Euroins Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,95 (63 review-uri)

 • 2,04 (54 review-uri)
 • Euroins
  1,23 (415 review-uri)

 • 1,94 (36 review-uri)

 • 2,11 (61 review-uri)

 • 1,58 (67 review-uri)

 • 1,71 (34 review-uri)

 • 3,16 (19 review-uri)

 • 3,33 (12 review-uri)

 • 1,41 (348 review-uri)

 • 2,29 (34 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Euroins


1,13 (30 review-uri)
 • 1
  29
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  1
🤮
acum 5 zile
(fara subiect)

Inspectorul lor de dauna Salajan ar merita o statuie in fata sediului EUROINS facuta din toate piesele nedespagubite in procesele lui verbale de constatare. Ii demonstrezi ca is toate piesele lemne, el nu ca is floricele perfecte toate.
Stefan
02.ianuarie.2022
Experiența pozitiva

Buna ziua , Am avut un accident in 22.12.2021 , lucrurile au mers rapid cu euroins , rezultatul dauna totala economică , evaluată la un pret corect și banii au intrat pe 31.12.2021 , toate cele bune .
Nelson
01.ianuarie.2022
Opinie

Aveti probleme cu Euroins ? Apelati la ASF. Nu se rezolva ? Consultati un avocat. Avocatul va incasa onorariul de la una dintre cele doua companii.
Mitică emil

(fara subiect)

Foarte multumit
Samson Emanuel

Euroins nu plateste despagubirile

Sunt client Euroins, masinile mele avand asigurare la aceasta firma. In speta la care fac referire, sunt pagubit iar cel vinovat este asigurat la Euroins. Dupa ce am terminat dosarul, am sunat la ei. In afara ca dureaza 40-50 minute sa poti contacta un lucrator de la call center, acesta nu iti spune nimic.Nu poti afla nimic, ba mai mult-in cazul meu-iti spune ca ceva nu e in regula cu dosarul. Apoi constata ca nimic nu e in neregula, apoi te intreaba daca contul(pe care l-ai trecut de cel putin trei ori in cererea de despagubire, este al tau. In sfarsit, finalul este ca iti spun ca termenul in care vei primi banii este de 40 zile. Nici sa nu va ganditi ca veti primi banii, cu atat mai putin inauntrul termenului. Incepi iar sa suni, iar 40 min, ca sa afli ca vei primi banii in 40 zile.Bine, dar au trecut 40 zile de mult, ce facem?! Asteptati, sunteti inregistrat la departamentul “plati”.Pai, cand primesc banii? Evident ca nu iti spune nimic. Cam asta e Euroins! Nu voi mai face asigurarile la aceasta firma, pt a evita sa fiu blestemat de pagubit,daca voi fi implicat intr-o tamponare in care vina imi apartine.
Emilia

Accident

Am fost lovit de un asigurat la Euroins pe data de 12.11.2021.Facut programare pe 16.11.2021.Am optat pentru regie proprie.In data de 26.11 .2021 am avut banii in cont. Foarte multumit de serviciile lor. 11.2021
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
Tatiana

Felicitari ASF!

Cu petitie la ASF am primit banii pt dauna rca de la Euroins,dupa 2 saptamani. Tot respectul pt ASF! Nu recomand Euroins nici dusmanilor.
Ionut

Neseriosi

(fara comentariu)
Bányai Beáta

Foarte prompti

Am fost lovita din spate de un camion asigurat la Euroins in 3.11.2021.Mi-au facut programarea pt constatare dauna pe urmatoarea zi,am optat pt reparatii in regie proprie.Azi,11.11 au si virat banii!Asa da!
Rusu emil

Nu recomand

Plătim de aiurea asigurare la ei
Rusu emil

Neserioși

(fara comentariu)
ALIONTE STEFAN

Client i-Asigurare
CULPA COMUNA ???

Baiatul meu il loveste pe unul care iese dintr-o parcare cu spatele direct in banda unu ,fara sa se asigure,iar meseriasii de la Euroins zic ca a fost culpa comuna.Asa ceva mai rar...
Nita Tatiana

Dosar dauna RCA

Am fost lovita de un asigurat Euroins. Deviz service 17 600 lei dar Euroins imi ofera 12 500 lei dupa reconstatare. Trimit cererea de despagubire pe 15 octombrie 2021 si SURPRIZA...imi intra in cont pe 18.10.2021 doar 7 800 lei. De ce? Pt ca sunt neseriosi. Isi bat joc de noi. Nu recomand nici la dusmani Euroins.
Croitor Adriana

Dosar dauna respins

In 18 februarie 2021 casa de locuit a fost arsă în incendiu , a rămas demisolul cu o pivniță și garaj, aceasta firma de asigurări imi respinge dosarul de dauna ca nu am putut prezenta autorizație de construire pentru o mansarda de 11 mp. Asemenea societăți nu ar trebui să functioneze. Pur si simplu isi bat joc de clienti. Am apelat la ASF si la Sal fin dar nu s-a rezolvat nimic. Feriti-va ! Nu merita nici o stea.
Moldovan Marian

Dauna totala neplatita din 2020

An fost implicat intrun accident, o doamna mia taiat calea si a intrat frontal in mine rezultand dauna totala la ambele vehicule, avand asigurare la euroins accidentul sa produs in data de 21.11.2020 si nici pana in ziua de azi adica 24.09.2021 nu sa efectuat plata in valoare de 8700 de lei...cei de la euroins imi spun ca totul este ok ca dosarul este trimis catre plata si sa astept. Cat sa mai astept? de aproape 1 an astept si nimic, de 1 saptamana am depus petitie la ASF sa vedem ce se va intampla, sunt curios.. daca in 30 de zile nu primesc un raspuns concret va trebuii sa actionez in instanta
Popescu Dan Florin

Plata dauna totala

Am fost implicat într-un eveniment rutier în 29 03 2021 în care a fost grav avariat vehiculul RENAULT Megan sa facut constatarea de daună totală în 08 04 2021 în valoare de 5923,65 lei însă nici după atât de îndelungată perioadă nu am primit nicio despăgubire
vali

astept bani de la euroins

Am avut neplacerea sa fiu lovit de un asigurat Euroins toate bune si frumoase pana la regia proprie dupa cateva zeci de telefoane am reusit sa fac reconstatare si acum o luna am primit si acceptat oferta de despagubire,din cate am citit pe aici cred ca o sa imbatranesc pana imi vin bani de la ei ,o sa incerc si eu cu o petitie la ASFpoate rezolv ceva
Dragusin

Astept despăgubirea de peste 65 de zile si nimic

Astept despăgubirea de peste 65 de zile, sun si nimeni nu imi poate spune nimic concret, doar.....sa astept. Am trimis zilnic mailuri si nici un raspuns. Nu merita nici macar o stea
Lucian

Gunoaie de oameni!!

Am fost lovit din spate de un client de-al lor in data de 24-4-2021. Constatatorul a evaluat masina ca dauna totala in 07-05-2021. Am acceptat oferta lor si am depus dosarul complect la data de 15-05-2021. Si de atunci tot astept. Ma gandesc serios sa apelez la un avocat. Cat despre al lor call center... inutil! Aceiasi poveste tot timpu. Iti vorbesc pe graba si detali inutile. Nimic concret. Cand se rezolva sau de ce dureaza atat. Am avut asigurare la ei, dar pentru experienta asta naspa ( pe care nu o doresc la nimeni) am sa-i ocolesc toata viata!
adrian

intarziere la plata 4 luni

am fost lovit de un asigurat euroins in mai ...constatari ..dosar etc..totul ok ...inca astept banii ...
Bordianu Cezar

Dosar daune din luna 30.03.2021

Va rog dați un număr de telefon. DOSAR DAUNE. MULȚUMESC FRUMOS
Criatian

Despagubire neachitata

Am un dosarde dauna totala din 30.06.2021. Am primit o oferta de despagubire pe care am acceptat-o imediat si de atunci tot astept, le trimit mail-uri saptamanal cu cc la ASF, dar nu raspunde nimeni, iar la telefon vorbeste doar robotul. Intrebare ce pazeste ASF-ul, doar aici daca s-ar uita la cate plangeri sunt. Eu zic sa facem cat mai multe plangeri poate scapam de Euroins si de ASF - aceasta asa zisa Autoritate de supraveghere financiara
Vizireanu Ioana

Neseriosi

Din luna martie astept sa termin circul cu Euroins... Nu mai stiu cate emailuri am trimis, nu merita nici 1 stea!!!
gaspar

(fara subiect)

(fara comentariu)
Anonim

Dosar despagubire

Buna ziua. Am depus si eu dosarul despagubire catre Euroins in luna iulie. Pana acum dupa insistente telefonice( raspund oricum ff greu) nu am primit niciun ban, i-am rugat sa imi comunice statusul dosarului prin e-mail si nu au trimis nimic. Cei care ati mai intampinat probleme s-au rezolvat la voi adica ati fost despagubiti si dupa cat timp?
Florinel

(fara subiect)

De 10luni aștept banii de la ei și nici un rezultat.De ce să mai plătesc asigurarea dacă ei nu ne respectă și statul nu face nimic să ne ajute cu acești asiguratorul escroci?
Morodan

Dosar neplătit cu accident din 25 mai 202q

Am sunat săptămânal la ei și nimic deci o bătaie de joc din partea lor Evitați Euroins când faceți asigurări dar promisiuni, nu ai cu cine sa iei legătură când e vorba de. Plata dosarului doar Sa ii rogi sa transmită mai departe urgentarea plăti deci niște nesimțiți
Constantin

Dauna nedespagubita, 7 luni.

Astept o dauna din 26.01.21 nici azi nu am fost despagubit, de 7 luni "dosarul este finalizat si este trimis la biroul plati" din pacate petitie la ASF am facut de 4 ori, nici un raspuns... Ultima solutie este judecata.