Euroins Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,27 (22 review-uri)

 • 2,07 (30 review-uri)
 • Euroins
  1,38 (110 review-uri)

 • 2,14 (14 review-uri)

 • 2,05 (21 review-uri)

 • 1,62 (37 review-uri)

 • 1,62 (13 review-uri)

 • 3,6 (10 review-uri)

 • 5 (3 review-uri)

 • 2,01 (73 review-uri)

 • (0 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Euroins


1,23 (30 review-uri)
 • 1
  28
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  1
 • 5
  1
Mihai
acum 4 zile
escrocherie

Salut, Eu zic sa ne unim cu totii intr-un proces maret sa auda toata tara .Noi suntem obligati sa facem asigurari obligatorii sa respectam o lege cu privire la asigurari, iar ei profita de noi. Rusine .
anonim
acum 4 zile
(fara subiect)

(fara comentariu)
Marcel
acum 6 zile
Dosar dauna

Nu plătesc ,cei de la agenție unde am întocmit dosarul zic ca doamna de la direcția financiar de la București este buba ,adică o nesimțita .de trei luni aștept plata .Daca ești norocos ,se zice ca Primești banii după trei/patru luni ,eu cred ca nu sunt. Din 13 mai aștept. Dosar dauna EJ00608794
Magda
acum 6 zile
Neseriosi, lisiti de profesionalism

Neseriosi: la call center nu iti ofera toate informatiile de care ai nevoie – gen: programarea o fac ei doar daca masina este deplasabila. Dar daca la intrebarea este sau nu deplasabila anunti ca NU este, atunci ei trimit un e-mail la biroul teritorial (e-mail pe care nu-l citeste nimeni, cum au recunoscut cei de la daune Arad – cica nu au timp de asa ceva!) CA SA FACA EI PROGRAMAREA cic in 5 ZILE. Daca intr-un final reusesti sa-ti deplasezi masina pana acolo, si ajungi sa faca si constatarea si-ti spune sa te duci peste o saptamana ca sa afli suma pe care o vei primi – sa nu-i crezi! M-am "plimbat" pana acolo pe timpul, nervii si banii mei (taxi, o ora pierduta – pentru ca de, clientul dupa mintea lor nu lucreaza!), ca sa-mi spuna ca nu-i gata inca, si nici nu stie cand va fi gata, depinde cine lucreaza la dosar. La intrebarea totusi cand? Peste o luna, doua, un an? Raspunsul prompt a fost: "A, nu asa de mult! Maxim o saptamana." Au trecut doua, tot nimic. La telefonul Agentiei Arad nu raspunde nimeni (doar la biroul de incheieri contracte, acolo sunt foarte prompti!) Nici la SMS – in definitiv de ce sa se oboseasca, nu-i asa?! Cred cel mai bine ar fi ca noi, acesti clienti luati in zeflemea, si tratati cu maxima batjocura sa asmutim presa asupra lor! Poate atunci s-ar misca ceva! Ar deveni comunicativi si atenti cu clientii! Cum banuiesc se asteapta la randul lor sa fie tratati de alte entitati publice ori private!
Andreea Lata
acum 6 zile
(fara subiect)

Si eu astept acelasi lucru de la sf lunii mai am o dauna totala si pana astazi nu am primit banii eu nici nu pot sa ii sun ca sunt in strainatate si pur si simplu nu stiu ce sa fac ca am nevoie de banii aia!
anonim
08.august.2019
incompetenti

jalnici
Răzvan
08.august.2019
Nesimțire maximă

Aștept sa între banii de pe 3 iulie! Nu mai spun ca accidentul a avut loc la începutul lunii Mai! După nenumărate telefoane la call centre ul lor, vad ca același răspuns îl primește toată lumea: dosarul este la departamentul financiar este urgentat și urmează plata daunei. (când nu spune nimeni) Având în vedere ca termenul maxim este de 10 zile de la depunerea cererii de încasare a sumei cuvenite, am depus o reclamatie la ASF și nici un răspuns nici de aici!
Cristian
07.august.2019
Client i-Asigurare
I-am reclamat

I-am reclamat la ASF dupa ce am dat trei telefoane si am stat peste 15 minute sa-mi raspunsa sa imi spuna celasi lucru , ca este la nu stiu ce departament iar apoi ajunge la financiar. Ori lucreaza 1 om la dosarele pe toata tara ori intentionat se lasa asteptati. Sper ca ASF sa faca treaba buna pentru ca cei de la ANPC m-au ajutat de 2 ori pana acum .
Răducanu stefan
07.august.2019
Dauna totala

Dauna totala din aprilie nesimțire maximă ne duc cu vorba nu mi-au făcut plata o sa merg in judecata
Oana
05.august.2019
Reclamati la ASF

Eu va sfatuiesc sa procedati in felul urmator, reclamatie la asf romania. Ceea ce fac ei poate fi sanctionat cu amneda de 50.000 de lei. Poate isi revin
Ramona
05.august.2019
(fara subiect)

Firma CUCU.de 3 luni aștept sa se efectueze plata în cont .Sun săptămânal și dosarul e tot la financiar.
Gabriel
05.august.2019
Escroci de nota 10

Ce sa zic ? Astept banii pe o oglindă de cca 2 luni.am sunat pana acum doar de 5 ori.cu timpi de așteptare de cca 20-30 minute. Fetele din call center nu dau nici un fel de relatii.urgenteaza cererea catre financiar cica si cam atat. Eu personal nu voi face niciodată asigurare la EuroCacat
Dragos
04.august.2019
Bani neprimiti in cont!

Cea mai de cacat societate de asigurari! Nu o sa mai fac niciodata asigurarea la ei desi este mai ieftin! De 2 luni de zile s-au implinit cele 30 de zile in care erau obligati cf legislatie sa imi vireze banii in cont si degeaba, de fiecare data cand sun mi se spune ca dosarul este la compartimentul financiar! Niste ordinari jegosi si nu stiu de ce ASF-ul nu ia masuri impotriva lor.
George
01.august.2019
Dauna platita

Foarte greu îți dau bani mi au intrat după aproape doua luni neserioasa firma
Pagubit
01.august.2019
Euroins cea mai neserioasa societate!

De 2 luni si 3 sapt.astept! Call center raspunde dupa 30-50 min! Apel respins automat dupa ce au inreg.nr.de tel.in sistem. Cand mi se raspunde nu mi se mai cer date de idebtificare pt.ca nr "este deja in sistem" Dosar in contabilitate, urmeaza financiar, nu se stie cand! Nu stiu cum pot sa existe astfel de societati. Trebuie eliminati!
Dan Banu
30.iulie.2019
Păcăliți de EUROINS

Rog toți nemulțumiții zi păcăliți de Euroins sa ma contacteze.pe danbanu53@yaho.com.
Rusu
26.iulie.2019
Neseriosi

Semnalizand stanga si asigurandu-ma,vrand sa intru in parcarea blocului,in momentul virarii la stang,alta masina intra in depasire,(fiind linie continua la cativa metri,intr-o curba) mi-a atins partea stanga cu partea lui dreapta.Respectivul,si-a recunoscut vina si am facut amiabila fara sa mai chemam politia.La centrul de daune,a declarat altceva,si asa rezultatul a fost in defavoarea mea.Sunand la Euroins,au spus ca nu conteaza amiabila si iya in consideratie DINAMICA PRODUCERII EVENIMENTULUI,declaratia celuilalt.
Gabi
25.iulie.2019
Dauna totala

Niste jegosi . Dauna totala din aprilie .izbit cand masina stationa si nu am banii in cont inca . Facut reclamatii peste tot . ASF . OPC ...am depus actele si la tribunal dar vad ca nimic inca
Banu Dan
24.iulie.2019
neseriozitate totala

Astept banii de 3 iunie din martie a.c și degeaba sunt dus cu vorba.Cei păcăliți,va propun o colaborare la o judecată colectivă împotriva acestei mizerii de firma.Astept concluziile dvs.
Larisa
19.iulie.2019
Nu despagubesc la timp

Inca astept sa primesc banii in cont.Din 4 aprilie.
Fără nume
17.iulie.2019
Dauna totala

Accident în Neamț,păgubit fiind, vinovatul asigurare Euroins. Call center ca toată lumea, bineînțeles ca se răspunde după 15-30 minute, programare inspector de daune după 10 zile. Domnul inspector D.... A, de la Euroins Piatra Neamț îmi propune sa duc mașina la ei la sediu,lucru greu de făcut, mașina fiind imobilizata după accident. În cele din urma se aproba de la Euroins ca inspectorul sa vina sa vadă mașina acasă. Omul își face treaba sumar și la prima vedere dauna totala. Se aproba dosarul de dauna și începe așteptarea banilor. Oameni buni, dacă nu va țineți de ei o taraganeaza, la noi din Februarie pina în 15 Mai s a lucrat la dosar. Din 15 Mai am așteptat pina pe 16 iulie banii, care au întrat în 2 transe. De ce nustiu. Dar cind am primit prima transa de bani, iar call enter, iar stres, cerind informații de ce a fost diminuata suma. Nu am primit răspuns nici astăzi, dar după ce am amenințat cu ASF, au băgat în cont și restul de bani. Deci:sunt ok doar ca încearcă sa te ducă cu preșul. Call center în fiecare zi și întrebați de situația dosarului. Pistonati pe băieții de la call center ca altfel o sa dureze la infinit. Cititi legea sa va știți drepturile, și multa bafta
Larisa
16.iulie.2019
(fara subiect)

Astept de la inceputul lunii aprilie sa primesc banii in cont.Ieri am sunat si mi s-a zis ca o sa urgenteze dosarul!
Florin
15.iulie.2019
Tepari

Astept de 3 luni după bani. Sunt in pragul falimentului. NU MAI FACETI ASIGURARI LA EI !!!!
Poenarescu Aurelian
12.iulie.2019
Trei luni de asteptare

Din luna martie aștept să îmi bage banii și de fiecare dată cand sun la ei îmi spun că dosarul este la financiar si că o să urgenteze plata.
George
12.iulie.2019
Neseriosi

Astept mai bine de o luna sa mi intre bani in cont nu îmi voi face niciodată asigurare la ei
Mirea
12.iulie.2019
Marian

Fffoarte ne multumit Firma ce instiga profita de oameni
Lucian V
10.iulie.2019
Euroins

Nu va mai loati asigurare de la euroins si fereasca-va sa dati de vreun inculpat cu polita la ei ca aveti de tras! cea mai de rahat asigurare din tara,,,Recomand city insurance sau orice altceva..
Lazar Cristi
09.iulie.2019
Niste mizerabili

Nu stiu cum mai exista pe piata asemenea societăți de [x]. Astept banii de aproape 3 luni si nimic. Sun la call center dar si acolo sunt niste incompetenți. Ne lovim de acelasi sistem de România.
Claudia
09.iulie.2019
(fara subiect)

Nu merita nici macar o stea. Mi-au dat dauna totala economica la masina, evident cu mult sub valoarea reala a masinii. Mi se pare aberant ca o astfel de firma sa existe pe piata.
Asmarandei Ilie
07.iulie.2019
EXTREM de neserioși

De aproape doua luni aștept banii. Nenumărate telefoane la call senter. Minciuni peste minciuni.