Omniasig Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,28 (25 review-uri)

 • 2,07 (30 review-uri)

 • 1,33 (140 review-uri)

 • 2,2 (20 review-uri)

 • 1,96 (23 review-uri)
 • Omniasig
  1,58 (40 review-uri)

 • 1,47 (17 review-uri)

 • 3,5 (12 review-uri)

 • 5 (4 review-uri)

 • 1,94 (87 review-uri)

 • 1,8 (5 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Omniasig


1,13 (30 review-uri)
 • 1
  29
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  1
Stefan Gabriel
19.septembrie.2019
Dezastru!!!

Euroins sau omniasig este cam acelasi lucru stau de cateva zile cu masina in service si nu o pot ridica din cauza ca nu au avizat plata,problema este ca masina este pe leasing si este camion vin ratele de unde bani daca masina sta parcata?
florea stefan
16.septembrie.2019
total dezamzagit si nu recomand asigurare la aceasta firma

In anul 2013 m-am judecat 3 ani de zile cu un servivice pe care acestia il aveau in supravegheri si in garantare ,fara asi recunoaste obilgaiile contractaualle,iar actaulmente ma confrunton cu aceeasi situatie de nerecuperare a unor plati nedatoarte
florin balaneanu
15.septembrie.2019
Jenant

Se poarta ca si in epoca de piatra,Nu au auzit de posta electronica,te poarta cu hartii ca si in anul 1800.....NU RECOMAND!!!!!!!!!!!
Barbulescu Marian
15.august.2019
Nu recomand

Pt casco auto nu recomand, daca vreti casco nu plecati decat cu polita, cereti toate documentele anexa adica conditiile generale, iar cand le veti studia pentru cunoscatori o sa observati clauze abuzive , etc totul la negativ
barbulescu marian
14.august.2019
pe moment nu recomand, din proprie experienta

Am fost asigurat casco auto viva casco all rik premium gold varianta de acoperire A, am avut daune -riscuri asigurate in polita si pentru doua din daune au dat refuz la plata mentionand rezumativ doua indrepatiri din conditiile generale contractuale prin care omniasig poate rafuza plata, iar urmare a solicitarii mele de a motiva cele invocate in refuzul la plata am primit raspunsuri prin care vadit omniasig se eschiveaza de la plata daunelor si fara a mi raspunde concret la cele solicitate, actual am sesizat si ASF si ANPC, asteptand raspuns. In consecinta atentie la codurile de produs -conditii generale contractuale pe care cu intentie omit a vi le inmana, conditii rigide perimate din epoci de mult uitate, contin vadit clauze abuziv in sensul legii 193/2000 rep. Contin clauze care nu sunt aliniate la legislatia actuala, mai mult decat atat toti reprezentantii manifesta comportament de practici incorecte si neprofesionistein relatia cu clientii, etc, deci va recomand cu incredere sa contractati cu ei dace doriti sa va pierdeti timpul in a le explica celor de la Omniasig fundamentat in fapt n drept ca nu au dreptate, si ei e fac ca nu pricep, precum si daca vreti sa traiti sensazitii tari ca pe timprile anterior anilor 1989, pentru ca acolo in acea epoca au rams. NU RECOMAND, DAR recomand UNIQA, care azi 14.08.2019 am aderat la un contract casco auto ocazie cu care mi-au oferit conditii contractuale asemanatoare celor de la Omniasig, insa din studierea conditiilor generale contractuale am constatat ca nu au clauze abuzive fiind aliniati la toata legislatia in vigoare pe linie de asigurari dar si conform Codului civil in materie de contracte de aderare, clauze neuzuale, etc. Sincer Felicitari celor de la UNIQA. Ps. Auto asiguart caso fiind in speta Ford Mondeo an 2014 impecabil pachet Titanium x busines cu multe optini pe el.
Alex
06.august.2019
Subevaluare valoare de piata

Pe partea de casco sunt ok, pe rca nu merita nici o stea, am dauna totala, iar ei au evaluat cu 2000eur valoarea de piata a autoturismului. Valoarea de piata ei o stabilesc prin partenerii lor DAT, care normal le ofera lor avantajul nu pagubitului. Nu se calculeaza valoarea reala de piata ci valoarea data de softul DAT, unde nu ai acces.
Viorel
23.mai.2019
Callcenter de nota 2 sau parteneri nesimțiți?

Totul a mers perfect până la programarea pentru constatarea daunelor, când cei de la Auto Cobălcescu au afirmat că nu fac constatări pentru daune peste 8000 RON și ne-au pus să facem altă programare, în alt sediu, evident în altă zi.
Catalin
16.mai.2019
Casco

La asigurare Casco sunt ok
Grigore Nicolae Rossi
11.mai.2019
Client i-Asigurare
Excelență

Super mulțumit de întreg personalul Omniasig... Felicitări... Excelență
Razvan Radu
30.aprilie.2019
Reparatie in regim propriu

Daca am avut o mare neplacere cu cei de la Generali cand am fost lovita de o doamna (mi-au oferit o suma derizorie pt reparatie in regim propriu) cu cei de la Omniasig totul s-a rezolvat rapid si convenabil cand o alta doamna m-a lovit in spate usor, abia se vedea pe bara, am primit 3000 ron si nu oricum, rapid. Facut constatare, la mai putin de 24 ore dupa ce am inregistrat dauna pe siteul lor, joi 25.04.2019 am aprobat suma oferita de ei iar astazi, 30.04.2019 am primit suma in cont. Ma declar multumit si placut surprins tinanad cont ce am citit pe aici.
Valentin Raducea
27.martie.2019
Hoti

am avut dauna la un vw lt din 99, la constatare au facut oferta de reparatie la 10000 lei in regie proprie, am acceptat, am reparat masina, iar dupa trei saptamani primesc mail ca imi dau 2500 lei, ca masina e veche si nu se merita sa o repar si ca imi mai dau 3500 lei daca le dau lor masina lovita. Mentionez ca a fost lovita in spate si aveam indoit usa , stalpul , etc., dar masina perfect functionala, iar una chiar si din 99 valireaza la peste 3500 euro, a mea era tipla din toate pdv. pai cu 2500 lei nu platesc nici vopsitul dapai piesele plus manopera
Marcel
22.martie.2019
Dauna cauciuc+janta

NU RECOMAND ! FOARTE mare atentie la clauzele generale , pe care nu prea cred ca vi le spune persoana care face polita CASCO. Nu asigura asa ceva si nici suprafetele vitrate numai daca cereti in mod expres asa ceva.
Adrian D

Client i-Asigurare
profi, rapizi

Am facut un accident stupid in urma caruia am avariat fata unui mercede C200 cu carligul de remorca. m-am prezentat la ei cu pagubirul in urma unei programari la telefon, vazut, constatat paguba si rezolvat. Toate partile implicate OK.
Ionut M

(fara subiect)

De doua săptămâni evită să facă o constatare, îmi tot spun că o să fiu contactat. La telefon se fac surprinși și îmi spun că se rezolvă cât mai repede. Acum observ că asta este strategie de marketing. Nu recomand.!!
marian

culpa comunca

Am un dosar de dauna deschis la Omniasig, un asigurat al lor m-a lovit in timp ce dadea cu spatele si masina mea era parcata pe loc ADP (loc aflat la mai putin de 25m de intersectie) si am primit culpa comunca si ca valoare 700 ron care trebuie sa acopere schimbare bara spate, stop stanga spate si vopsire aripa stanga spate . Bineinteles ca le-am facut PETITIE la ASF !! Plus ca legea este de partea celor stationati: 18.2 Cazul 4.2 (culpa comuna) se aplica atunci cand A este in stationare (durata opririi depaseste 5 minute) neregulamentara sau oprit neregulamentar in statie (repet, DOAR in statie), si anume: a.) in zonele urbane , daca se dovedeste ca NU ESTE: -nici intr-un amplasament prevazut in acest scop in momentul in care existenta acestuia a fost dovedit -nici de-a lungul trotuarului (de ex in statie sau stationare pe doua benzi) -nici parte pe drum, parte pe trotuar longitudinal b.)In afara zonelor urbane , daca se dovedeste ca este: -total sau partial pe drum fara a fi semnalizat regulamentar prin semnalizare de avarie sau printr-un triunghi de pre-semnalizare -sau in afara unei amplasari prevazute in acest scop din momentul in care s-a stabilit existenta acesteia
Andrei Mihailescu
acum 4 zile
Culpa Comuna

Am un dosar de dauna la ei in care un sofer a dat cu spatele pe o trecere de pietoni si a intrat in mine. Raspunsul lor? Ca nu m-am asigurat, desi eu stateam pe loc. Dupa ce le-am demontat toate argumentele cu poze de la locul accidentului, o luna mai tarziu inca mai cauta motive pentru care sa imi despagubeasca doar 50%. Reparatia este evaluata la 5200 lei. Ca sa nu mai spun ca inspectorul care se ocupa de dosar pare ca este un analfabet functional care nu e in stare de nimic, ba mai mult, are un discurs complet nelalocul lui. Execrabil.
Catalina

Dezamagire

imi pre rau ca am facut Casco la Omniasig. La 2 saptamani dupa constatare am primit instiintare ca dosarul e blocat, si se fac cercetari suplimentare la departmentul antifrauda. Au trecut 2 saptamani, am sunat la ei si au spus ca poate dura si 3 luni. In acest timp nu a luat nimeni legatura cu mine.
Gabriela Dernie ( Danielenco)
04.septembrie.2018
Companie din evul mediu

Omniasig, în speță inspectorii companiei, lucrează ca in evul mediu. Deși termenul de eliberare a avizului de incepere a reparației mașinii, către service, este de 48 de ore, au trecut cinci zile și încă îi bombardez cu telefoane. Probabil li s-au îmbolnăvit porumbeii voiajori! Ăștia nu știu că există internet, poștă electronică. Rușine! Am trimis o plângere și la Vienna Inssurenced. Accidentul provocat de un asigurat Omniasig a avut loc în urmă cu o lună. Eu am asigurare la ASIROM, care aparține tot Vienna inssurenced și mă bate gândul să-mi schimb asiguratorul.
Fagadar ioan din Sibiu
24.mai.2018
Tupeu incredibil

Ma vad nevoit sa revin cu un comentariu vis a vis de aceasta cooperativa de facut bani, cu dezgust, recunosc , dar trebuie sa va imformez ca dupa ce m-au tepuit si nu au platit dauna, imi trimit acum mesaj ca ei protejeaza datele mele personale si sa ma informez la sediilor!!!! Cat poti sa fii de tampit sa crezi ca dupa ce ii tragi unuia o teapa, fie si la.o asigurare, acea persoana va mai apela vreodata tine?!?!?!! Ehh, uite ca se intampla si asa ceva!!
ion patru
10.mai.2018
firma care nu plateste daunele

A avut o asigurare storno si internandu- ma in spital o luna de zile nu am putut onora o excursie in dubai. Am facut dosar de dauna la 2-3 zile mai cereau acte. Dupa oluna am primit radpunsul respins pe motiv ca aveam o boals cronica.
Andrei
09.mai.2018
(fara subiect)

Nu accepta dosare mai scumpe pentru intrarea in reparatie. Dupa doua saptamani au anulat dosarul si acum eu stau cu masina lovit.
anonim
05.aprilie.2018
(fara subiect)

(fara comentariu)
stroe ionel
05.aprilie.2018
am un dosar de dauna de 3 luni, nici acum nu mi au dat acceptul la reparatie, acest asigurator ar trebui inchis, cea mai neserioasa firma

amniasig ar trebui inchis,
grosu ionel
25.februarie.2018
teapa rca

am avut rca din 2009 pana in2016 fara daune. In 2016 mi-am schimbat masina si nu au vrut sa-mi ia in consideratie perioada fara daune si am platit ca orice incepator
ardeleanu ion
15.februarie.2018
teapa mare ,dauna auto

Am un dosar, de dauna auto ,la Omniasig, de o luna de zile, si nu au dat acceptul la reparatie , genul asta de asigurator ar trebui sa inchis.
Ioan Fagadar
28.ianuarie.2018
Teapa mare dauna imobil

Trebuie sa revin , vad, pe acest forum, intrucat primul review nu a mai aparut. Motivele imi scapa. In fine. Scriam acum cateva zile ca in luma oct 2017 am avut o dauna in imobilul proprietate personala din Sibiu, urmare ruperii unui racord la conducta de apa care alimenteaza imobilul. Conducta este situata pe proprietate, in imediata proximitate a imobilului. Cert este ca am fost inundat la.parter , dauna fiind destul de serioasa. Am omis sa mentionez ca sunt asigurat facultativ de mai multi ani la aceasta f serioasa companie. Raspunsul angajatilor de la Buc a fost ca dauna nu este acoperita de asig mea, atentie, facultativa, incheiata de dansii, motivand ca acea conducta nu e in casa, e langa casa. IN FINE VA SFATUIESC SA NU VA ASIGURATI LA ACEASTA COMPANIE. Cauta chichite sa nu plateasca, isi bat joc efectiv de asigurati. Ci explicatii din DEX.
Ralea Sebastian
23.ianuarie.2018
Doctor

Timp record pt acordul de rambursare, pe CASCO, intr-un dosar de dauna auto ... 10 saptamani !!! FELICITARI OMNIASIG !
Fagadar ioan din Sibiu
21.ianuarie.2018
Teapa mare dauna imobil

In luna oct 2016 am suferit o dauna la imobilul prolrietate, asigurat facultativ de f multi ani la aceasta societate. Bineinteles ca nu au avut treaba cu dauna suferita ci au cautat chichite ptr a evita plata daunei. Interpretari lingvistice ale contractului, ce inseamna teava de apa din imobil sau care intra in imobil, nota bene, tot pe oroprietatea mea. In fine cred ca sunt niste tepari ascunsi f bune dupa acest nume pompos. Tristete, dezgust, mi s au parut ca sunt lefegii la stat ...
Pavel Muresan - Canada
19.ianuarie.2018
Jignire si dezamagire totala

Am platit aprox 15 ani la rand o asigurare substantiala la OMNIASIG si in iulie 2017 am avut inundatie la baie si bucatarie intr-un apartament de 3 camere. Mi s-a oferit in modul cel mai jignitor 500 lei. Am refuzat sa-i primesc. M-a costat reparatile peste 15 000 de euro. Am poze detaliate cu toate daunele si voi face tot posibilul sa le distribui pe internet sa vada lumea cum este tratata o persoana care a platit corect o asigurare timp de aprox. 15 ani. Nu am asteptat sa recuperez suma cheeltuita pentru reparatii dar nici sa fiu jignit in felul acesta.
Pretorian Nicolae

Client i-Asigurare
Auto-foarte multumit, locuinta-mai bine NU

toate evenimentele rutiere sau daune (este drept, prin regres..., deci si-au luat banii) au fost solutionate la centrul de daune Grivita foarte bine! Ei, la locuinte, dezastru! Faci asigurare facultativa si apoi iti cauta "chichite", dupa ce te pun sa aduci acte, poze, sa te saturi, si sa renunti...