Euroins Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,62 (42 review-uri)

 • 2,11 (36 review-uri)
 • Euroins
  1,23 (240 review-uri)

 • 2,23 (26 review-uri)

 • 2,12 (33 review-uri)

 • 1,59 (46 review-uri)

 • 1,63 (19 review-uri)

 • 3,5 (12 review-uri)

 • 5 (5 review-uri)

 • 1,71 (157 review-uri)

 • 2 (12 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Euroins


1,1 (30 review-uri)
 • 1
  29
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  1
 • 5
  0
Adrian
acum 6 zile
Bataie de joc.

Cum poate functiona, intr-o tara democratica europeana, o asemenea societate de asigurari? Isi bat joc de oameni, dar si de legislatie. Astept de luni de zile plata daunei si ei ma tot duc cu vorba. Termenul legal a expirat de mult timp. Ar trebui sa ne asociem, toti pagubitii si sa-i facem sa plateasca cu varf si indesat!
Irina lazea
acum 6 zile
nesimțire

În urma unui eveniment rutier mi-a fost avariat autototurismul de numai 1 an, de către un asigurat EUROINS. Societatea care mi-a reparat autototurismul a înaintat factura cu valoarea reparației la Societatea Euroins, în vederea decontării. După 6 luni si jumătate primesc Somație de plată de la unitatea de service, prin care sunt înștiințată că trebuie să plătesc suma de 891,83 lei, încrucât Euroins nu a achitat suma integrală cuprinsă în factură. Ce firmă de asigurării este aceasta? Deci, în concluzie, este o firmă de toată jena, motiv pentru care nu recomand nimănui să apeleze la aceasta, deoarece cei care se asigură la ei, pe lângă valoarea poliței de asigurare trebuie să-și asigure un fond din care să poată plătii diferențele pentru reparație, pentru că această firmă despăgubește numai cât crede ea și nu cât este valoarea facturii. NESIMȚIRE!! Trebuie să existe o cale legală prin care autoritățile competente să-i închidă, să nu mai prostească cetățenii acestei țări.
Sorin
acum 6 zile
Nemultumit

Dacă ai nefericitul incident sa fi in situația mea , nu faceți asigurare la euroins , de ce ? Dacă ai primit dauna totala la auto , îți oferă un preț pe mașina sub prețul de Piata , deci e inacceptabil
Man

Smecheri

Totul a decurs bine mai putin cand sa imi plateasca dauna. Am primit dupa 1 luna de zile un plic cu OFERTA pe care deja o semnasem si confirmasem. Oferta care trebuie ocnfirmata iarasi printr-un raspuns in scris. Niste smecheri care trag de timp sa nu iti dea banii
Anonima
03.iulie.2020
Bătaie de joc!!!

Anul trecut am avut un accident cu un asigurat Zeroins, vina fiind a lui. Atât comportamentul celor de la sucursala din Ploiești cât și a celor de la sediul central, care trebuiau sa dea aprobările, a fost execrabil, soluționarea dosarului durand mai mult de 6 luni Achitarea daunei, chiar dacă expirase termenul legal de decontare, a fost făcută doar după ce am făcut reclamație la ASF.
Mirela
28.iunie.2020
Nu recomand Rating 0

Feriți-vă de această companie! Multumesc celor care au adăugat review, abia acum îmi dau seama ca nu sunt singura in situația cu Euroins. Plătim polița de asigurare degeaba, nu despăgubesc, sunt neserioși, vorbesc foarte nepoliticos. Serviciu cu clienții = 0. Nu vom mai continua sa apelam la serviciile lor căci nu oferă decât pierdere de timp și bani!
Pribek Ciprian
27.iunie.2020
Nesimțire

Păgubit, au vorbit cu mine fără bun simt, fără respect! Am cerut un nr. de lelefon pentru programare daune, m-iau vorbit urat si m-au dat nr, si nr, pana am reușit sa ajung la nr, dorit! Foarte nașpa!
Neag Emanuela
25.iunie.2020
dezamăgită total

nu recomand, este bataie de joc cu programare aștepți la usa inchisa. ca ei nu respectă programarea. lipsa de respect.
Coman Paul
23.iunie.2020
Euroins dispari din România

Ma adresez cu toată stima către judecătorul poporului sa facă ceva cu (euroins) . Va mulțumesc frumos.
Cristi
23.iunie.2020
(fara subiect)

Am fost lovit in trafic pe 26 martie 2020 sintem in 23 iunie si ma duc cu vorba ca niste escroci ce sint am facut plangere ka ASF si voi face si cerete de penalizare de 0.02 la % pt fiecare zi de intarziere rusine EUROINS
Marius
18.iunie.2020
Inspector Euroins

In urma unui eveniment rutier in care am fost pagubit am fost indrumat sa apelez la constatarea online din cauza covid19. Am completat cele necesare dupa care am fost preluat de asazisul inspector Mihai Nicolae Mastraghin care de cand mi a preluat cazul a dat dovada de o lipsa totala de profesionalism. La aceasta ora dosarul nu imi este solutionat iar de ficare data cand il sun ori nu raspunde ori imi raspunde ca si cum ar trebui sa ma despagubeasca din salariul lui. Domnule asazis inspector daca ai un job incearca sa fii cat mai profesionist pentru ca nu despagubesti din banii tai, asta doar daca nu iei ceva procent pentru sume subevaluate si mai lucreaza un pic la limbaj ca lasa de dorit. Si pentru euroins cum stiti sa luati banii pe RCA-uri la fel de bine ar trebui sa ii dai si inapoi cand e nevoie.
Petcu Daniel
18.iunie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Petronela Moisa
16.iunie.2020
(fara subiect)

Buna ziua! Chiar nu merita sa discutan despre aceasta firma de asigurare. Nu înțeleg de ce nu au fost scoşi de pe piață! Eu am reuşit să-mi recuperez valoarea daunei, dar bineînțeles nu colaborând cu ei.Chiar nu ai cu cine sa te înțelegi...mint şi amână oamenii cu o nesimțire ieşită din comun. Apelați la Autoritatea de Supraveghere Financiară, depuneți o petiție online si lucrurile se vor rezolva.Am procedat astfel şi am primit banii.Va ofera si consultanță telefonică şi sunt profesionişti. Doamne ajută!
Ileana
11.iunie.2020
(fara subiect)

Este o compagnie ne seriosa am avut un accident cu o masina asigurata cu euroins in11,08.2019 in Romania si nici in ziua de azi 11.06.2020 nu am fost despagubita.
Costel
04.iunie.2020
De ce EUROINS nu este eliminat din piata ?

Niste excroci. Nici un service din Galati nu mai lucreaza cu ei. Mi-am reperat masina cu bani "din buzunar" si astept sa-mi recuperez banii de la ei.Astept mult si bine...De ce este permisa existenta pe piata a unei asemena firme ? pai ce incredere sa ai in bulgari ?
Melis florin Bogdan
01.iunie.2020
Josnic

In data de 02.01.2020 am fost lovit, am terminat dosarul pe data de 05.01.2020, suntem in 01.06.2020, inca nu am primit banii, frumos
Cosmin ionel
30.mai.2020
În termen

Am fost lovit în trafic pe data de 22 martie iar pe 25 am finalizat dosarul iar pe 28 luna aceasta( mai ) am primit banii deci in 2 luni si cateva zile calendaristice au fost virati, eu unul sunt mulțumit, iar la call center a mers totul destul de repede si fara evenimente neplăcute.
Iacob Ingrid
30.mai.2020
Sarlatani!

Nu merita nici o stea! Nu platesc!!! Astept de cateva luni sa mi vireze banii si nimic! Escroci!!!
Olar Mariana
28.mai.2020
Pagubita

De câteva luni bune aștept să-mi dea banii, mau băgat pe mine cică vinovata nu pe cel care ma lovit, normal pt. ei poate ca să nu-mi dea banii, dar nui las ii dau în judecata nu se poate asa ceva ma lovit celalalt plătește-ma de aceea ești asigurare,
Irimia Alexandru
26.mai.2020
cei mai nesimtiti

Cei mai nesimtiti posibil. Ii tot sun sa imi puna banii, si nimic. Astept de doua luni si mi-e frica sa nu mai dureze. Cu siguranta trebuie desfiintati. Nu au pic de bun simt sau respect. Ii doare-n cot de noi, cei pagubiti.
Meee
21.mai.2020
Mincinoși!

Mașina mea a fost lovita praf dauna totala au trecut 40 zile bani nimic. Dacă suni la ei același poveste am sa dau în instanta! Sun și întreb 30 zile lucrătoare sau calendaristice se virează banii răspunsul a fost nu știu doamna 🤮în instanta reclamații la opc. Nesimțiților 🤮🤮
isi bat joc
18.mai.2020
isi bat joc

stau cu masina lovita de ceva timp si zici ca isi bat joc, am sunat si m-am orogramat la 9 jumatate si am ajuns la timp si mi s-a spus ca "aveai programare la 9"...si simteam ca sunt luat peste picior inca de prima data cum am intrat in cladirea lor ...azi fac a 4 programare... si simt ca tot nu o sa reusesc sa rezolv ceva
anonim
05.mai.2020
(fara subiect)

O firma execrabila. Stau și aștept banii din decembrie. Tot sun la ei și mi se spune ca vor urgenta plata și degeaba! Ar tb desființați! De ce oare existați pe piata dacă nu sunteți în stare de nimic?
Moisa Petronela
05.mai.2020
Cei mai mari NESERIOSI!!!

Sa nu faceti asigurare niciodata la euroins!!! Astept de doua luni sa-mi vireze banii! Am ramas cu paguba si cu nervii! La telefon te amână cu o nesimțire fără margini. Să nu faceți niciodată asigurare la euroins!...in caz ca mai rămân pe piață
Cătălin
22.aprilie.2020
Aștept de aproape 3 luni

Stau cu masina lovită de 2 luni și jumătate. Am sunat la call center de 3 ori până acum. Îmi spun că ei transmit mai departe, nu e vina lor. Le-am promis că de luni merg la OPC și apoi în instanță. Eu unul nu am să mai fac NICIODATĂ polița de asigurare la EUROINS. Așa ar trebui să facem toți! Să iasă de pe piața!
Miha
15.aprilie.2020
firma care trebuie inchisa

De ce nu inchideti asemenea societate de asigurari?
Flori
13.aprilie.2020
Neseriosi

Cea mai neserioasa companie de asigurari din toate punctele de vedere.
Alex
13.aprilie.2020
niste nenorociti

stau cu masina in service de 3 luni, service-ul nu vrea sa mi-o repare ca firma de asigurare au datorii foarte mari la ei
Florin
10.aprilie.2020
Banii dupa asigurare

Cei mai neseriosi oameni astept sa imi bage banii dupa asigurare de 4 luni ,ii tot sun si in call center au aceasi vorba ca trimit mai departe catre solutionare.Nu mai stiu unde sa sun.Daca eu faceam accident mai ziceam.Aceasta firma trebuie desfintata.
Razan
05.aprilie.2020
https://asfromania.ro/consumatori/petitii

Dvs ati preferat sa sa ma tineti 3 luni de zile in licitatie cu masina deoarece nu licita nimeni si trebuia sami platiti dvs toti banii, eu am facut reclamatie la asf . Nu pot sa zic decat ca trebuie sa va schimbati mentalitatea, deoarece noi va dam banii pe loc si voi in minim 3 luni !