Omniasig Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2.5 (16 review-uri)

 • 2.25 (20 review-uri)

 • 1.13 (23 review-uri)

 • 2.33 (6 review-uri)

 • 2.5 (12 review-uri)
 • Omniasig
  1.68 (28 review-uri)

 • 3 (2 review-uri)

 • 4.33 (6 review-uri)

 • 5 (2 review-uri)

 • 2.51 (41 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Omniasig


1.68 (28 review-uri)
 • 1
  23
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  1
 • 5
  4
Adrian D
acum 3 zile
Client i-Asigurare
profi, rapizi

Am facut un accident stupid in urma caruia am avariat fata unui mercede C200 cu carligul de remorca. m-am prezentat la ei cu pagubirul in urma unei programari la telefon, vazut, constatat paguba si rezolvat. Toate partile implicate OK.
Ionut M
04.decembrie.2018
(fara subiect)

De doua săptămâni evită să facă o constatare, îmi tot spun că o să fiu contactat. La telefon se fac surprinși și îmi spun că se rezolvă cât mai repede. Acum observ că asta este strategie de marketing. Nu recomand.!!
marian
25.octombrie.2018
culpa comunca

Am un dosar de dauna deschis la Omniasig, un asigurat al lor m-a lovit in timp ce dadea cu spatele si masina mea era parcata pe loc ADP (loc aflat la mai putin de 25m de intersectie) si am primit culpa comunca si ca valoare 700 ron care trebuie sa acopere schimbare bara spate, stop stanga spate si vopsire aripa stanga spate . Bineinteles ca le-am facut PETITIE la ASF !! Plus ca legea este de partea celor stationati: 18.2 Cazul 4.2 (culpa comuna) se aplica atunci cand A este in stationare (durata opririi depaseste 5 minute) neregulamentara sau oprit neregulamentar in statie (repet, DOAR in statie), si anume: a.) in zonele urbane , daca se dovedeste ca NU ESTE: -nici intr-un amplasament prevazut in acest scop in momentul in care existenta acestuia a fost dovedit -nici de-a lungul trotuarului (de ex in statie sau stationare pe doua benzi) -nici parte pe drum, parte pe trotuar longitudinal b.)In afara zonelor urbane , daca se dovedeste ca este: -total sau partial pe drum fara a fi semnalizat regulamentar prin semnalizare de avarie sau printr-un triunghi de pre-semnalizare -sau in afara unei amplasari prevazute in acest scop din momentul in care s-a stabilit existenta acesteia
Andrei Mihailescu
17.octombrie.2018
Culpa Comuna

Am un dosar de dauna la ei in care un sofer a dat cu spatele pe o trecere de pietoni si a intrat in mine. Raspunsul lor? Ca nu m-am asigurat, desi eu stateam pe loc. Dupa ce le-am demontat toate argumentele cu poze de la locul accidentului, o luna mai tarziu inca mai cauta motive pentru care sa imi despagubeasca doar 50%. Reparatia este evaluata la 5200 lei. Ca sa nu mai spun ca inspectorul care se ocupa de dosar pare ca este un analfabet functional care nu e in stare de nimic, ba mai mult, are un discurs complet nelalocul lui. Execrabil.
Catalina
14.octombrie.2018
Dezamagire

imi pre rau ca am facut Casco la Omniasig. La 2 saptamani dupa constatare am primit instiintare ca dosarul e blocat, si se fac cercetari suplimentare la departmentul antifrauda. Au trecut 2 saptamani, am sunat la ei si au spus ca poate dura si 3 luni. In acest timp nu a luat nimeni legatura cu mine.
Gabriela Dernie ( Danielenco)
04.septembrie.2018
Companie din evul mediu

Omniasig, în speță inspectorii companiei, lucrează ca in evul mediu. Deși termenul de eliberare a avizului de incepere a reparației mașinii, către service, este de 48 de ore, au trecut cinci zile și încă îi bombardez cu telefoane. Probabil li s-au îmbolnăvit porumbeii voiajori! Ăștia nu știu că există internet, poștă electronică. Rușine! Am trimis o plângere și la Vienna Inssurenced. Accidentul provocat de un asigurat Omniasig a avut loc în urmă cu o lună. Eu am asigurare la ASIROM, care aparține tot Vienna inssurenced și mă bate gândul să-mi schimb asiguratorul.
Fagadar ioan din Sibiu
24.mai.2018
Tupeu incredibil

Ma vad nevoit sa revin cu un comentariu vis a vis de aceasta cooperativa de facut bani, cu dezgust, recunosc , dar trebuie sa va imformez ca dupa ce m-au tepuit si nu au platit dauna, imi trimit acum mesaj ca ei protejeaza datele mele personale si sa ma informez la sediilor!!!! Cat poti sa fii de tampit sa crezi ca dupa ce ii tragi unuia o teapa, fie si la.o asigurare, acea persoana va mai apela vreodata tine?!?!?!! Ehh, uite ca se intampla si asa ceva!!
ion patru
10.mai.2018
firma care nu plateste daunele

A avut o asigurare storno si internandu- ma in spital o luna de zile nu am putut onora o excursie in dubai. Am facut dosar de dauna la 2-3 zile mai cereau acte. Dupa oluna am primit radpunsul respins pe motiv ca aveam o boals cronica.
Andrei
09.mai.2018
(fara subiect)

Nu accepta dosare mai scumpe pentru intrarea in reparatie. Dupa doua saptamani au anulat dosarul si acum eu stau cu masina lovit.
anonim
05.aprilie.2018
(fara subiect)

(fara comentariu)
stroe ionel
05.aprilie.2018
am un dosar de dauna de 3 luni, nici acum nu mi au dat acceptul la reparatie, acest asigurator ar trebui inchis, cea mai neserioasa firma

amniasig ar trebui inchis,
grosu ionel
25.februarie.2018
teapa rca

am avut rca din 2009 pana in2016 fara daune. In 2016 mi-am schimbat masina si nu au vrut sa-mi ia in consideratie perioada fara daune si am platit ca orice incepator
ardeleanu ion
15.februarie.2018
teapa mare ,dauna auto

Am un dosar, de dauna auto ,la Omniasig, de o luna de zile, si nu au dat acceptul la reparatie , genul asta de asigurator ar trebui sa inchis.
Ioan Fagadar
28.ianuarie.2018
Teapa mare dauna imobil

Trebuie sa revin , vad, pe acest forum, intrucat primul review nu a mai aparut. Motivele imi scapa. In fine. Scriam acum cateva zile ca in luma oct 2017 am avut o dauna in imobilul proprietate personala din Sibiu, urmare ruperii unui racord la conducta de apa care alimenteaza imobilul. Conducta este situata pe proprietate, in imediata proximitate a imobilului. Cert este ca am fost inundat la.parter , dauna fiind destul de serioasa. Am omis sa mentionez ca sunt asigurat facultativ de mai multi ani la aceasta f serioasa companie. Raspunsul angajatilor de la Buc a fost ca dauna nu este acoperita de asig mea, atentie, facultativa, incheiata de dansii, motivand ca acea conducta nu e in casa, e langa casa. IN FINE VA SFATUIESC SA NU VA ASIGURATI LA ACEASTA COMPANIE. Cauta chichite sa nu plateasca, isi bat joc efectiv de asigurati. Ci explicatii din DEX.
Ralea Sebastian
23.ianuarie.2018
Doctor

Timp record pt acordul de rambursare, pe CASCO, intr-un dosar de dauna auto ... 10 saptamani !!! FELICITARI OMNIASIG !
Fagadar ioan din Sibiu
21.ianuarie.2018
Teapa mare dauna imobil

In luna oct 2016 am suferit o dauna la imobilul prolrietate, asigurat facultativ de f multi ani la aceasta societate. Bineinteles ca nu au avut treaba cu dauna suferita ci au cautat chichite ptr a evita plata daunei. Interpretari lingvistice ale contractului, ce inseamna teava de apa din imobil sau care intra in imobil, nota bene, tot pe oroprietatea mea. In fine cred ca sunt niste tepari ascunsi f bune dupa acest nume pompos. Tristete, dezgust, mi s au parut ca sunt lefegii la stat ...
Pavel Muresan - Canada
19.ianuarie.2018
Jignire si dezamagire totala

Am platit aprox 15 ani la rand o asigurare substantiala la OMNIASIG si in iulie 2017 am avut inundatie la baie si bucatarie intr-un apartament de 3 camere. Mi s-a oferit in modul cel mai jignitor 500 lei. Am refuzat sa-i primesc. M-a costat reparatile peste 15 000 de euro. Am poze detaliate cu toate daunele si voi face tot posibilul sa le distribui pe internet sa vada lumea cum este tratata o persoana care a platit corect o asigurare timp de aprox. 15 ani. Nu am asteptat sa recuperez suma cheeltuita pentru reparatii dar nici sa fiu jignit in felul acesta.
Pretorian Nicolae
28.noiembrie.2017
Client i-Asigurare
Auto-foarte multumit, locuinta-mai bine NU

toate evenimentele rutiere sau daune (este drept, prin regres..., deci si-au luat banii) au fost solutionate la centrul de daune Grivita foarte bine! Ei, la locuinte, dezastru! Faci asigurare facultativa si apoi iti cauta "chichite", dupa ce te pun sa aduci acte, poze, sa te saturi, si sa renunti...
Makkai
22.noiembrie.2017
Despre daune minore

sincer am fost mereu multumită, iar in caz de daune minore banii asigurati au fost platiti f. repede. Asta afost demult. Altfel. angajatii sunt deosebiti, atenti si mai akes bine pregatiti. Multimesc. Citind pareri, omul daca e nemultumit din fire, ramane nemjltumit oricum..Am vazut. mesaje scurte gen: am avut daune. am primit banii in 5zile. o singură stelută. Poate sr fi mai bine ca sa vină constatatorii cu banii cash in buzunar😁
Andrei
16.noiembrie.2017
Nota 10 pentru omniasig

Am avut dauna si au plătit in 5 zile
Zaharia Luciana
15.noiembrie.2017
Foarte foarte neserioși

Rugăminte la toți cetățenii nu colaborați cu aceasta societate doar mănâncă banii populației .Ar tb sa fim uniți mai mulți păgubiți sa ii dam in judecată.
szilagyi
13.noiembrie.2017
(fara subiect)

este cea mai neserioasa firma, personalul este foarte arogant, de desinformeaza, te porta pe drumuri, numai sa nu dea bani,
olivu
26.octombrie.2017
Client i-Asigurare
orice asigurare - un rau necesar!

sper sa nu am niciodata nevoie nici de rca nici de casco.
COSTEL
03.iulie.2017
asigurare rca

Am dosar de dauna deschis de 2 saptamani la omniasig si nici in ziua de azi nu au dat acceptul de intrare in reparatii . Consider ca e o firma de nota 0 pentru ei clientul nu e pe primul loc. Avand in vedere ca masina era parcata in fata blocului si o domnisoara zurlie a intrat cu spatele in masina mea tot timpul cand sun la ei sa vad daca s-a dat acceptul de intrare in reparatii mi se zice e la investigatii suplimentare ceea ce mi se pare bataie de joc pentru o masina parcata in fata blocului. NU RECOMAND ACEASTA FIRMA PENTRU INCHEIEREA DE POLITE RCA!!!!!!! SPER CA IN VIITORUL APROPIAT SA NU MAI FACA NIMENI ASIGURARE LA EI SI SA DEA FALIMENT-ASTA MERITA
Gheorghe A.
19.iulie.2016
Asigurare locuinta

Am avut asigurare de locuinta de la Omniasig, am fost inundat de vecinul de sus. Am sunat la Omniasig la Call Center, ziua urmatoare m-a sunat un inspector din localitate am stabilit cu el ziua si ora pentru constatare, a venit, a facut poze, a evaluat paguba la apx. 3000 eur.
Dana
18.iulie.2016
Client i-Asigurare
Reparatie CASCO

Am avut doua daune CASCO deschise la Omniasig (ambele cu regres pe RCA-ul vinovatului). Prima a decurs ok, insa la a doua s-a intarziat foarte mult din cauza sistemului de aprobare a costului de repartatie (era mai mare decat competenta inspectorului initial). Intr-un final au aprobat si a fost in regula.
Andrei G
18.iulie.2016
Blocare masina nejustificat

Am avut o dauna pe un RCA. A intrat cineva in mine. Cei de la Omniasig nu au dat acceptul de plata celor de la service timp de apx 2 saptamani.
Andi
18.iulie.2016
Client i-Asigurare
Reparatie RCA

Am fost lovit de cineva care avea asigurare RCA la Omniasig. Am fost la centrul de daune din Bucuresti - Grivita, am depus documentele si am optat pentru reparatie in regim propriu. In cateva zile am primit banii in cont.