Omniasig Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,69 (45 review-uri)

 • 2,08 (37 review-uri)

 • 1,25 (261 review-uri)

 • 2,19 (27 review-uri)

 • 2,22 (37 review-uri)
 • Omniasig
  1,6 (52 review-uri)

 • 1,64 (25 review-uri)

 • 2,88 (16 review-uri)

 • 3,5 (8 review-uri)

 • 1,61 (195 review-uri)

 • 2,14 (14 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Omniasig


1,4 (30 review-uri)
 • 1
  27
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  3
IOAN
acum 3 zile
Asigurare locuinta

Cea mai neserioasa companie de asigurari in urma unei vijelii cu daune la acoperis nu au vrut sa faca despagubirea pt ca nu am factura cu tiglele schimbate si pt ca nu se vad pe google maps tiglelel ce au fost schimbate angajatii de la Omniasig sunt de o incompetenta rara nu asculta ce li se spune fac doar ce vor iei.
Iordache adrian

Nu recomand

Astept de o lună un raspuns la un dosar de dauna la o masina
Valeriu
06.noiembrie.2020
Avizare rapida

Avizarea si aprobarea de principiu a dosarului au fost facute aproape concomitent. A durat mai mult si experienta a fost mai ciudata la service-ul autorizat pt investigarea detaliata la care m-au trimis, pt ca aveau o procedura de 2 lei, in care daca nu ai fost la ora fixa la programare ci dupa 2minute, trebuia sa astepti minim 30min eliberarea altcuiva.
anonim
12.octombrie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Dan
22.august.2020
Omniasig, daune nesolutionate

În urma unui accident stupid cu un alt stupid, asigurat la Omniasig, am ajuns la punctul de a da în judecata asigurătorul pentru ca plătește dauna și stau cu mașina în service. Prin simpla declarație mincinoasă data ca declarație suplimentara în dosar ei nu vor sa despăgubească dauna. Consider ca este o mare teapa cu asigurătorul, fals în acte în asa fel în cât sa nu achite dauna. Rușine celor de la Omniasig... Prima data dosarul este tot în regula și se aproba întrarea în reparație, iar după 2 săptămâna dosarul este modificat. Cei de la Omniasig își fac de cap pe banii plătiți de către noi, iar când ai o problema falsifica dosarele de dauna în favoarea lor.. Printre ei: Lucian POGACIAN Adrian Bujoreanu cât și cei din Call Center nu știu ce sa mai minta.
Adi
18.august.2020
Asig facultativa apartament

In iunie mi s-a inundat de la o ploaie puternica apart de la et 4 din 4 cu acoperis de tigla. Completez aplicatia, vine constatatorul si doua luni mai tarziu Bucurestiul imi cere sa-i aduc doi martori care sa spuna ca in noaprea 12-13 iunie a plouat si sa-i fac poze cu tiglele zburate de vant. Ati mai auzit asa idiotenie?? adica la 5 dimineata sa ma duc in strada sa iau un strain sa-mi dea declaratie?? pai cum stiam eu ca-mi trebuie declaratie!!!si tiglele le-am pus la loc , doar nu stateam sa-mi mai ploua in casa doua luni?? Ati auzit aberatii mai mari? DECI IN VIZIUNEA LOR EU AM CARAT 2 TONE DE APA IN POD SI M-AM AUTOINUNDAT, APOI M-AM CATARAT PE COAMA ACOPERISULUI SI AM DAT TIGLELE LAOPARTE..ASA DE CHICHI..CA DEJA MA AUTOINUNDASEM.. De ce trimit constatator daca nu au incredere in el? cine ii da dreptul sa DECIDA CA IN ZIUA X N-A PLOUAT DACA EA ARE SUTE DE CLAIMURI COMPLETATE..DECI N-A FOST NUMAI LA MINE!..ASIGURATI-VA IN CONTINUARE....DAUNA TOTALA
Flavius
23.aprilie.2020
Dosar dauna

Vin in completarea comentariilor legate de aceasta firma de asigurari ~ Omniasig ~ De mai bine de 5luni si ju8matate am un dosar de dauna deschis,in urma unui accident cu un asigurat Omniasig. Cert este ca in urma constatarii,masuratori la fata locului,reeasa ca persoana asigurata la ei, stationa fiind in afara partii carosabile,fara sa semnalizeze,fara sa se asigura a intrat pe partea carosabila,fiind acrosat ( persoana in cuza,isi sustine vinovatia: citez : nu am semnalizat,nu te-am vazut,am iesit pe partea carosabila Dupa masuratori,poze la locul evenimentului, au intocmit si un referat,unde reeasa ca si vinovat: trebuia sa se asigura in momentul in care a avut intentia de a intra pe partea carosabila, dar nu a facut-o. ( conform Art 54 ). Trebuia sa fiu despagubit,dar se pare ca dosarul este tot ``manipulat`` de atat timp. Mentionez faptul ca ma deplasam pe un drum cu prioritate,in afara localitatii. Cei de la Omniasig,sustin faptul ca trebuia sa pastrez distanta fata de cel din fata, conform Art:51. ( articolul se refera la pastrarea distantei,in momentul in care in fata ai o alta masina,nu este specificat ca trebuie sa pastrezi distanta fata de cel din afara partii carosabile ) , dar se pare ca ei vad diferit lucrurile: cand vezi o masina in afara carosabilului,te opresti sa vezi / sa gandesti ce face cel de la volan!!! Aici nu putem vorbi de pastrarea distantei,ata timp cat era in afara partii carosabile,ceea ce sustine si cel vinovat,intradevar stationa in afara partii carosabile,nu am vazut ca vine masina si am iesit brusc efectuund viraj la stanga. Ce sa mai inteleg? Cel vinovat recunoaste cele intamplate / recunoaste vinovatia,iar cei de la Omniasig nu despagubesc.
gina medves
24.februarie.2020
ref constatari in locatia din str Ritmului

Pentru a ajunge la constatare mi s-a transmis un mesaj ca trebuie sa ajung in str. ritmului nr 8b. Dupa blocul cu nr 4 urmea cladirea cu nr 18. (pe partea dreapta cum vii dinspre centru). Dupa mai multe peregrinari, imposibil de gasit un loc de parcare am sunat din nou la call center pentru edificare par domnisoara mi.a spus ca asta e adresa oficiala dar intrarea se face prin Bdul Ferdinand. Am intrebat...bine bine dar la ce numar. Nu stiu la ce numat dar sigur e prin Ferdinand. Pai Bdul Ferdinand are cativa km. In fine am luat la picior toate cladirile din Bdul Ferdinand care erau paralele cu str. Ritmului. Pe jos bineinteles. Am revenit din nou la telefon si dupa ce mi-a pus a 10-a oara caseta cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal mi-a raspuns aceeasi domnisoara si mi-a zis ca e imposibil sa nu gasesc deoarece toata lumea gaseste aceasta adresa. Apoi ca sa ma ajute s-a oferit sa ma reprogrameze ?? Pai nu vreau reprogramare, pur si simplu vreau sa ajung acolo ca de aia mi-am luat o zi libera. Am rugat-o sa imi dea nr de telefon de la biroul de constatare poate o persoana de acolo putea sa ma indrume. A zis ca nu are telefon.... Pur si simplu trwemuram de nervi. In final am gasit cladirea care avea un afis pe cladire, nu la poarta cat un format A4. Am umblat pe acolo nu era nimeni.... usile deschise absolut nimeni. Dupa vre-o 10 min apare un batranel imbracat in mecanic auto. L-am intrebat si m-a trimis pe str. Ritmului, care era in spatele cladirii.... Acolo m-am suit pe o scarita, ... vai de cei in varsta, nu vb de cei cu dozabilitati... Toata povestea asta a durat 1h jumatate. Asta pentru ca cineva nu are chef sa iti dea o adresa corecta, sau macar indicatii .....
anonim
18.februarie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Miruna Secmerean
06.ianuarie.2020
Agent de asigurare

Am fost plăcut impresionata de competenta , amabilitatatea și educația in relația cu clientul a dlui Radu Calarasu .
sofia

(fara subiect)

am ramas extrem de multumita.
Sandru
27.octombrie.2019
neseriosi

Am avut masina parcata in piata constitutiei ,si a fost lovita in timpul unui accident de alta masina, ce a ricosat in parcare lovind 4 masini,toate parcate regulamentar.Evenimentul rutier a fost mediatizat in presa ,la fata locului au fost politistii rutieri si au eliberat autorizatie.Reparatia urma a se face pe polita cosco pe care o platim la zi numai ca domnii de la asigurari refuza sa dea accept de reparatie spunand ca exista tentativa de frauda... [cu acte facute de politie si cu un accident mediatizat in presa...]Ne vom adresa instantei de judecta ! Concluzia NU RECOMAND ,TOTAL NESERIOSI!!!!
Stefan Gabriel
19.septembrie.2019
Dezastru!!!

Euroins sau omniasig este cam acelasi lucru stau de cateva zile cu masina in service si nu o pot ridica din cauza ca nu au avizat plata,problema este ca masina este pe leasing si este camion vin ratele de unde bani daca masina sta parcata?
florea stefan
16.septembrie.2019
total dezamzagit si nu recomand asigurare la aceasta firma

In anul 2013 m-am judecat 3 ani de zile cu un servivice pe care acestia il aveau in supravegheri si in garantare ,fara asi recunoaste obilgaiile contractaualle,iar actaulmente ma confrunton cu aceeasi situatie de nerecuperare a unor plati nedatoarte
florin balaneanu
15.septembrie.2019
Jenant

Se poarta ca si in epoca de piatra,Nu au auzit de posta electronica,te poarta cu hartii ca si in anul 1800.....NU RECOMAND!!!!!!!!!!!
Barbulescu Marian
15.august.2019
Nu recomand

Pt casco auto nu recomand, daca vreti casco nu plecati decat cu polita, cereti toate documentele anexa adica conditiile generale, iar cand le veti studia pentru cunoscatori o sa observati clauze abuzive , etc totul la negativ
barbulescu marian
14.august.2019
pe moment nu recomand, din proprie experienta

Am fost asigurat casco auto viva casco all rik premium gold varianta de acoperire A, am avut daune -riscuri asigurate in polita si pentru doua din daune au dat refuz la plata mentionand rezumativ doua indrepatiri din conditiile generale contractuale prin care omniasig poate rafuza plata, iar urmare a solicitarii mele de a motiva cele invocate in refuzul la plata am primit raspunsuri prin care vadit omniasig se eschiveaza de la plata daunelor si fara a mi raspunde concret la cele solicitate, actual am sesizat si ASF si ANPC, asteptand raspuns. In consecinta atentie la codurile de produs -conditii generale contractuale pe care cu intentie omit a vi le inmana, conditii rigide perimate din epoci de mult uitate, contin vadit clauze abuziv in sensul legii 193/2000 rep. Contin clauze care nu sunt aliniate la legislatia actuala, mai mult decat atat toti reprezentantii manifesta comportament de practici incorecte si neprofesionistein relatia cu clientii, etc, deci va recomand cu incredere sa contractati cu ei dace doriti sa va pierdeti timpul in a le explica celor de la Omniasig fundamentat in fapt n drept ca nu au dreptate, si ei e fac ca nu pricep, precum si daca vreti sa traiti sensazitii tari ca pe timprile anterior anilor 1989, pentru ca acolo in acea epoca au rams. NU RECOMAND, DAR recomand UNIQA, care azi 14.08.2019 am aderat la un contract casco auto ocazie cu care mi-au oferit conditii contractuale asemanatoare celor de la Omniasig, insa din studierea conditiilor generale contractuale am constatat ca nu au clauze abuzive fiind aliniati la toata legislatia in vigoare pe linie de asigurari dar si conform Codului civil in materie de contracte de aderare, clauze neuzuale, etc. Sincer Felicitari celor de la UNIQA. Ps. Auto asiguart caso fiind in speta Ford Mondeo an 2014 impecabil pachet Titanium x busines cu multe optini pe el.
Alex
06.august.2019
Subevaluare valoare de piata

Pe partea de casco sunt ok, pe rca nu merita nici o stea, am dauna totala, iar ei au evaluat cu 2000eur valoarea de piata a autoturismului. Valoarea de piata ei o stabilesc prin partenerii lor DAT, care normal le ofera lor avantajul nu pagubitului. Nu se calculeaza valoarea reala de piata ci valoarea data de softul DAT, unde nu ai acces.
Viorel
23.mai.2019
Callcenter de nota 2 sau parteneri nesimțiți?

Totul a mers perfect până la programarea pentru constatarea daunelor, când cei de la Auto Cobălcescu au afirmat că nu fac constatări pentru daune peste 8000 RON și ne-au pus să facem altă programare, în alt sediu, evident în altă zi.
Catalin
16.mai.2019
Casco

La asigurare Casco sunt ok
Grigore Nicolae Rossi
11.mai.2019
Client i-Asigurare
Excelență

Super mulțumit de întreg personalul Omniasig... Felicitări... Excelență
Razvan Radu
30.aprilie.2019
Reparatie in regim propriu

Daca am avut o mare neplacere cu cei de la Generali cand am fost lovita de o doamna (mi-au oferit o suma derizorie pt reparatie in regim propriu) cu cei de la Omniasig totul s-a rezolvat rapid si convenabil cand o alta doamna m-a lovit in spate usor, abia se vedea pe bara, am primit 3000 ron si nu oricum, rapid. Facut constatare, la mai putin de 24 ore dupa ce am inregistrat dauna pe siteul lor, joi 25.04.2019 am aprobat suma oferita de ei iar astazi, 30.04.2019 am primit suma in cont. Ma declar multumit si placut surprins tinanad cont ce am citit pe aici.
Valentin Raducea
27.martie.2019
Hoti

am avut dauna la un vw lt din 99, la constatare au facut oferta de reparatie la 10000 lei in regie proprie, am acceptat, am reparat masina, iar dupa trei saptamani primesc mail ca imi dau 2500 lei, ca masina e veche si nu se merita sa o repar si ca imi mai dau 3500 lei daca le dau lor masina lovita. Mentionez ca a fost lovita in spate si aveam indoit usa , stalpul , etc., dar masina perfect functionala, iar una chiar si din 99 valireaza la peste 3500 euro, a mea era tipla din toate pdv. pai cu 2500 lei nu platesc nici vopsitul dapai piesele plus manopera
Marcel
22.martie.2019
Dauna cauciuc+janta

NU RECOMAND ! FOARTE mare atentie la clauzele generale , pe care nu prea cred ca vi le spune persoana care face polita CASCO. Nu asigura asa ceva si nici suprafetele vitrate numai daca cereti in mod expres asa ceva.
Adrian D

Client i-Asigurare
profi, rapizi

Am facut un accident stupid in urma caruia am avariat fata unui mercede C200 cu carligul de remorca. m-am prezentat la ei cu pagubirul in urma unei programari la telefon, vazut, constatat paguba si rezolvat. Toate partile implicate OK.
Ionut M

(fara subiect)

De doua săptămâni evită să facă o constatare, îmi tot spun că o să fiu contactat. La telefon se fac surprinși și îmi spun că se rezolvă cât mai repede. Acum observ că asta este strategie de marketing. Nu recomand.!!
marian
25.octombrie.2018
culpa comunca

Am un dosar de dauna deschis la Omniasig, un asigurat al lor m-a lovit in timp ce dadea cu spatele si masina mea era parcata pe loc ADP (loc aflat la mai putin de 25m de intersectie) si am primit culpa comunca si ca valoare 700 ron care trebuie sa acopere schimbare bara spate, stop stanga spate si vopsire aripa stanga spate . Bineinteles ca le-am facut PETITIE la ASF !! Plus ca legea este de partea celor stationati: 18.2 Cazul 4.2 (culpa comuna) se aplica atunci cand A este in stationare (durata opririi depaseste 5 minute) neregulamentara sau oprit neregulamentar in statie (repet, DOAR in statie), si anume: a.) in zonele urbane , daca se dovedeste ca NU ESTE: -nici intr-un amplasament prevazut in acest scop in momentul in care existenta acestuia a fost dovedit -nici de-a lungul trotuarului (de ex in statie sau stationare pe doua benzi) -nici parte pe drum, parte pe trotuar longitudinal b.)In afara zonelor urbane , daca se dovedeste ca este: -total sau partial pe drum fara a fi semnalizat regulamentar prin semnalizare de avarie sau printr-un triunghi de pre-semnalizare -sau in afara unei amplasari prevazute in acest scop din momentul in care s-a stabilit existenta acesteia
Andrei Mihailescu
17.octombrie.2018
Culpa Comuna

Am un dosar de dauna la ei in care un sofer a dat cu spatele pe o trecere de pietoni si a intrat in mine. Raspunsul lor? Ca nu m-am asigurat, desi eu stateam pe loc. Dupa ce le-am demontat toate argumentele cu poze de la locul accidentului, o luna mai tarziu inca mai cauta motive pentru care sa imi despagubeasca doar 50%. Reparatia este evaluata la 5200 lei. Ca sa nu mai spun ca inspectorul care se ocupa de dosar pare ca este un analfabet functional care nu e in stare de nimic, ba mai mult, are un discurs complet nelalocul lui. Execrabil.
Catalina
14.octombrie.2018
Dezamagire

imi pre rau ca am facut Casco la Omniasig. La 2 saptamani dupa constatare am primit instiintare ca dosarul e blocat, si se fac cercetari suplimentare la departmentul antifrauda. Au trecut 2 saptamani, am sunat la ei si au spus ca poate dura si 3 luni. In acest timp nu a luat nimeni legatura cu mine.
Gabriela Dernie ( Danielenco)
04.septembrie.2018
Companie din evul mediu

Omniasig, în speță inspectorii companiei, lucrează ca in evul mediu. Deși termenul de eliberare a avizului de incepere a reparației mașinii, către service, este de 48 de ore, au trecut cinci zile și încă îi bombardez cu telefoane. Probabil li s-au îmbolnăvit porumbeii voiajori! Ăștia nu știu că există internet, poștă electronică. Rușine! Am trimis o plângere și la Vienna Inssurenced. Accidentul provocat de un asigurat Omniasig a avut loc în urmă cu o lună. Eu am asigurare la ASIROM, care aparține tot Vienna inssurenced și mă bate gândul să-mi schimb asiguratorul.