Grawe Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,44 (94 review-uri)

 • 1,79 (73 review-uri)

 • 1,25 (441 review-uri)

 • 1,7 (53 review-uri)

 • 1,8 (97 review-uri)

 • 1,66 (83 review-uri)

 • 1,67 (36 review-uri)

 • 2,95 (21 review-uri)

 • 2,56 (18 review-uri)

 • 1,41 (348 review-uri)
 • Grawe
  1,96 (54 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Grawe


1,67 (30 review-uri)
 • 1
  25
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  5
Alexandru
24.martie.2023
EXCROCI

Cum e posibil că această companie de asigurări sa functioneze? Pt un Opel CORSA, lovitura laterala, înfundată ușa și atins un pic stâlpul, au evaluat-o la 3700 că mașina buna, înainte de accident, să zic așa. După accident costurile reparației se ridică la 21000 lei adică 4000+ euro, iar ei îmi dă 2300 lei ca daună totală sa repar mașina? Ferească Dumnezeu să vă lovească unu/una cu asigurare la GRAWE, niste EXCROCI.
Sorin
14.februarie.2023
Nu recomand

Am dorit sa mi transfer bonusul din Anglia pe Romania , au fost foarte mirati , chiar si dupa 18 ani de experienta doamna Claudia Pascal de la Brasov mi a spus ca ea nu a auzit de asa ceva . Si seful de acolo mi a spus ca nu exista legislatie . Cei de la Asirom au auzit , au avut si legislatie
Dragoi Mariana

Hotilor

Buna ziua , de 2 luni de zile astept raspuns si solutionare la problema pe care o am. In Luna oct 2021 am vandut masina, am facut contract de vanzare cumparare, am scos fiscal, dupa 9 zile proprietarul a avut un accident de care se facea vinovat, acesta a folosit asigurarea care era pe numele meu, astfel ca intocmit un dosar de daune, fara ca sa stiu, fara ca eu sa semnez un acord de protecti a datelor. Eu acum platesc penalizari. AM O INTREBARE : DACA OMORA PE CINEVA, TOT EU FACEAM PUSCARIE?
BAK FLORICA

BENEFICIAR ASIGURARE DE VIAȚĂ GRAWE

În urmă cu 22 de ani, atât eu cât și soțul meu am făcut câte o asigurare de viață la GRAWE, așa, să fie și iată că azi , în asemenea vremuri grele, prima pe care am achitat-o anual se întoarce la noi ! Deși sunt banii noștri, recunoaștem că niciodată nu i-am fi pus de o parte, să nu ne atingem de ei ca să îi luăm pe toți o dată, de aceea suntem extrem de bucuroși că am optat pt asigurări de viață GRAWE și vă recomand tuturor să faceți la fel ! Noi chiar vom avea SĂRBĂTORI FERICITE ceea ce vă doresc tuturor !
Cornel

Țepari

Casco top, accident minor cu înlocuirea spoilerului spateși ei îmi acoperă doar 50% din costul reparației... Evitați!!! Super țepari!!!
Cris

Hoți!

Tu să le plătești lor asigurarea că ei singur îți dau țeapă, te despagubesc doar un sfert.
Tunyogi levente

Masina daua totala platit cu 3000 lei

Nesimtire CA nu se despagubeste in totalitate .Valoarea pietei a masini 1500/ 2000 euro ei mi-au achitat 600 euro .atat ma costat 4 cauciucuri de iarna.trebuie oprit acest jaf.noi platim asigurarea in pret intreg nu sfert .
Alex

Companie de tepari.

Am fost lovit in spate de un sofer cu rca Grawe, in spoilerul spate al masinii mele, confectionat din material plastic. Spoilerul s-a deformat mecanic si s-a crapat, fiind necesara inlocuirea lui. Grawe nu mi-a aprobat inlocuirea ci doar reparatia spoilerului . Cum se poate repara un spoiler indoit si crapat din material plastic, ca doar nu il poti indrepta ca pe un spoiler din tabla ? O firma de hoti si de jepcari. Fugiti de Grawe cat puteti. Vor sa se imbogateasca nejustificat pe spinarea soferilor nevinovati. Urmeaza sa fac o plangere impotriva Grawe la ASF- Autoritatea de Supraveghere Financiara.
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
cristian

ieftin

Pretul conteaza cel mai mult, atat timp cat nu ai casco ce mai conteaza?!
elenis

hoti

jepcari , te prostesc , refuza dosare cand esti nevinovat, ma intreb cum dorm noaptea!
mariana

falsi

resping dosare sa faca bani ei ... rusineee, muncim ptr masini si voi va bateti joc, de la tipa la telefon la ultimul inspector de cacao
MESCANIC DOREL SASARM JUD BN

(fara subiect)

Se vede ca este o firma neserioasă și încearcă să înșele urît din partea lor eu m am lămurit vedeți că luati teapa
Dona Nicoleta

Despre despagubiri

Astept despagubirea de 2 luni si nimic,la mailuri raspunde robotul
Anonim din Galati

(fara subiect)

Dosarul de constatare si acceptul de plata pentru o coliziune rezolvata amiabil, s-a produs in acceiasi zi. Toata stima pentru operativitate. Masina am reparat-o la reprezentanta Peugeot in 7 zile. Ma bucur ca se poate si la noi.
Pagubit
21.aprilie.2022
O alta "firma de asigurari" care refuza sa faca plata.

Nu am putut inregistra dosarul de dauna pe site pentru ca "Nu e bun numarul de telefon al proprietarului". Proprietarul este o firma, insa cei de la "Grawe" nu accepta numarul de telefon al asiguratului (firmei), si fara acest numar de telefon nu poti depune dosarul de dauna (online).
BUTNARU
02.aprilie.2022
Ce urat se poate vorbi despre o firma de asigurari

Eu am ACUM un incident cu un autoturism asigurat la GRAWE,sper sa nu se intample ce aud pe site,am avut o parere deosebita despre ei pana acum,o sa vad si va spun.Cred ca nici ei nu-si doresc necazuri cu ,clientii
Robert
23.martie.2022
O firma de țepari de ,vagabonti, gunoaie

Am fost lovit de cineva care avea asigurare la grawe,eu fiind nevinovat,am făcut amiabil cu respectivul,au băgat dosarul la cercetări suplimentare aproape o luna ca sa îmi transmită ca nu se potrivește dinamica accidentului,și deci refuza plata dosarului (reparația),mașinii mele,noroc ca am avut camera de bord care a filmat accidentul,acum aștept sa redeschidă dosarul sau o sa-i acționez in judecată.o firma de cacat,fac tot posibilul sa nu repare mașinile la oameni,niște gunoaie,wc-uri,o grupare infracțională cu acte in regula,sper sa dispară de pe piața.
Alexandru Muresan
21.februarie.2022
Profesioniști!!!

21.02.2022 A fost întâmpinat cu respect, amabilitate și seriozitate iar suma de bani reprezentând daunele a fost livrată în 7 zile. Felicitări! 👍
Scripca
17.ianuarie.2022
nerezolvare despagubire locuinta

Cu toate ca s-a intocmit destul de rapid dosarul de despagubire (inundatie apartament - Ian 2021) cu tot ce au solicitat etapizat cei de la daune grawe (cerere, devize, adeverinta asociatie, foto, constatarea consultantului lor, depunere dosar, discutii, etc) - NU S-A REZOLVAT NICI PINA ACUM, desi am fost anuntati ca se stabilise suma (stabilita de Grawe - diminuata din val Devizelor). Nici o comunicare nu s-a mai primit desi am tot sunat si trimis mesaje pt rezolvare. Cert e ca dupa un an = nu s-a rezolvat si nici nu s-a comunicat nimic. Concluzia - va rog sa o trageti singuri!
Fraierica

Grawe NEXT City Insurence

Sunt penibili ,vin cu tot felul de aberatii sa nu despagubeasca Nu recomand RCA la ei ,sunt urmatorii care se vor duce la garla,urmatorii dupa City
Dan Mecea

Super buni in Craiova

Am avut un accident in brasov cu un domn asigurat la grawe data 16.04.2021 Constatatea sa facut numai pe piese originale oem si bani au fost girati in 7 zile o companie super buna poate conteaza si nonstatatorul din orasul din care aparti cel putin la craiova a fost facut totul corect si ca la carte
Danaila Francisca

The best

(fara comentariu)
Constantin Diana

Grawe ,Sincai

Profesionisti!!!Urmatoarea asigurare o voi face la Grawe cu decontare directa.
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
Maier florin
acum 5 zile
Despăgubirea

Grawe România am avut un accident cu un alt participant la trafic si eu sunt despagubitul Domni de le Grawe numi despagubeste aripa fata dreapta pentu ca era corodata cu cugina in interiorul aripi si nici usa drepta fata înlocuita, Doamne fereasca de un alt acident tot pe partea drepta si sa vada ca este kit pe usa ca nici nu se mai uita la ia nici nu o despagubeste Astea sunt domni de la Grawe
Mioara
19.mai.2021
Mizerie,coruptie,nesimtire,incompetenta

In urma neacordarii de prioritate INTR UN SENS GIRATORIU,MA DUC LA POLITIE,IMI SPUNE CLAR CA SUNT NEVINOVAT,I SE SPUNE CLAR SOFERITEI CA NU A ACORDAT PRIORITATE INTR UN SENS GIRATORIU!!!,SA SE GANDEASCA DACA VREA PENALIZARE SI SA I SE IA CARNETUL,SAU FACE AMIABILA,NOI DE BUNA CREDINTA ,FACEM AMIABILAA,DAR CE SA VEZI,CORUPTII DE LA GRAWE NE INFORMEAZA CA DE FAPT,SOFERITA VINOVATAAA,ESTE PAGUBITAA,SI CA URMARE,EU CU MASINA BOȚITA,SA IMI PLATESC DAUNELE,IAR ACEASTA LAȘA DE FEMEIE,DUPA CE CA ESTE UN PERICOL IN TRAFIC,NEACORDARE PRIORITATE GIRATORIU,EA SCAPA BASMA CURATA ,BA II PLATESC EU PAGUBELE,FIIND AMANDOI ASIGURATI GRAWE!! ESTE CLAR CA EA ARE RELATII,ALTFEL,NU POT PRICEPE,DACA POLITIA SPUNE CLAR,SI ORICE PROST ISI DA SEAMA,CE SA CAUTI TU IN GIRATORIU,DEODATA IN FAȚA MEA!! MI A PUS IN PERICOL FETITELE DIN MASINA,DE 9ANI,PE CARE LE DUCEAM LA SCOALA!! RUSINE GRAWE!DAR DACA NU SE REZOLVA SITUATIA,DUPA DREPTATEEE,LUCRURILE NU RAMAN ASA!!
Flori
07.aprilie.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)
anonim
07.aprilie.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)