Euroins Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,72 (76 review-uri)

 • 1,98 (59 review-uri)
 • Euroins
  1,23 (430 review-uri)

 • 1,8 (46 review-uri)

 • 1,91 (85 review-uri)

 • 1,67 (76 review-uri)

 • 1,69 (35 review-uri)

 • 3,05 (20 review-uri)

 • 2,65 (17 review-uri)

 • 1,41 (348 review-uri)

 • 2,13 (46 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Euroins


1,27 (30 review-uri)
 • 1
  28
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  2
Alex
ieri
Neplata despagubirii

Aștept de 2 luni banii de la ei. De fiecare data când sun îmi spun ca transmit mai departe pt urgentare. La email îmi raspund cu același text ( încercam sa urgentam) cea mai neserioasa companie de asigurării
serban
12.septembrie.2022
(fara subiect)

cei mai neseriosi si minicinosi asiguratori.....fugiti de EUROINS...cat puteti, niste ESCROCI
vp
07.iulie.2022
Neplata dauna

Nu au platit dauna. Dosarul a fost amanat (neprezentarea la ei la sediu a vinovatului) pana cand au informat ca a fost prescris.
mihai
03.iulie.2022
despagubire

Bună echipa Euroins, sunteți întradevăr o companie care are grijă de client. Am avut o tamponare în data de 24.06.2022 , în data de 25.06.2022 am depus dosarul de daună online iar în data de 01.07.2022 am primit suma pentru despădubire în cont. Mulțumesc .
Bogdan
06.iunie.2022
NU VOR SA DESPAGUBEASCA TOATE DAUNELE

M-a zgariat un domn in parcare si nesimtitii ordinari (chiar nu am alta descriere) dau explicatii aberante pentru care nu vor sa despagubeasca janta (care desigur este foarte scumpa, dar asa e cand iti bati joc de oameni). Dauna care evident a fost recunoscuta de catre clientul lor.
Marius
24.mai.2022
Niște vagabonzi

Am fost lovit în parcarea unii supermarket, o persoană a vrut să parcheze lîngă mașina mea mi a agățat căruțul care era lîngă mașina și mi a șters aripa spate și ușa spate, Am făcut amiabilă și am anunțat în maxim o oră dauna la Euroins unde avea persoana asigurarea, dimineață am depus dosarul de dauna la constatator. Am primit după o săptămână răspuns că se respinge dosarul deoarece a fost implicat și căruțul de cumparaturi și trebuie să aduc de la poliția rutieră o hîrtie. Sun omu care m a lovit și ne prezentam la accidente ușoare să luăm hirtia, aici ce să vezi, dacă vreau hirtia trebuie să dăm carnetele o lună că nu am venit să anunțăm accidentul... păi dacă am făcut amiabilă de ce sa mai venin la poliție... milițianul destul de plictisit sa ne mai dea explicatii ne-a somat să ne hotărâm repede vrem hirtia.predam permisele, dacă nu reparație pe cont propriu.... și toate acestea din cauza mizeriilor de la Euroins care puteau să mi spună la constatare accidentului că trebuie să aduc hirtia de la poliția rutieră.
RADU
03.mai.2022
(fara subiect)

Lipsa de respect fata de client. In cazul unui eveniment in care am fost vinovata, eu avand asigurare RCA la Euroins, au tinut legatura doar cu ceilalti implicati in accident. Le-au solicitat acestora sa ia legatura cu mine pentru completari de documente pe mail. Le-am scris, deoarece inspectorul nu avea trecut in mail si numarul de telefon, rugandu-i sa ia legatura cu mine direct, dar nu am primit nici un semn in 2 saptamani.
George
10.aprilie.2022
Au platit doar 1/3

Am platit singur reparatiile pt ca nici un service oficial Mazda nu lucreaza cu ei pt ca sunt neseriosi. Au facut plata in30 de zile, dar doar 1/3...nu au raspuns la nici un email sa spuna de ce nu au platit integral. Urmeaza sa ii dau in judecata.
Defteriu
05.aprilie.2022
(fara subiect)

(fara comentariu)
alex
08.martie.2022
Procedura legala notificata, din 2021 dauna neplatita

Am facut 22 emailuri, apeluri. Nu raspuns la nici unul. Notificare scrisa pe suport-daune@euroins.ro , exact cum cer in notificare cu suma. Nu am fost de acord cu suma si am justificat exact in lege, la care nu raspund. Nici nun fac plata partiala
Mocanu Virgil
21.februarie.2022
(fara subiect)

(fara comentariu)
laco titi iosif ciprian
13.februarie.2022
(fara subiect)

Cei mai hoti nu recomand toti va uitati la ieftin asa pla ta asa rasplata
anonim
08.februarie.2022
(fara subiect)

(fara comentariu)
SALISTEAN RADU
04.februarie.2022
nu recomand!!!

Din 8000 de lei din deviz, s-au despagubit 2000 de lei. Nu recomand! Am facut o petitie catre ASF, iar dupa raspunsul acestora, ma voi adresa instantelor de judecata. NU RECOMAND!!! Nici una dintre masinile mele de pe firma nu o sa mai fie asigurate de catre acestia.
Visan Francisc Sebastián
18.ianuarie.2022
Partenerul la greu

Sunteti cea mai buna companie de asigurari!?dar din pacate ne lasati la greu cand avem nevoie de Voi!!!
🤮
11.ianuarie.2022
(fara subiect)

Inspectorul lor de dauna Salajan ar merita o statuie in fata sediului EUROINS facuta din toate piesele nedespagubite in procesele lui verbale de constatare. Ii demonstrezi ca is toate piesele lemne, el nu ca is floricele perfecte toate.
Stefan
02.ianuarie.2022
Experiența pozitiva

Buna ziua , Am avut un accident in 22.12.2021 , lucrurile au mers rapid cu euroins , rezultatul dauna totala economică , evaluată la un pret corect și banii au intrat pe 31.12.2021 , toate cele bune .
Nelson
01.ianuarie.2022
Opinie

Aveti probleme cu Euroins ? Apelati la ASF. Nu se rezolva ? Consultati un avocat. Avocatul va incasa onorariul de la una dintre cele doua companii.
Mitică emil

(fara subiect)

Foarte multumit
Samson Emanuel

Euroins nu plateste despagubirile

Sunt client Euroins, masinile mele avand asigurare la aceasta firma. In speta la care fac referire, sunt pagubit iar cel vinovat este asigurat la Euroins. Dupa ce am terminat dosarul, am sunat la ei. In afara ca dureaza 40-50 minute sa poti contacta un lucrator de la call center, acesta nu iti spune nimic.Nu poti afla nimic, ba mai mult-in cazul meu-iti spune ca ceva nu e in regula cu dosarul. Apoi constata ca nimic nu e in neregula, apoi te intreaba daca contul(pe care l-ai trecut de cel putin trei ori in cererea de despagubire, este al tau. In sfarsit, finalul este ca iti spun ca termenul in care vei primi banii este de 40 zile. Nici sa nu va ganditi ca veti primi banii, cu atat mai putin inauntrul termenului. Incepi iar sa suni, iar 40 min, ca sa afli ca vei primi banii in 40 zile.Bine, dar au trecut 40 zile de mult, ce facem?! Asteptati, sunteti inregistrat la departamentul “plati”.Pai, cand primesc banii? Evident ca nu iti spune nimic. Cam asta e Euroins! Nu voi mai face asigurarile la aceasta firma, pt a evita sa fiu blestemat de pagubit,daca voi fi implicat intr-o tamponare in care vina imi apartine.
Emilia

Accident

Am fost lovit de un asigurat la Euroins pe data de 12.11.2021.Facut programare pe 16.11.2021.Am optat pentru regie proprie.In data de 26.11 .2021 am avut banii in cont. Foarte multumit de serviciile lor. 11.2021
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
Tatiana

Felicitari ASF!

Cu petitie la ASF am primit banii pt dauna rca de la Euroins,dupa 2 saptamani. Tot respectul pt ASF! Nu recomand Euroins nici dusmanilor.
Ionut

Neseriosi

(fara comentariu)
Bányai Beáta

Foarte prompti

Am fost lovita din spate de un camion asigurat la Euroins in 3.11.2021.Mi-au facut programarea pt constatare dauna pe urmatoarea zi,am optat pt reparatii in regie proprie.Azi,11.11 au si virat banii!Asa da!
Rusu emil

Nu recomand

Plătim de aiurea asigurare la ei
Rusu emil

Neserioși

(fara comentariu)
ALIONTE STEFAN

Client i-Asigurare
CULPA COMUNA ???

Baiatul meu il loveste pe unul care iese dintr-o parcare cu spatele direct in banda unu ,fara sa se asigure,iar meseriasii de la Euroins zic ca a fost culpa comuna.Asa ceva mai rar...
Nita Tatiana

Dosar dauna RCA

Am fost lovita de un asigurat Euroins. Deviz service 17 600 lei dar Euroins imi ofera 12 500 lei dupa reconstatare. Trimit cererea de despagubire pe 15 octombrie 2021 si SURPRIZA...imi intra in cont pe 18.10.2021 doar 7 800 lei. De ce? Pt ca sunt neseriosi. Isi bat joc de noi. Nu recomand nici la dusmani Euroins.