Euroins Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,69 (45 review-uri)

 • 2,08 (37 review-uri)
 • Euroins
  1,25 (261 review-uri)

 • 2,19 (27 review-uri)

 • 2,22 (37 review-uri)

 • 1,6 (52 review-uri)

 • 1,64 (25 review-uri)

 • 2,88 (16 review-uri)

 • 3,5 (8 review-uri)

 • 1,61 (195 review-uri)

 • 2,14 (14 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Euroins


1,4 (30 review-uri)
 • 1
  27
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  3
Radu
acum 6 zile
neseriosi

Desi am amiabila si constatare service + dosar deschis de 3 luni, totul e clar ca buna ziua, toate actele la dosare etc inca NU am primit absolut nimic de la EUROINS, nici macar un telefon/email sa-mi zica sa ma duc dracului macar, NIMIC! Le-am dat 1000 de mailuri si alte 1000 de telefoane si n-am rezolvat nimic. Nu inteleg cum poate sa existe pe piata o firma de genul asta, la care sa-si faca lumea asigurari, ca deh, e ieftin, dar apoi cand ai o pb si trebuie sa despagubeasca.. p_ _a ..
iustin botea
03.noiembrie.2020
Neplata

Neseriozitatea este la limita superioara, pe langa faptul ca la call center nu te lamureste nimeni cu absolut nimic, se trage de termene la maximum, deseori acestea fiind depasite.
Camelia
28.octombrie.2020
dauna locuinta

BUNA ZIUA, AS VREA SA VA COMUNIC CEVA DE EXPERIENTA CU CEI DE LA DAUNE.IN 5 .10.2020 AM AVUT O PROBLEMA CU PLUVIALA S-A SPART,INUNDATIE IN CASA,PERETE SPART,PARCHET DISTRUS.AM DESCHIS DOSAR DE DAUNE SI SURPIZA MI S-AU DAT 277LEI PENTRU TOT.AM REFUZAT ACESTI BANI,PENTRU CA TOT CE ERA DE RAPARAT COSTA 4000LEI .VREAU SA TRAG UN SEMNAL DE ALARMA NU FACETI ASIGURARI LA EUROINS.SINT DE NIMIC .NU-I INTERESEAZA.MAI AM CUNOSTINTE CARE AU PATIT-O CU EI.NU MI-AU ALOCAT NICI MACAR SUMA PE CARE AM PLATIT-O PE ASIGURARE. NUUUU FACETI ASIGURARI LA EUROINS.
Oana
23.octombrie.2020
O firma de nimic

Aștept de două luni banii de reparații și când sun la ei nu știu nimic, îmi tot zic să aștept.Cei de la call senter sunt niște incompetenți... O firma de nimic, mă mir cum de mai supraviețuiesc!
anonim
21.octombrie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Madalina
16.octombrie.2020
Merita FALIMENTUL

Am fost tamponata in august 2019 de un asigurat Euroins;dosarul a fost facut in iulie 2020 dupa mai multe email-uri ofensive...din iulie 2020 inca astept plata ;de curand am depus petitie la ASF caci nesimtirea companiei nu are limita...le doresc FALIMENTUL!!! Este teapa la drumul mare...eu cu masina noua stau cu ea tamponata de mai bine de 1 an asteptand banii pt reparatie,care si asa sunt mai putini...nu mai trebuie lasati sa pacaleasca lumea...mi mai asigurati masinile la ei ,sunt niste hoti !
Darius
15.octombrie.2020
Super nasoala firma

Deja astept de mai bine de o luna pentru o Simpla evaluare a pagubelor, cand sun mi se tot spune sa revin a 2a zi si tot asa!
Valentin Barbulescu
16.septembrie.2020
Tergiverseaza si subevalueaza daunele

Dupa ce ca dureaza foarte mult sa deschida dosarul, ulterior subevalueaza autoturismele la 50-60% valoarea reala de piata si nici macar nu pot spune cum au facut aceasta evaluare, pe ce criterii.
MIHAI P
03.septembrie.2020
Client i-Asigurare
NU AM AVUT NICI O PROBLMA

....
Ciprian
03.septembrie.2020
Tepari

Am avut un dosar de dauna ca si păgubit la euroins. Au trecut 60 zile si nu au efectuat plata. Ei sunt obligați prin lege să efectueze oferta in 30 zile si dupa in 10 zile sa efectueze plata. Dacă nu fac plata sunt obligați să plătească 0.2% pe zi penalizări. Am vb cu un avocat și i am dat in judecata. Mentionez ca mașina mea era taxi. Si in instanta am câștigat. Mi au plătit si suma care trebuia + penalizarile+ staționarea mașinii pt toate zilele care au depășit termenul lor de plata. Deci care aveti probleme dati i in judecata ca câștigati 100%. E o firmă de tot rahatul
Marian Tîmpăscu
25.august.2020
Comportament OK.

Nu reproșez nimic companiei . Mi-a soluționat dosarul la timp , la limită dar în termen !
Spătaru Mihai
18.august.2020
EVITATI ACEASTA FIRMA ASASIN DE ASIGURARI

Astept de 2 luni sa fiu despăgubit.Cu mare chin am reusit sa se finalizeze dosarul de dauna .Trebuie să suni in fiecare zi la ei ,au un personal de tot rahatul,de impertineti,inapti,ciobani,țărani..lipsa de profesionalism ..mai ales,la asa zisa,FLORICICA CIOBANU,care, de altfel reiese din numele acesteia ca este crescută la stână din sat sau la țâța vacii nebune ,evitați "dialogul" cu această individă nesatisfăcută si recalcitranta.Inspectorul de daune care mi-a prelucrat dosarul ,numitul ROBERT COJOCARU ,angajatul firmei de asigurări Euroins ,este in concediu permanent la munca, așadar,nu va obosiți sa încercați să vorbiți cu el,daca din nefericire aveti dosarul la acest domn foarte politicos si "vorbaret".Intr-un final cred ca o sa ma lipsesc de banii acestei companii renumite .Doamne ajuta la toti păgubiți ,sper ca voi sa fiti mai norocoși! Numai bine!
Șerban Manuels
12.august.2020
Rusine

Am depus pe 22mai cererea de despăgubire și nici acum în 12 august nu am primit banii, la tel ma duc cu vorba ca se urgenteaza, am sunat de 4 ori și la reclamația pe email nu am primit nici un răspuns, cred ca trebuie sa apelez la asf
S.C.V.
12.august.2020
Eu n-am ce sa le reprosez

Nici macar nu au incercat sa-mi propuna o suma pentru reparatie. au acceptat la plata devizul de la service - service partener al producatorului auto. durata: ...pana in 30 de zile
Cristina Morariu
11.august.2020
Dauna neplatita

Dupa acceptul reparatiei s-au facut ca uita de plata, apoi au trimis o oferta mai mica decat costa reparatia, am refuzat-o si acum e liniste. Niciun raspuns! Call centerul nu stie nimic, spun ca revin cu raspuns si nimic!
A.H.
10.august.2020
NICIODATA, EUROINS !

daca vreti pbl., sa va faceti asigurare la aceasta companie. nu se raspunde la tel., nu primesti inf. despre dosar, te plimba de la un dep. la altul, auto-non auto si invers ... isi bat joc de oameni.
sindrilaruvali8@gmail.com
03.august.2020
Nu faceți asigurarea la Euroins

Am un dosar cu dauna din15 06 2020 mi sa comunicat că primesc bani in 40 zile au trecut 50 zile nu primesc niciun răspuns o firma nesrioasa
Pocol Cristina
01.august.2020
Programare on line - notificare daune

Incerc de doua zile sa notific o dauna la Euroins. Am incercat on line, de nenumarate ori, dar cand ajung la alegerea zilei si orei, nu functioneaza. Telefonic nu am putut lua legatura cu ei. Ce fel de firma este aceasta?
anonim
30.iulie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Constantin Mihaiu
27.iulie.2020
LEPRE

Pe scurt, acești indivizi nu doresc decât să tergiverseze cât mai mult plata daunelor, sau să te facă să te lipsești tu ca păgubit. IMPORTANT: NICIODATĂ, SUB NICIUN CONCEPT NU FACEȚI AMIABILĂ DACĂ VINOVATUL ARE RCA EUROINS!!! ÎNTOTDEAUNA REZOLVAȚI LA POLIȚIE!!! Asta pentru că, spre deosebire de toate celelalte companii de asigurări, la Euroins trebuie să meargă neapărat și vinovatul, chiar dacă tu ai poze de pe toate actele, cu mașinile lovite, filmare clară de pe camera de bord, tot. Iar dacă vinovatul nu vrea să meargă la ei să declare, după ce s-a văzut cu amiabila în mână și nu îl mai interesează de tine, asta e... soarta. În această situație sunt eu, azi am depus dosarul, voi reveni cu deznodământul. Wish me luck 🙏🏻
anonim
13.iulie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Adrian
07.iulie.2020
Bataie de joc.

Cum poate functiona, intr-o tara democratica europeana, o asemenea societate de asigurari? Isi bat joc de oameni, dar si de legislatie. Astept de luni de zile plata daunei si ei ma tot duc cu vorba. Termenul legal a expirat de mult timp. Ar trebui sa ne asociem, toti pagubitii si sa-i facem sa plateasca cu varf si indesat!
Irina lazea
07.iulie.2020
nesimțire

În urma unui eveniment rutier mi-a fost avariat autototurismul de numai 1 an, de către un asigurat EUROINS. Societatea care mi-a reparat autototurismul a înaintat factura cu valoarea reparației la Societatea Euroins, în vederea decontării. După 6 luni si jumătate primesc Somație de plată de la unitatea de service, prin care sunt înștiințată că trebuie să plătesc suma de 891,83 lei, încrucât Euroins nu a achitat suma integrală cuprinsă în factură. Ce firmă de asigurării este aceasta? Deci, în concluzie, este o firmă de toată jena, motiv pentru care nu recomand nimănui să apeleze la aceasta, deoarece cei care se asigură la ei, pe lângă valoarea poliței de asigurare trebuie să-și asigure un fond din care să poată plătii diferențele pentru reparație, pentru că această firmă despăgubește numai cât crede ea și nu cât este valoarea facturii. NESIMȚIRE!! Trebuie să existe o cale legală prin care autoritățile competente să-i închidă, să nu mai prostească cetățenii acestei țări.
Sorin
07.iulie.2020
Nemultumit

Dacă ai nefericitul incident sa fi in situația mea , nu faceți asigurare la euroins , de ce ? Dacă ai primit dauna totala la auto , îți oferă un preț pe mașina sub prețul de Piata , deci e inacceptabil
Man
06.iulie.2020
Smecheri

Totul a decurs bine mai putin cand sa imi plateasca dauna. Am primit dupa 1 luna de zile un plic cu OFERTA pe care deja o semnasem si confirmasem. Oferta care trebuie ocnfirmata iarasi printr-un raspuns in scris. Niste smecheri care trag de timp sa nu iti dea banii
Anonima
03.iulie.2020
Bătaie de joc!!!

Anul trecut am avut un accident cu un asigurat Zeroins, vina fiind a lui. Atât comportamentul celor de la sucursala din Ploiești cât și a celor de la sediul central, care trebuiau sa dea aprobările, a fost execrabil, soluționarea dosarului durand mai mult de 6 luni Achitarea daunei, chiar dacă expirase termenul legal de decontare, a fost făcută doar după ce am făcut reclamație la ASF.
Mirela
28.iunie.2020
Nu recomand Rating 0

Feriți-vă de această companie! Multumesc celor care au adăugat review, abia acum îmi dau seama ca nu sunt singura in situația cu Euroins. Plătim polița de asigurare degeaba, nu despăgubesc, sunt neserioși, vorbesc foarte nepoliticos. Serviciu cu clienții = 0. Nu vom mai continua sa apelam la serviciile lor căci nu oferă decât pierdere de timp și bani!
Pribek Ciprian
27.iunie.2020
Nesimțire

Păgubit, au vorbit cu mine fără bun simt, fără respect! Am cerut un nr. de lelefon pentru programare daune, m-iau vorbit urat si m-au dat nr, si nr, pana am reușit sa ajung la nr, dorit! Foarte nașpa!
Neag Emanuela
25.iunie.2020
dezamăgită total

nu recomand, este bataie de joc cu programare aștepți la usa inchisa. ca ei nu respectă programarea. lipsa de respect.
Coman Paul
23.iunie.2020
Euroins dispari din România

Ma adresez cu toată stima către judecătorul poporului sa facă ceva cu (euroins) . Va mulțumesc frumos.