ajung in str. ritmului nr 8b. Dupa blocul cu nr 4 urmea cladirea cu nr 18. (pe partea dreapta cum vii dinspre centru). Dupa mai multe peregrinari, imposibil de gasit un loc de parcare am sunat din nou la call center pentru edificare par domnisoara mi.a spus ca asta e adresa oficiala dar intrarea se face prin Bdul Ferdinand. Am intrebat...bine bine dar la ce numar. Nu stiu la ce numat dar sigur e prin Ferdinand. Pai Bdul Ferdinand are cativa km. In fine am luat la picior toate cladirile din Bdul Ferdinand care erau paralele cu str. Ritmului. Pe jos bineinteles. Am revenit din nou la telefon si dupa ce mi-a pus a 10-a oara caseta cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal mi-a raspuns aceeasi domnisoara si mi-a zis ca e imposibil sa nu gasesc deoarece toata lumea gaseste aceasta adresa. Apoi ca sa ma ajute s-a oferit sa ma reprogrameze ?? Pai nu vreau reprogramare, pur si simplu vreau sa ajung acolo ca de aia mi-am luat o zi libera. Am rugat-o sa imi dea nr de telefon de la biroul de constatare poate o persoana de acolo putea sa ma indrume. A zis ca nu are telefon.... Pur si simplu trwemuram de nervi. In final am gasit cladirea care avea un afis pe cladire, nu la poarta cat un format A4. Am umblat pe acolo nu era nimeni.... usile deschise absolut nimeni. Dupa vre-o 10 min apare un batranel imbracat in mecanic auto. L-am intrebat si m-a trimis pe str. Ritmului, care era in spatele cladirii.... Acolo m-am suit pe o scarita, ... vai de cei in varsta, nu vb de cei cu dozabilitati... Toata povestea asta a durat 1h jumatate. Asta pentru ca cineva nu are chef sa iti dea o adresa corecta, sau macar indicatii .....
anonim
18.februarie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Miruna Secmerean
06.ianuarie.2020
Agent de asigurare

Am fost plăcut impresionata de competenta , amabilitatatea și educația in relația cu clientul a dlui Radu Calarasu .
sofia

(fara subiect)

am ramas extrem de multumita.
Sandru

neseriosi

Am avut masina parcata in piata constitutiei ,si a fost lovita in timpul unui accident de alta masina, ce a ricosat in parcare lovind 4 masini,toate parcate regulamentar.Evenimentul rutier a fost mediatizat in presa ,la fata locului au fost politistii rutieri si au eliberat autorizatie.Reparatia urma a se face pe polita cosco pe care o platim la zi numai ca domnii de la asigurari refuza sa dea accept de reparatie spunand ca exista tentativa de frauda... [cu acte facute de politie si cu un accident mediatizat in presa...]Ne vom adresa instantei de judecta ! Concluzia NU RECOMAND ,TOTAL NESERIOSI!!!!
Stefan Gabriel
19.septembrie.2019
Dezastru!!!

Euroins sau omniasig este cam acelasi lucru stau de cateva zile cu masina in service si nu o pot ridica din cauza ca nu au avizat plata,problema este ca masina este pe leasing si este camion vin ratele de unde bani daca masina sta parcata?
florea stefan
16.septembrie.2019
total dezamzagit si nu recomand asigurare la aceasta firma

In anul 2013 m-am judecat 3 ani de zile cu un servivice pe care acestia il aveau in supravegheri si in garantare ,fara asi recunoaste obilgaiile contractaualle,iar actaulmente ma confrunton cu aceeasi situatie de nerecuperare a unor plati nedatoarte
florin balaneanu
15.septembrie.2019
Jenant

Se poarta ca si in epoca de piatra,Nu au auzit de posta electronica,te poarta cu hartii ca si in anul 1800.....NU RECOMAND!!!!!!!!!!!
Barbulescu Marian
15.august.2019
Nu recomand

Pt casco auto nu recomand, daca vreti casco nu plecati decat cu polita, cereti toate documentele anexa adica conditiile generale, iar cand le veti studia pentru cunoscatori o sa observati clauze abuzive , etc totul la negativ
barbulescu marian
14.august.2019
pe moment nu recomand, din proprie experienta

Am fost asigurat casco auto viva casco all rik premium gold varianta de acoperire A, am avut daune -riscuri asigurate in polita si pentru doua din daune au dat refuz la plata mentionand rezumativ doua indrepatiri din conditiile generale contractuale prin care omniasig poate rafuza plata, iar urmare a solicitarii mele de a motiva cele invocate in refuzul la plata am primit raspunsuri prin care vadit omniasig se eschiveaza de la plata daunelor si fara a mi raspunde concret la cele solicitate, actual am sesizat si ASF si ANPC, asteptand raspuns. In consecinta atentie la codurile de produs -conditii generale contractuale pe care cu intentie omit a vi le inmana, conditii rigide perimate din epoci de mult uitate, contin vadit clauze abuziv in sensul legii 193/2000 rep. Contin clauze care nu sunt aliniate la legislatia actuala, mai mult decat atat toti reprezentantii manifesta comportament de practici incorecte si neprofesionistein relatia cu clientii, etc, deci va recomand cu incredere sa contractati cu ei dace doriti sa va pierdeti timpul in a le explica celor de la Omniasig fundamentat in fapt n drept ca nu au dreptate, si ei e fac ca nu pricep, precum si daca vreti sa traiti sensazitii tari ca pe timprile anterior anilor 1989, pentru ca acolo in acea epoca au rams. NU RECOMAND, DAR recomand UNIQA, care azi 14.08.2019 am aderat la un contract casco auto ocazie cu care mi-au oferit conditii contractuale asemanatoare celor de la Omniasig, insa din studierea conditiilor generale contractuale am constatat ca nu au clauze abuzive fiind aliniati la toata legislatia in vigoare pe linie de asigurari dar si conform Codului civil in materie de contracte de aderare, clauze neuzuale, etc. Sincer Felicitari celor de la UNIQA. Ps. Auto asiguart caso fiind in speta Ford Mondeo an 2014 impecabil pachet Titanium x busines cu multe optini pe el.