Euroins Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,58 (38 review-uri)

 • 2 (32 review-uri)
 • Euroins
  1,24 (210 review-uri)

 • 2,28 (25 review-uri)

 • 2,19 (31 review-uri)

 • 1,6 (45 review-uri)

 • 1,63 (19 review-uri)

 • 3,5 (12 review-uri)

 • 5 (5 review-uri)

 • 1,73 (123 review-uri)

 • 2,14 (7 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Euroins


1,03 (30 review-uri)
 • 1
  29
 • 2
  1
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  0
adrian
acum 3 zile
dezastru

nu cred ca avem sanse........aceasta firma trebuie desfintata,,nu stiu cui sa ma adresez pentru recuperarea daunei
Lazar catalin
acum 3 zile
(fara subiect)

Neseriosi sun de luni si au trei răspunsuri am trimis sesizarea așteptați solutionalizarea vom trasmite mai departe
adrian
acum 4 zile
groaznici

aceasta companie ar trebui sa dispara .sint neseseriosi sint rau platnici,daca suni te tin la telefon ore,daca insisti se revolta tut ce este mai rau,poate sint ieftini,dar va rog na mai faceti asigurari la iei poate asa dispar
Costel
acum 6 zile
Revoltator

In Galati NICI un service nu mai lucreaza cu Euroins.Mai au contract cu Automecanica,dar numai pt lucrarile angajate deja, nu si pt altele noi pe motiv de foarte rau platnici.Am fost invitat sa fac reparatia unde vreau eu,dar unde sa o fac daca nici un service nu ii accepta ? Dati-mi va rog o solutie. In orice caz, autoritatile ar trebui sa analizeze ca face aceasta firma care a atras sute de mii de asigurati prin preturile mici,dar care este in incapacitate de plata.Presimt un faliment in curand, ceea ce nu ar fi rau...sa se curete piata de ageamii (din Bulgaria!) si sa ramana firmele serioase
Naparus Horatiu
23.martie.2020
Neseriosi

Lipsa de profesionalism si lipsa de respect. te duc cu zaharelul cu lunile si dau raspunsuri evazive la solicitari telefonice.nu mai faceti asigurari la aceasta firma. Puneti-va si in locul pagubitilor
ADRIANOPOLIS
23.martie.2020
TEPARII DE LA EUROINS

EUROINS ESTE CEA MAI PROASTA FIRMA DE ASIGURARI POSIBILA . AM UN DOSAR DE DAUNA DE 5 LUNI AM SUNAT LA EI DE 30 ORI SI SPUNE CA AU SOLUTIONAT DOSARUL ESTE COMPLECT SI URMEAZA SA PRIMESC BANI IN CONT . AU TRECUT 5 LUNI SI STAU CU MASINA LOVITA IN FATA PORTI ACUM II DAU IN JUDECATA DUPA 5 LUNI . O SA LE CER DE 100 ORI MAI MULT PENTRU CA AM AVUT O MASINA INCHIRIATA PE TOATA PERIOADA SI DAUNE MORAL,E DOBANZI PENALITATI DE INTARZIERE . NU VA FACETI ASIGURARI LA EUROINS . NU VEDETI BANI NUMAI PRIN HOTARARE JUDECATOREASCA CARE DUREAZA 1 AN DE ZILE.
Constantin
18.martie.2020
Euroins ar trebui sa dispara din piata asigurarilor

Am fost programat pt inspectia daunei la o luna de la inregistrarea prin call center. La call center am reusit sa ma inscriu pt inspectia daunei dupa 5 zile de sunat continuu la telefon ("toti operatorii nostri sunt ocupati").Astept cu interes intalnirea cu inspectorul sa vad ce motive invoca ca sa ma amane cu reparatia (am auzit ca aprobarea dosarului dureaza...o luna...ce coincidenta!).De ce mai exista aceasta firma falimentara pe piata ? ce fac autoritatile care supravegheaza aceasta piata ? recenziile din acest site spun totul despre activitatea acestei firme
Vlaicu ion catalin
17.martie.2020
(fara subiect)

O firmă de asigurări care nu are respect față de clienti,eu am avut un accident cu dauna economică,a durat 27 de zile pt a completa 4 formulare si pt a face 20 de poze,după ce a fost dosarul gata depus au trecut 46 de zile si inca nu am primit suma,bineînțeles modică 4700 de lei,nu merita sa mai faci asigurare la ei,nu sunt seriosi,își bat joc de noi când ajungi la mana lor,numai bani le trebuie
DORU
16.martie.2020
EXCROCI

DIN 15 DECEMBRIE 2019, DE 3 LUNI, STAU CU MASINA LOVITA SI EI NU MISCA NIMIC
Adevaraciune
16.martie.2020
Interesant

La mine a decurs normal , am primit banii in Regim propriu in 30 zile 22200 lei
daniel
12.martie.2020
Euroins Pitesti

EXECRABIL!!! Inspector daune ATANASESCU MARIUS, fugiti de el!!! Un individ de cea mai joasa speta!
anonim
11.martie.2020
(fara subiect)

Nu meritati nici macar o stea!
AndrEEA
07.martie.2020
Zero

Ăștia nu sunt oameni, sunt maimuțe! Te mint cu legea in fata! Mi e greu sa cred ca ne luptam cu dreptatea! 😕
Gina
03.martie.2020
Euroins

Se pare ca aceasta firma da faliment! Asta e ceea ce m a informat avocatul meu, in dosarul pe care îl am cu cei de la euroins!
Ada
02.martie.2020
Deplorabil - Evitati Euroins

O zi intreaga am stat in asteptare la telefon la dansii. Cand cineva a raspuns la telefon, nu a fost de niciun folos, ba chiar super nepoliticos. NU APELATI LA EUROINS PENTRU ASIGURARI!! Compania nici nu ar mai trebui sa existe!
anonim
02.martie.2020
stat in stat

Pentru agentia din Pitesti , va recomand veste antiglont si echipament de protectie , pentru ca riscati sa fiti batuti de angajatii agentiei, daca puneti intrebari despre daune. Vrei sa cunosti o adunatura de nesimtiti si ipocriti, de o prostie imensa , atunci viziteaza aceasta agentie.
Andreea
29.februarie.2020
Vrei sa fii dus cu zăhărelul? Fa ți polița de asigurare la euroins!

La un centru de daune mi au refuzat amiabila fiindcă nu era schița făcută cu dreptunghi, schița mea avea săgeți, următorul centru de daune la care am fost M a contactat după 10 zile sa ma invite la sediu ca sa discutam "condițiile" in care mașina mea ar putea fi făcută. Mi e sila de atâta alergătura !
anonim
27.februarie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Roxana
24.februarie.2020
Servicii execrabile

Am avut ghinionul de a fi lovita de un asigurat euroins. M-am lovit de angajati incompetenti sau rau voitori care te trimit de la call center la inspector, de la inspector la un sediu central si daca tot insisti sa iti recuperezi banii te indruma cu o lejeritate nesimtita sa faci reclamatii sau sa ii dai in judecata. Groaznic! O stea la acest review este prea mult pentru ei...
Pleșu Andrei
21.februarie.2020
Tepari

O mizerie de companie, angajați de tot râsul, faceți reclamații la ASF nu așteptați după ei...din pacate asta este singura cale de a urgenta plata...stim ca ne place comoditatea dar cu euroins trebuie sa dai din coate
Ionut
21.februarie.2020
Mizerii

Am cererea de despăgubire trimisa la ei de peste 40 de zile și încă nu ai virat nici un ban, in mod normal mi sa transmis ca bani or sa între in cont in maximul de 10 zile de când sa depus cererea, Masina mea este dauna totala și nu primesc de la nimeni nici un răspuns dacă cineva a putut rezolva rog sa ma îndrume și pe mine ... nimic mai mult de zis despre ei doar ca sunt niște mizerii ..
dan
21.februarie.2020
!!!evitați pe cât posibil!!!

- am umblat foarte mult pentru a demonstra că sunt persoana prejudiciată, mă trimiteau la plimbare acuzând faptul că poliția nu a întocmit actele cum trebuie sau care trebuie - atitudine neprofesională a angajațiilor atât a celor din sediu, cât și a celor de la call-center -!!!ATENȚIE!!! nu plătesc despăgubirea conform Legii nr. 132/2017, degeaba ai dosarul 100 % în regulă !!!
Bogdan
19.februarie.2020
Nu recomand!

Am primit oferta de despăgubire in termenul prezentat de 30 de zile, am acceptat oferta, după acceptarea ofertei, trebuia sa primesc suma respectiva in maxim 10 zile lucrătoare, au depășit și acele zile , banii încă nu ai intrat in cont. Menționez ca accidentul l am avut in data de 12.12.2019 . Deja nu mai am speranțe sa primesc vreun ban din partea lor, pacat ca plătim asiguri fără sa stim de ce sunt in stare..
Gavrila florica
18.februarie.2020
(fara subiect)

Parere fffff proadte despre euroins
Maruntis
18.februarie.2020
Call center Euroins

Sun de 2 ore la call center si degeaba....
gabriela
17.februarie.2020
niste incopetenti

din 05.12.2019 astept sa mi se de aceptul ca intre masina in service dar nu dau drumul la acte ,iar eu stau cu masina pe dreapta.de cite ori am sunat am stat in telefon pina sa fie cine liber cite 20/40 de minute si raspunsul a fost mereu acelas ,ca o sa urgentezedosarul si cam atit ,ore ei nu sunt controlati de nimeni caci au un tupeu mizerabil si rid de atita lume,nu au nici o rusine si nici bun simt.
anonim
13.februarie.2020
(fara subiect)

NU RECOMAND SA VA FACETI ASIGURARE LA ACEASTA SOCIETATE. NU LE PLACE SA PLATEASCA.
mihai
13.februarie.2020
incompetenta

O rusine de societata, angajati aroganti, probe rastalmacite, mincinosi. Cum se poate sa existe pe piata o astfel de catastrofa ?
anonim
13.februarie.2020
(fara subiect)

o societate de doi bani, angajati ingamfati, constatare daune partinitoare, nu raspund la sezizari.Cum de poate exista pe piata o asemenea rusine de societate?
Andreea
11.februarie.2020
Îngrozitor !

Am avut un accident auto in care am fost victima, am mers la sediul EUROINS pentru constatarea pagubelor și am ales reparația in regim propriu, făcând actele necesare pentru depunerea dosarului de dauna.. urmând ca sa îmi vireze suna in cont si am înregistrat dosarul pe data de 12.12.2019 mi s-a dat un termen de 30 de zile pentru a intra in posesia sumei stabilite și calculate pentru dauna produsă . După aceste 30 de zile am sunat și am trimis mail-uri fără niciun răspuns și fără nicio rezolvare . In call center mi se spune ca dosarul este validar și ca vor trimite o cerere de urgentare a plății iar prin mail niciun răspuns . De la aceasta data stabilită de 30 de zile am ajuns la 2 luni de așteptare fără nicio soluție, răspuns concret sau plauzibil ! Neseriozitate și nesimțire !