Euroins Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,45 (96 review-uri)

 • 1,78 (74 review-uri)
 • Euroins
  1,25 (442 review-uri)

 • 1,67 (55 review-uri)

 • 1,79 (99 review-uri)

 • 1,65 (84 review-uri)

 • 1,65 (37 review-uri)

 • 2,95 (21 review-uri)

 • 2,56 (18 review-uri)

 • 1,41 (348 review-uri)

 • 1,91 (57 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Euroins


1,6 (30 review-uri)
 • 1
  25
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  2
 • 5
  3
Dragos
25.august.2023
NU

Am avut accident cu asigurat Euroins și am fost rezolvat onlain an cel mai scurt timp.A fost anul trecut(cine nu crede am acte).
Catalin Gabriel
14.martie.2023
Impertinenta

Am sunat la Euroins Buzau cu o problema si mi a raspuns o duduie care era asa deranjata de telefon,emana o greata maxima,probabil era la ora de stimularea șefului, Abia am reusit sa am o conversatie cu ea
anonim
28.februarie.2023
(fara subiect)

(fara comentariu)
Radion Lacramioara
31.ianuarie.2023
(fara subiect)

Niște nemernici care întocmesc dosare de daună fără să fii implicat în accident și te trezește anul viitor ca asigurarea auto te costă dublu deoarece îți scade clasa de Bonus-manus.... Și nu mai poți face nimic....nu ai dovezi că nu ai fost implicat în accident.....Fugiți când auziți de ei....
Nazaru Melus
04.ianuarie.2023
contestatie

Niste tepari. am fost lovit de un asigurat Euroins, am facut reparatia care a costat 7300 le iar ei mi-au virat in cont doar 5400 le in conditiile in care au facut procesul verbal de constatare si am facut reparatiile conform constatarii . detin masina Toyota si am facut reparatiile la reprezentanta iar ei au niste intelegeri cu diverse ateliere de cartier si acolo cica se practica niste preturi mai mici drept urmare ar fi trebuit sa merg acolo. culmea ca nu pun o asemenea conditie la inceput, nu stiu cum de nu vede Oficiul Concurentei sau ASF ce practici face EUROINS caci nu cred ca sunt singurul patit. Abuz si practici impotriva legii.
Gheorghe Liviu Lucaci

Va patati numele ptr. " nimic"...

De 2 luni astept un raspuns , la o saptamana dupa ce am avut masina lovita am plecat din tara ..... de 2 luni astept raspuns la dosarul de dauna inregistrat ... am atasat inclusiv PV. Al poliziei rutiere Fagaras.... nimic . Rusinica euroins Solicitarea dumneavoastra cu numarul #7069400 creat in data de 18.10.2022 15:20:15 a fost inregistrata urmand sa primiti un raspuns in termenul legal prevazut de lege. Care termen legal ma?!!
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
Liviu

Euroins

Totul a mers bine până la înregistrarea dosarului, mi-au spus că în 10 zile îmi vor trimite banii apoi că după 40 de zile, am sunat la ei după 60 de zile că nu auzisem nimic de la ei. Au spus că nici ei nu știu ce sa întâmplat că nu trebuia decât să îmi trimită banii..
Matei Bagdazar

Tepari

Tepari, nu faceti CASCO la ei pentru ca va vor valorifica masina si cu 50% sub pretul real de pe piata, in caz de dauna totala economica asigurati-va ca va inchiriati o masina de la o firma de inchirieri auto si puneti-i sa va despagubeasca separat si pentru asta, conform legii aveti dreptul sa inchiriati o masina si sa va despagubeasca firma de asigurari incepand cu ziua in care vi s-a dat nota de constatare daune pana in ziua cand primiti oferta finala de despagubire (CARE VI SE TRIMITE IN TERMEN DE 30 ZILE DOAR DUPA CE ATI TRIMIS VOI FIRMEI DE ASIGURARI CEREREA DE DESPAGUBIRE)
Gelugeica@yahoo.com

Neserioși

Am depus actele online pentru recuperarea banilor plătiți pe tractate auto. După 35 de zile au anulat solicitarea, am depus din nou actele, am sunat, nu au găsit solicitarea depusă cu toate ca le-am dat nr de înregistrare. Am făcut plângere ASF, degeaba. Sunt mână în mână cu ei.
Sacalus Daniel Ionut

(fara subiect)

(fara comentariu)
Mihaita

Asigurare

In cat timp îmi baga bani in cont de la o asigurare care am vândut mașină
Alex

Neplata despagubirii

Aștept de 2 luni banii de la ei. De fiecare data când sun îmi spun ca transmit mai departe pt urgentare. La email îmi raspund cu același text ( încercam sa urgentam) cea mai neserioasa companie de asigurării
serban
12.septembrie.2022
(fara subiect)

cei mai neseriosi si minicinosi asiguratori.....fugiti de EUROINS...cat puteti, niste ESCROCI
vp
07.iulie.2022
Neplata dauna

Nu au platit dauna. Dosarul a fost amanat (neprezentarea la ei la sediu a vinovatului) pana cand au informat ca a fost prescris.
mihai
03.iulie.2022
despagubire

Bună echipa Euroins, sunteți întradevăr o companie care are grijă de client. Am avut o tamponare în data de 24.06.2022 , în data de 25.06.2022 am depus dosarul de daună online iar în data de 01.07.2022 am primit suma pentru despădubire în cont. Mulțumesc .
Bogdan
06.iunie.2022
NU VOR SA DESPAGUBEASCA TOATE DAUNELE

M-a zgariat un domn in parcare si nesimtitii ordinari (chiar nu am alta descriere) dau explicatii aberante pentru care nu vor sa despagubeasca janta (care desigur este foarte scumpa, dar asa e cand iti bati joc de oameni). Dauna care evident a fost recunoscuta de catre clientul lor.
Marius
24.mai.2022
Niște vagabonzi

Am fost lovit în parcarea unii supermarket, o persoană a vrut să parcheze lîngă mașina mea mi a agățat căruțul care era lîngă mașina și mi a șters aripa spate și ușa spate, Am făcut amiabilă și am anunțat în maxim o oră dauna la Euroins unde avea persoana asigurarea, dimineață am depus dosarul de dauna la constatator. Am primit după o săptămână răspuns că se respinge dosarul deoarece a fost implicat și căruțul de cumparaturi și trebuie să aduc de la poliția rutieră o hîrtie. Sun omu care m a lovit și ne prezentam la accidente ușoare să luăm hirtia, aici ce să vezi, dacă vreau hirtia trebuie să dăm carnetele o lună că nu am venit să anunțăm accidentul... păi dacă am făcut amiabilă de ce sa mai venin la poliție... milițianul destul de plictisit sa ne mai dea explicatii ne-a somat să ne hotărâm repede vrem hirtia.predam permisele, dacă nu reparație pe cont propriu.... și toate acestea din cauza mizeriilor de la Euroins care puteau să mi spună la constatare accidentului că trebuie să aduc hirtia de la poliția rutieră.
RADU
03.mai.2022
(fara subiect)

Lipsa de respect fata de client. In cazul unui eveniment in care am fost vinovata, eu avand asigurare RCA la Euroins, au tinut legatura doar cu ceilalti implicati in accident. Le-au solicitat acestora sa ia legatura cu mine pentru completari de documente pe mail. Le-am scris, deoarece inspectorul nu avea trecut in mail si numarul de telefon, rugandu-i sa ia legatura cu mine direct, dar nu am primit nici un semn in 2 saptamani.
George
10.aprilie.2022
Au platit doar 1/3

Am platit singur reparatiile pt ca nici un service oficial Mazda nu lucreaza cu ei pt ca sunt neseriosi. Au facut plata in30 de zile, dar doar 1/3...nu au raspuns la nici un email sa spuna de ce nu au platit integral. Urmeaza sa ii dau in judecata.
Defteriu
05.aprilie.2022
(fara subiect)

(fara comentariu)
alex
08.martie.2022
Procedura legala notificata, din 2021 dauna neplatita

Am facut 22 emailuri, apeluri. Nu raspuns la nici unul. Notificare scrisa pe suport-daune@euroins.ro , exact cum cer in notificare cu suma. Nu am fost de acord cu suma si am justificat exact in lege, la care nu raspund. Nici nun fac plata partiala
Mocanu Virgil
21.februarie.2022
(fara subiect)

(fara comentariu)
laco titi iosif ciprian
13.februarie.2022
(fara subiect)

Cei mai hoti nu recomand toti va uitati la ieftin asa pla ta asa rasplata
anonim
08.februarie.2022
(fara subiect)

(fara comentariu)
SALISTEAN RADU
04.februarie.2022
nu recomand!!!

Din 8000 de lei din deviz, s-au despagubit 2000 de lei. Nu recomand! Am facut o petitie catre ASF, iar dupa raspunsul acestora, ma voi adresa instantelor de judecata. NU RECOMAND!!! Nici una dintre masinile mele de pe firma nu o sa mai fie asigurate de catre acestia.
Visan Francisc Sebastián
18.ianuarie.2022
Partenerul la greu

Sunteti cea mai buna companie de asigurari!?dar din pacate ne lasati la greu cand avem nevoie de Voi!!!
🤮
11.ianuarie.2022
(fara subiect)

Inspectorul lor de dauna Salajan ar merita o statuie in fata sediului EUROINS facuta din toate piesele nedespagubite in procesele lui verbale de constatare. Ii demonstrezi ca is toate piesele lemne, el nu ca is floricele perfecte toate.
Stefan
02.ianuarie.2022
Experiența pozitiva

Buna ziua , Am avut un accident in 22.12.2021 , lucrurile au mers rapid cu euroins , rezultatul dauna totala economică , evaluată la un pret corect și banii au intrat pe 31.12.2021 , toate cele bune .
Nelson
01.ianuarie.2022
Opinie

Aveti probleme cu Euroins ? Apelati la ASF. Nu se rezolva ? Consultati un avocat. Avocatul va incasa onorariul de la una dintre cele doua companii.