Euroins Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,64 (44 review-uri)

 • 2,11 (36 review-uri)
 • Euroins
  1,26 (253 review-uri)

 • 2,23 (26 review-uri)

 • 2,25 (36 review-uri)

 • 1,56 (48 review-uri)

 • 1,57 (21 review-uri)

 • 3,5 (12 review-uri)

 • 4,33 (6 review-uri)

 • 1,67 (171 review-uri)

 • 2,14 (14 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Euroins


1,5 (30 review-uri)
 • 1
  26
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  1
 • 5
  3
MIHAI P
03.septembrie.2020
Client i-Asigurare
NU AM AVUT NICI O PROBLMA

....
Ciprian
03.septembrie.2020
Tepari

Am avut un dosar de dauna ca si păgubit la euroins. Au trecut 60 zile si nu au efectuat plata. Ei sunt obligați prin lege să efectueze oferta in 30 zile si dupa in 10 zile sa efectueze plata. Dacă nu fac plata sunt obligați să plătească 0.2% pe zi penalizări. Am vb cu un avocat și i am dat in judecata. Mentionez ca mașina mea era taxi. Si in instanta am câștigat. Mi au plătit si suma care trebuia + penalizarile+ staționarea mașinii pt toate zilele care au depășit termenul lor de plata. Deci care aveti probleme dati i in judecata ca câștigati 100%. E o firmă de tot rahatul
Marian Tîmpăscu
25.august.2020
Comportament OK.

Nu reproșez nimic companiei . Mi-a soluționat dosarul la timp , la limită dar în termen !
Spătaru Mihai
18.august.2020
EVITATI ACEASTA FIRMA ASASIN DE ASIGURARI

Astept de 2 luni sa fiu despăgubit.Cu mare chin am reusit sa se finalizeze dosarul de dauna .Trebuie să suni in fiecare zi la ei ,au un personal de tot rahatul,de impertineti,inapti,ciobani,țărani..lipsa de profesionalism ..mai ales,la asa zisa,FLORICICA CIOBANU,care, de altfel reiese din numele acesteia ca este crescută la stână din sat sau la țâța vacii nebune ,evitați "dialogul" cu această individă nesatisfăcută si recalcitranta.Inspectorul de daune care mi-a prelucrat dosarul ,numitul ROBERT COJOCARU ,angajatul firmei de asigurări Euroins ,este in concediu permanent la munca, așadar,nu va obosiți sa încercați să vorbiți cu el,daca din nefericire aveti dosarul la acest domn foarte politicos si "vorbaret".Intr-un final cred ca o sa ma lipsesc de banii acestei companii renumite .Doamne ajuta la toti păgubiți ,sper ca voi sa fiti mai norocoși! Numai bine!
Șerban Manuels
12.august.2020
Rusine

Am depus pe 22mai cererea de despăgubire și nici acum în 12 august nu am primit banii, la tel ma duc cu vorba ca se urgenteaza, am sunat de 4 ori și la reclamația pe email nu am primit nici un răspuns, cred ca trebuie sa apelez la asf
S.C.V.
12.august.2020
Eu n-am ce sa le reprosez

Nici macar nu au incercat sa-mi propuna o suma pentru reparatie. au acceptat la plata devizul de la service - service partener al producatorului auto. durata: ...pana in 30 de zile
Cristina Morariu
11.august.2020
Dauna neplatita

Dupa acceptul reparatiei s-au facut ca uita de plata, apoi au trimis o oferta mai mica decat costa reparatia, am refuzat-o si acum e liniste. Niciun raspuns! Call centerul nu stie nimic, spun ca revin cu raspuns si nimic!
A.H.
10.august.2020
NICIODATA, EUROINS !

daca vreti pbl., sa va faceti asigurare la aceasta companie. nu se raspunde la tel., nu primesti inf. despre dosar, te plimba de la un dep. la altul, auto-non auto si invers ... isi bat joc de oameni.
sindrilaruvali8@gmail.com
03.august.2020
Nu faceți asigurarea la Euroins

Am un dosar cu dauna din15 06 2020 mi sa comunicat că primesc bani in 40 zile au trecut 50 zile nu primesc niciun răspuns o firma nesrioasa
Pocol Cristina
01.august.2020
Programare on line - notificare daune

Incerc de doua zile sa notific o dauna la Euroins. Am incercat on line, de nenumarate ori, dar cand ajung la alegerea zilei si orei, nu functioneaza. Telefonic nu am putut lua legatura cu ei. Ce fel de firma este aceasta?
anonim
30.iulie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Constantin Mihaiu
27.iulie.2020
LEPRE

Pe scurt, acești indivizi nu doresc decât să tergiverseze cât mai mult plata daunelor, sau să te facă să te lipsești tu ca păgubit. IMPORTANT: NICIODATĂ, SUB NICIUN CONCEPT NU FACEȚI AMIABILĂ DACĂ VINOVATUL ARE RCA EUROINS!!! ÎNTOTDEAUNA REZOLVAȚI LA POLIȚIE!!! Asta pentru că, spre deosebire de toate celelalte companii de asigurări, la Euroins trebuie să meargă neapărat și vinovatul, chiar dacă tu ai poze de pe toate actele, cu mașinile lovite, filmare clară de pe camera de bord, tot. Iar dacă vinovatul nu vrea să meargă la ei să declare, după ce s-a văzut cu amiabila în mână și nu îl mai interesează de tine, asta e... soarta. În această situație sunt eu, azi am depus dosarul, voi reveni cu deznodământul. Wish me luck 🙏🏻
anonim
13.iulie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Adrian
07.iulie.2020
Bataie de joc.

Cum poate functiona, intr-o tara democratica europeana, o asemenea societate de asigurari? Isi bat joc de oameni, dar si de legislatie. Astept de luni de zile plata daunei si ei ma tot duc cu vorba. Termenul legal a expirat de mult timp. Ar trebui sa ne asociem, toti pagubitii si sa-i facem sa plateasca cu varf si indesat!
Irina lazea
07.iulie.2020
nesimțire

În urma unui eveniment rutier mi-a fost avariat autototurismul de numai 1 an, de către un asigurat EUROINS. Societatea care mi-a reparat autototurismul a înaintat factura cu valoarea reparației la Societatea Euroins, în vederea decontării. După 6 luni si jumătate primesc Somație de plată de la unitatea de service, prin care sunt înștiințată că trebuie să plătesc suma de 891,83 lei, încrucât Euroins nu a achitat suma integrală cuprinsă în factură. Ce firmă de asigurării este aceasta? Deci, în concluzie, este o firmă de toată jena, motiv pentru care nu recomand nimănui să apeleze la aceasta, deoarece cei care se asigură la ei, pe lângă valoarea poliței de asigurare trebuie să-și asigure un fond din care să poată plătii diferențele pentru reparație, pentru că această firmă despăgubește numai cât crede ea și nu cât este valoarea facturii. NESIMȚIRE!! Trebuie să existe o cale legală prin care autoritățile competente să-i închidă, să nu mai prostească cetățenii acestei țări.
Sorin
07.iulie.2020
Nemultumit

Dacă ai nefericitul incident sa fi in situația mea , nu faceți asigurare la euroins , de ce ? Dacă ai primit dauna totala la auto , îți oferă un preț pe mașina sub prețul de Piata , deci e inacceptabil
Man
06.iulie.2020
Smecheri

Totul a decurs bine mai putin cand sa imi plateasca dauna. Am primit dupa 1 luna de zile un plic cu OFERTA pe care deja o semnasem si confirmasem. Oferta care trebuie ocnfirmata iarasi printr-un raspuns in scris. Niste smecheri care trag de timp sa nu iti dea banii
Anonima
03.iulie.2020
Bătaie de joc!!!

Anul trecut am avut un accident cu un asigurat Zeroins, vina fiind a lui. Atât comportamentul celor de la sucursala din Ploiești cât și a celor de la sediul central, care trebuiau sa dea aprobările, a fost execrabil, soluționarea dosarului durand mai mult de 6 luni Achitarea daunei, chiar dacă expirase termenul legal de decontare, a fost făcută doar după ce am făcut reclamație la ASF.
Mirela
28.iunie.2020
Nu recomand Rating 0

Feriți-vă de această companie! Multumesc celor care au adăugat review, abia acum îmi dau seama ca nu sunt singura in situația cu Euroins. Plătim polița de asigurare degeaba, nu despăgubesc, sunt neserioși, vorbesc foarte nepoliticos. Serviciu cu clienții = 0. Nu vom mai continua sa apelam la serviciile lor căci nu oferă decât pierdere de timp și bani!
Pribek Ciprian
27.iunie.2020
Nesimțire

Păgubit, au vorbit cu mine fără bun simt, fără respect! Am cerut un nr. de lelefon pentru programare daune, m-iau vorbit urat si m-au dat nr, si nr, pana am reușit sa ajung la nr, dorit! Foarte nașpa!
Neag Emanuela
25.iunie.2020
dezamăgită total

nu recomand, este bataie de joc cu programare aștepți la usa inchisa. ca ei nu respectă programarea. lipsa de respect.
Coman Paul
23.iunie.2020
Euroins dispari din România

Ma adresez cu toată stima către judecătorul poporului sa facă ceva cu (euroins) . Va mulțumesc frumos.
Cristi
23.iunie.2020
(fara subiect)

Am fost lovit in trafic pe 26 martie 2020 sintem in 23 iunie si ma duc cu vorba ca niste escroci ce sint am facut plangere ka ASF si voi face si cerete de penalizare de 0.02 la % pt fiecare zi de intarziere rusine EUROINS
Marius
18.iunie.2020
Inspector Euroins

In urma unui eveniment rutier in care am fost pagubit am fost indrumat sa apelez la constatarea online din cauza covid19. Am completat cele necesare dupa care am fost preluat de asazisul inspector Mihai Nicolae Mastraghin care de cand mi a preluat cazul a dat dovada de o lipsa totala de profesionalism. La aceasta ora dosarul nu imi este solutionat iar de ficare data cand il sun ori nu raspunde ori imi raspunde ca si cum ar trebui sa ma despagubeasca din salariul lui. Domnule asazis inspector daca ai un job incearca sa fii cat mai profesionist pentru ca nu despagubesti din banii tai, asta doar daca nu iei ceva procent pentru sume subevaluate si mai lucreaza un pic la limbaj ca lasa de dorit. Si pentru euroins cum stiti sa luati banii pe RCA-uri la fel de bine ar trebui sa ii dai si inapoi cand e nevoie.
Petcu Daniel
18.iunie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Petronela Moisa
16.iunie.2020
(fara subiect)

Buna ziua! Chiar nu merita sa discutan despre aceasta firma de asigurare. Nu înțeleg de ce nu au fost scoşi de pe piață! Eu am reuşit să-mi recuperez valoarea daunei, dar bineînțeles nu colaborând cu ei.Chiar nu ai cu cine sa te înțelegi...mint şi amână oamenii cu o nesimțire ieşită din comun. Apelați la Autoritatea de Supraveghere Financiară, depuneți o petiție online si lucrurile se vor rezolva.Am procedat astfel şi am primit banii.Va ofera si consultanță telefonică şi sunt profesionişti. Doamne ajută!
Ileana
11.iunie.2020
(fara subiect)

Este o compagnie ne seriosa am avut un accident cu o masina asigurata cu euroins in11,08.2019 in Romania si nici in ziua de azi 11.06.2020 nu am fost despagubita.
Costel
04.iunie.2020
De ce EUROINS nu este eliminat din piata ?

Niste excroci. Nici un service din Galati nu mai lucreaza cu ei. Mi-am reperat masina cu bani "din buzunar" si astept sa-mi recuperez banii de la ei.Astept mult si bine...De ce este permisa existenta pe piata a unei asemena firme ? pai ce incredere sa ai in bulgari ?
Melis florin Bogdan
01.iunie.2020
Josnic

In data de 02.01.2020 am fost lovit, am terminat dosarul pe data de 05.01.2020, suntem in 01.06.2020, inca nu am primit banii, frumos
Cosmin ionel
30.mai.2020
În termen

Am fost lovit în trafic pe data de 22 martie iar pe 25 am finalizat dosarul iar pe 28 luna aceasta( mai ) am primit banii deci in 2 luni si cateva zile calendaristice au fost virati, eu unul sunt mulțumit, iar la call center a mers totul destul de repede si fara evenimente neplăcute.