Euroins Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,91 (54 review-uri)

 • 2,07 (45 review-uri)
 • Euroins
  1,24 (381 review-uri)

 • 2 (34 review-uri)

 • 1,96 (51 review-uri)

 • 1,57 (61 review-uri)

 • 1,65 (31 review-uri)

 • 3,06 (18 review-uri)

 • 3,8 (10 review-uri)

 • 1,43 (330 review-uri)

 • 2,14 (28 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Euroins


1 (30 review-uri)
 • 1
  30
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  0
Radu
16.iulie.2021
(fara subiect)

Bună ziua. În calitate de păgubit am avut neșansa să apelez la euroins pentru soluționarea unei despăgubiri pt accident auto.Am mers la Alba Iulia pt constatare daune unde am dat peste un mare dobitoc. Până la urmă am rezolvat dosarul și aștept banii când or venii. Cei care aveți de-a face cu acest dobitoc pentru astfel de cazuri ar fi bine să mergeți în altă parte.
Gae
16.iulie.2021
Firmă neserioasă. Escroci

Din data de 10mai aștept să-mi plătească despăgubiri și niciun răspuns. Știți model de petiții asf? Mulțumesc.
Clara
15.iulie.2021
FIRMA NESERIOASA!

Din pacate, am avut ghinionul sa am remorca accidentată de un domn cu asigurare la Euroins, de atunci a inceput 'Distracția, Am dat sute de mii de apeluri in call center, iar ei nici nu raspund! Am fost la I.T.P sa intreb daca pot face o dublicare asigurari ca, atunci am fost si eu asigurata la Euroins, iar ei au spus că nu pot si ca trebuie sa merg la sediul lor, iar când am intrat, AM RAMAS IN ȘOC! Acolo era doar un tip care răspundea la telefoane, iar nu e de mirare ca robotul spune că toți angajați sunt in alte convorbiri! In alta parte era o doamna nu prea amabilă, care se ocupă de asigurări iar eu o întreab iar ea ghicitor ce spune, a nu ca nu pot sa fac o dublicare ca luni plec in concediu. ATUNCI CHIAR M-AU LUAT NERVII RAU DE TOT! Am plecat dezamăgită,iar după ce am cautat sediul de ma doare capul, am plecat cu mâna goală! Acum este joi 15 iunie, iar episodul a început din 20 MAI! Și acum o mica parte din mine spera ca se va rezolva candva Acum sunt la Uniqa si sunt mult mai mulțumită Chiar nu recomand Euroins!!
Pricopie
14.iulie.2021
Fugiți de Euroins !

Mă alătur celor spuse aici.Foarte neserioși! Nici acum nu am primit despăgubirea...la 30 de zile,40 de zile .......etc de la accident.Si termenul se prelungește la nesfarsit.Iti vorbesc și nepoliticos.
Ana
11.iulie.2021
Nesimțiți, fugiți..

Firmă de nesimțiți, își bat joc, am trimis zeci de e-mail-uri și dacă prin-tro minune răspund, te mint, îți vorbesc în sictir... Singurul dialog cert cu ac firmă penală, sunt reclamațiile mai sus. Ori își fac datoria, ori afară de pe piață.
Valeriu
08.iulie.2021
dosar neplatit

Buna ziua, am avut ghinionul sa fiu lovit de un asigurat Euroins....dosarul de dauna mi-a fost rezolvat la data de 01.03.2021, banii urmand sa intre pana pe 10.04.2021, dupa ce am sunat de mai multe ori pentru urgentare, in sfarsit banii tot nu au intrat :)) deja sunt 5 luni, apreciez enorm munca celor de la Euroins, oameni cu caracter, care se tin de cuvant, dar au semnal slab si prind delay, chiar daca bani teoretic sunt intrati in cont, au prins delay pe drum, acum sa vedem cat tine delayu asta, cred ca ar trebui sa-si schimbe firma de internet.
Maria
07.iulie.2021
Daune

După părerea mea sint cei mai rai platnici euroins nu recomand
Mitica
01.iulie.2021
Reclamatie

Din data de 2 mai am finalizat dosarul am ajuns la un consens cu ei si de atunci nimic.Sun la ei si nu raspund am trimis mailuri si aceleasi raspunsuri evazive trimise de robot ca dosarul este spre finalizare.Isi bat joc de noi nu voi face in viata mea asigurare la euroins.Daca stie cineva alta forma prin care pot sa imi recuperez banii va rog sa ma ajutati.
Alexandru
29.iunie.2021
Dezamagire totala

Nici sa nu va ganditi sa faceti asigurare la ei!
Alin
28.iunie.2021
Nu platesc daunele, doar taraganeaza.

A intrat in masina mea o masina asigurata Euroins in 9 ianuarie. Actele au durat peste o luna, mi-au trimis o oferta de despagubure datata 12 martie ce a ajuns la mine abia in 9 mai, pe care am acceptat-o imediat, dar se pare ca nu-i intereseaza nimic si nu fac plata cuvenita. Mi-am reparat masina pe banii mei si acum astept dupa bani. Am facut petitie la ASF poate le forteaza mana, daca nu sa-i desfiinteze naibii. Nu mai fac niciodata vreo asigurare la ei.
Nedianu Dorin
27.iunie.2021
Euroins=Teapa

Am avut ghinion sa fiu lovit de un sofer asigurat euroins. De 3 luni stau si astept. Dupa 15 mii de telefoane la euroins mi se spune ca totul este rezolvat aprobat. Si....nimic. ieri am facut petitie asf. Astept. Am fost asigurat euroins mult tim si eu si sotia. De acum ce sa zic PA PA EUROINS C HIAR DACA DAU MAI MULT LA ASIGURARI. VREAU SA VAD SI INTERVENTIA ASF. SPER IN SCURT TIMP. Rusine crunta Euroins.
Cristian
26.iunie.2021
(fara subiect)

In 29 aprilie 2021 facut constatarea si amiabila pe un RCA la un inspector de daune Euroins, in aceeași zi depus cerere de despagubire direct in cont, primit prin posta oferta de despagubire cu data de 23.05.2021, in tot acest timp am mai intrebat prin email si toate răspunsurile evazive, azi e 26 iunie 2021, cele 30 + 10 zile au trecut de mult. Cam asta e momentan experienta cu Euroins!
GURĂU Ştefan
26.iunie.2021
Neseriosi

Am depus dosarul din data de 25.02.2021, și nici până în ziua de astăzi nu am fost despăgubit, nici nu mai stiu cate telefoane am dat, de fiecare dată DOSARUL ESTE PENTRU FINALIZARE.
Vizireanu Ioana
25.iunie.2021
Dezinformare, nepasare, neseriosi

Am fost accidentata de catre un domn cu asigurarea la Euroins in martie. Nici pana astazi nu stiu mai nimic despre dosar decat ca este in solutionare...
Gherasim
17.iunie.2021
Neachiare timp de 6 luni dosar dauna totala

Nu ai cu cine lua legatura.nu platesc la timp.neseriosi
Daniel
12.iunie.2021
Pasca

Din 15.03.2021 aștept să-mi daie bani pe dauna au trecut alea 40 de zile
Morari Dan
11.iunie.2021
Dezamagire

Ma alătur și eu necazurilor și dezamăgirilor generate de comportamentul unei astfel de firme. In Vinerea Mare anul acesta (sfârșit de Aprilie) am avut neșansa/ghinionul sacou lovit in spatele mașinii de o mașina asigurata la acestia(nici nu vreau sa le mai pronunt numele). Am făcut constatarea online și după mai multe zile/telefoane/mailuri au catadicsit sa-mi dea un răspuns/sa-mi aprobe reparațiaLa ce-o folosi constatarea online? La service agreat de aceștia am primit mi-u spus ca mai trebuie adăugat la procesul verbal inițial alte lucrări și piese. S-a făcut o noua constatare și surpriza vine răspunsul de la aceștia ca valoarea reparației depășește valoarea de piața a mașinii (este din 2005) și ca-mi propun varianta de dauna totala economică, care oricum nu acoperă devizul emis de service-îl agreat de aceștia. INTR-un final am acceptat valoarea propusă și pe 20 mai am semnat cererea de despăgubire. Nici pana acum nu am primit banii Citind comentariile de mai sus se pare ca mai am de așteptat drept pentru care o sa ma adresez ASF Va rog scrieți și voi către ASF câteva rânduri in care sa va exprimați nemulțumirea. Va mai rog nu mai faceți RCA la aceasta firma. Doar așa va dispărea sau își va schimba comportamentul. Începând cu următorul RCA chiar dacă este mai scump cu câțiva zeci de lei prefer sa fac un bine semenilor mei. Rușine Euroins!
Bogdan
11.iunie.2021
De evitat! Trebuie sa dispara de pe piata

Am fost lovit pe 26.03.2021. Am fost chemat la doua constatari si de atunci tot astept sa-mi finalizeze dosarul de dauna si sa ma despagubeasca. In incercarea de a afla stadiul dosarului, am sunt la call center, am trimis diverse mailuri si nimeni nu te baga in seama. Cei de la call center au un comportanent si un limbaj infect in relatia cu clientul. Daca ii intrebi s la subiect ce te intereseaza, evita raspunsul si daca insisti iti inchid telefonul in nas. La cate amenzi si-au luat de la ASF tot degeaba! O voi evita pe viitor. Pentru a evita eventualele neplaceri evitati sa faceti asigurari la ei. Doar asa voi ajunge in faliment si vor disparea de pe piata.
Mugurel
10.iunie.2021
ce se întîmla cu despăgubirea ?

Am fost lovit în portiera din partea soferului si sa constatat ca trebuie schimbata portiera apoi mi sa spus ca voi fi despagubit financiar si din februarie 2021 nu am mai fost contactat de nimeni. Ce este de facut ? Au trecut 4 luni si nici un raspuns. Sunt asigurat la EUROINS de 9 ani fara nici un accident macar si ei nu sunt instare sa îmi achite o portiera la banii care i-au încasat de la mine. Prefer sa îmi schimb firma. Astai o firma de......
anonim
08.iunie.2021
(fara subiect)

nu mai faceti amiabila cu cei care detin asigurare la euroins . intarzie cu banii si sunt foarte sictiriti
alex.o
08.iunie.2021
astept de 40 zile un raspuns

M-a accidentat o fata de mi-a indoit ambele portiere, am facut constatarea si dupa 40 zile nici un raspuns. Tara de kkt unde nu conteaza ce asigurare ai tu, ci ce asigurare are cel care te accidenteaza.......deci...... rusine EuroIns
Andrei
05.iunie.2021
(fara subiect)

Nu cred ca exista o firma mai proasta de asigurari ca Euroins astept de 5 luni sa mi primesc banii
Pătru oana
30.mai.2021
(fara subiect)

Aștept de 3 luni sa îmi bage bani și nimic
ancu adrian
27.mai.2021
accident dauneateriale

in pofida parerii mai multor cunoscuti, am avut o experienta foarte buna cu euroins. am fost tamponat de un auto asigurat euroins si am completat amiabilul. am urmat toti pasii prin internet si am fost despagubit ( mi-au intrat banii in cont), in 32 de zile. am avut contact cu doi angajati care au fost foarte amabili si promti. nu mergeti dupa zvonuri. o companie foarte ok pentru mine. surprins placut recomand. normalitate la standarde europene!
anonim
27.mai.2021
(fara subiect)

in afara ca au subestiumat valoarea masinii , am datr de iun broker de dauna care il doare fix in fund si arogant iam facut plangeri peste tot si la fel nul intereseaza , dar cand la sunat avocatul personal sa ii dea de stire ca o sa aibe proces sa vezi ce ii mergeau mainile , acum sa vedem ce o sa rezolvam sper sa nu se ajunga la tribunal ,aviz nu faceti online dosare de dauna ca veti fi dusi cu vorba
anonim
25.mai.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)
Mureșan Ariana
25.mai.2021
Ajut pentru cine are nevoie !!

Joi am facut petitie la ASF și azi au intrat banii în cont! Pentru ajutor și mai multe detalii mă puteți contacta la adresa de email arianafrancescamuresan@gmail.com Va ajut cu mare drag !
Mureșan Ariana
20.mai.2021
O firmă de nimic !!

În 9 martie a avut prietenul meu accident (nu el a fost de vina), dauna totala. Si incepe distracția 😂 A doua zi suna la euroins , bineînțeles că i-a zis doar pe jumate ce trebuie sa faca. Am primit prin email dosarul cu constatarea . Ce sa zic de plata ca nu plătesc cât trebuie și nici nu iti dau masina cum zic ei. După câteva zile sunăm la Call Center și ca norocul ca am prins o doamnă drăguță și ne a zis tot ce trebuie să facem și ne-a trimis toate documentele necesare pentru finalizarea dosarului. Abia în 30 martie am terminat dosarul. Si inca o lună am asteptat sa vina prin posta confirmarea plății, a ajuns în 28 sau 29 aprilie și trebuia să mai asteptam încă 10 zile să ne intre bani , ce să vezi ... n-au intrat . Sunăm în fiecare zi la Call Center și ei spun doar ca pot sa trimita o solicitare , deci doar ei atât au de făcut... mda... Am facut reclamatii la ei pe toate mailurile lor și azi am facut o petitie la ASF. Sper sa rezolvăm ceva...
Oniga Maria
19.mai.2021
Firma de asigurare dezamăgitoare

Cea mai rea firma de asigurare! Din Decembrie nu am primit banii de pe paguba.
Andrei
18.mai.2021
(fara subiect)

Pentru cei care nau primit bani in termenul legal de la asigurari ,faceti petitie la ASF dupa ce ati facuto,faceti screenshot trimiteti scrreenul pe email ca drept dovada si in cateva zile dupa petite aveti bani ,eu asteptam din februarie si vineri am facut petitia si azi mio intrat bani .Plus ca tot azi am facut din nou petitie pentru penalitati de 0.2% pe zi din suma acceptata fiindca au trecut peste 10 zile fara sami plateasca .Cine nu se descurca sami dea email la fritzanu08@gmail.com va ajut cu placere.