Grawe Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,69 (45 review-uri)

 • 2,08 (37 review-uri)

 • 1,25 (261 review-uri)

 • 2,19 (27 review-uri)

 • 2,22 (37 review-uri)

 • 1,6 (52 review-uri)

 • 1,64 (25 review-uri)

 • 2,88 (16 review-uri)

 • 3,5 (8 review-uri)

 • 1,61 (195 review-uri)
 • Grawe
  2,14 (14 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Grawe


2,14 (14 review-uri)
 • 1
  10
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  4
CIRNEALA
01.septembrie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Grigorie N.
29.iulie.2020
Foarte mulțumit!

Locuiesc la bloc și am avut experienta neplăcută a unei inundații.Mult stres și efort pentru repararea zonelor afectate.Dar tot acest necaz a fost diminuat prin răspunsul prompt și profesionist al asigurătorului Grawe.De la notificarea/anunțarea evenimentului neplacut si constatarea pagubelor si virarea în cont a c/val costului de reparații timpul a fost nesperat de mic,respectiv câteva zile.Calitatea si profesionalismul au fost la superlativ.Sincer ,nu ne asteptam ca si în România se poate! Am fost si vom rămâne clienți Grawe!
Dan Ardelean
24.iunie.2020
Seriozitate nemteasca

Nu stiu ce le reproseaza unii, dar eu unul am avut un eveniment anul trecut pe RCA (vinovatul avea RCA la Grawe, iar eu pana atunci nici nu auzisem de firma asta, credeam ca e asigurare naspa :)) si am fost foarte multumit. Mi-au dus masina la reprezentanta VW, desi era o masina veche de aproape 20 de ani!
David
09.iunie.2020
Asigurarile de viata sunt o escrocherie incredibila

Am incheiat o asigurare de viata, cu parte investitionala, in urma cu 12 ani. Am cotizat timp de 10 ani conform contractului. Cf documentelor lor promotionale, as fi putut sa ma retrag si sa primesc toti banii inapoi dupa 10 ani. Dar ce sa vezi, am primit doar 50%, pentru ca materialele de promovare nu aveau nicio legatura cu cele stipulate in contract. In concluzie, desi mi-a fost vanduta aceasta asigurare cu o importanta componenta investitionala, dupa 10 ani am primit doar jumatate din banii investiti (si randament 0). Si asta pentru ca au toata acea piramida de vanzatori de platit. Si la banca daca ii tineam aveam ceva profit, la ei doar paguba. De customer service nu mai zic, nu stiu sa explice nimic cei din centrala. Un fost client
dan
26.mai.2020
fugiti!!!!

Am fost tamponat in spate de un alt participant la trafic . Acesta si-a recunoscut vina si imediat am facut o amiabila, afland astfel ca are asigurare la Grawe. Am intocmit actle si m-am inTalnit cu inspectorul de la Grawe pt constatare. Pe langa alte stricaciuni (aripa , portbagaj,sigla, capota portbagaj etc) , am distrus si spoilerul spate. Acesta este distrus si inspectorul a trecut inlocuirea dar pe partea stanga a spoilerului era sarita vopseaua intr-un colt, astfel a trecut pt vopsitorie decontare de 50 %. Desi i-am spus inspectorului ca nu sunt deacord cu acest lucru si ca a mai vorbit cu cineva si ca nu este normal sa nu imi deconteze tot, acesta nu a vrut sa imi deconteze tot spunamdu-mi ca "eu nu cer sfaturi". Aceasta atitudine nu cred ca este de un profesionist si voi merge cu fotografii la protectia consumatorului pt a-mi face dreptate. Toti platim bani pt asigurai si poate nu avem nici un incident, iar cand trebuie s ne recuperam daunele produse de altcineva trebuie sa ai norocul sa dai peste un inspector care sa nu te insele.
Vlad
13.mai.2020
Experții auto de la Grawe

Nu știu cum a apărut compania asta la noi..ca ciupercile după ploaie. Dar cum vine așa și pleacă. Dosar RCA..lovitura din spate. Imediat cercetări pt te miri ce. Când le ceri banii pt reparații se fac ca ploua și îți resping dosarul. Cică au făcut cercetări, verificări. Dinamica dom-le nu a ieșit dar ei habar nu au dinamica. Nici nu știu ce e aia dar o Aștern frumos pe hârtie sa dea pompos. Cică au făcut expertiza tehnica!!! Dupa constatarea daunelor nici dracu nu a mai venit sa o vadă dar ei dom-le au făcut expertiza. Presupun ca expertiza presupune sa pui mașinile așa cum s-au lovit sa vezi avariile dar ei au expertizat. Ce au expertizat?? Din poze făcute cu telefon mobil sau aparat de fotografiat cu film. Astea au vreo certificare, autorizație ca sa poată fi folosite ca mijloace probatorii intr-o expertiza fantomatica așa cum zic ei ca au făcut? Jalnic dom-le. Jalnic. Și se mai lauda ca sunt firma seriasa!! Chiar hilar!
MEREUTA ADRIAN
21.aprilie.2020
companie de asigurari cu inspectori slab pregatiti

In urma unei avarii suferite la autoturism din vina unui asigurat Grawe, dosarul a fost respins pe motiv ca autovehiculul vinovatului nu avea urme. Nu a contat faptul ca acesta avea anvelope si jante a caror dimensiune nu era in carte de identitate a autovehiculului si ca ierau iesite in afara. Si nici faptul ca era un conducator auto care avea mai putin de 25 de ani , un an de permis, autoturism cu tractiune spate si efectua o manevra de mers inapoi. De evitat aceasta companie.
Florin
29.ianuarie.2020
Foarte multumit

In urma unui accident cu un asigurat Grawe, dupa deschiderea dosarului de daune ,in 3 zile am fost contactat de inspectorul de daune(amabil si profesionist), a doua zi dupa aceasta am primit o oferta facuta de Grawe pentru a-mi face masina in locatie proprie, iar intr-o saptamana am primit banii .Aceasta operativitate si seriozitate m-a convins ca pe viitor sa-mi fac asigurare RCA cu decontare directa la Grawe Romania.
laur
12.noiembrie.2019
Aberatia unui inspector de daune Grawe

Am o dauna produsa din vina unui asigurat RCA Grawe . La constatare inspectorul constata ca radiatorul AC este torsionat. Solutia tehnica aberanta :”nu se inlocuieste pentru ca este functional !!!!!!” Constatarea ”functionalitatii” s-a facut ochiometric fara sa porneasca motorul . Rugati-va sa nu va loveasca un asigurat cu RCA ieftin
MIA
12.septembrie.2019
Seriosi

Au angajați pregătiți și procedurile in caz de dauna decurg conform legii.
Tudor Florin
10.septembrie.2019
Cei mai tari

See misca repede pe daune. Cele mai bune preturi la asigurări. Profesioniști!!
Ciprian sorin stan
02.septembrie.2019
Daune

Cred ca ar trebui sa fim putin mai respectati .platim asigurari pentru ce ?Un inspector de daune care mi a vorbit foarte urat oricum vom ajunge pana in instate daca asa vor .Nu este corect asa ceva nici nu sa u deranjat sa verifice rusineeeeeeeee dar nu ne vom lasa
Ciprian sorin stan
02.septembrie.2019
Dauna

Buna ziua cred ca este o companie fantoma. Am avut un accident cu o masina asigurata de grawe si imi spun ca nu o sa mi faca masina pentru ca li se pare ciudat sa se loveasca 2 masini de aceeasi marca .Nu au verificat nimic doar ca ei cred ca nu ar fii asa
Ionut T
27.august.2019
Peste asteptari

Nu am avut o dauna mare pe rca, doar o bara sparta si inlocuita, dar angajatii de la Grawe s-au miscat si comportat foarte bine. Pacat ca nu-s toti asiguratori din tara asa.