City Insurance Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,33 (27 review-uri)

 • 2,03 (31 review-uri)

 • 1,34 (149 review-uri)

 • 2,22 (23 review-uri)

 • 2,16 (25 review-uri)

 • 1,56 (41 review-uri)

 • 1,47 (17 review-uri)

 • 3,5 (12 review-uri)

 • 5 (4 review-uri)
 • City Insurance
  1,89 (97 review-uri)

 • 1,67 (6 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre City Insurance


1,4 (30 review-uri)
 • 1
  27
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  3
Birca Cristian
acum 5 zile
De cel puțin 4luni Aștept

Am fost lovit în spate în Călimănești, vinovatul avea RCA de la City insurance, eu eram în drum catre Germania cu masina pe numele meu nr de Germania, mi sa dat asigurarea lui am făcut constatarea aici in germnaia dosarul a fost trimis către România de 4luni a fost trimis în țară și tot aștept să mă despăgubească, acum am primit și o înștiințare de plată 667euro constatatorului deoarece nu și-a putut primi banii în urma constatării efectuate, în concluzie o firma neserioasa nesimțită. Masina lovită și tot eu trebuie sa dau banii. Sa va fie rușine cu toate ca nu știți ce este asta. Hoți cu acte în regulă
IulianS.
acum 5 zile
Deplorabil

Aflat in concediu in Romania, am fost lovit de un autoturism asigurat la City Insurance. Masina mea e inmatriculata in Germania. Au trecut 3 luni si am primit pana acum doar un numar de dosar de la partenerul City Insurance din Germania, Dekra Claims. Nici vorba de plata! Dauna - 10.000 Eur. Avocatul imi spune ca din experienta cu City Insurance, banii ii primesc cam dupa 1 an de zile si doar dupa proces.
ddd
acum 6 zile
0 stele

Am avut si eu accident cu o persoana care are asigurare la city si am fost programata la 7 zile de la producere pt constatare. Dezastru
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
Cristi
27.noiembrie.2019
Timp pierdut si masina nereparata pana la final

Am avut accident pe 4 octombrie 2019, fiind lovit din spate si dus in fata catre o alta masina oprita. Am sunat urmatoarea zi pt programare constatare si au spus sa vin pe 18 octombrie sa o constate, ca atunci e liber, in fine. M-am dus, au vazut-o si a ramas ca o baga in service cand vin piesele. In tot acest timp am circulat cu masina lovita. Ghinionul a facut sa fiu iarasi lovit din spate pe data de 3 noiembrie 2019. Urmatoarea zi, m-au sunat sa imi spuna ca pot baga masina in service pe 6 noiembrie, dar le-am zis ca nu mai vin ca iar am patit-o. Norocul a fost ca si al doilea vinovat avea asigurare la City si am facut o alta constatare pe data de 8 noiembrie, desi initial din call center mi-a zis sa vin pe 19 noiembrie, conform programarii. Am dus-o pe 8 la constatare si pe 11 noiembrie am bagat-o in service. Pana aici totul a fost in regula, sa zicem. Insa pe 26 noiembrie cand mi-au spus ca pot veni sa iau masina ca e terminata, de fapt nu a fost terminata. Capota nu se mai inchidea, desi au reparat-o cica, inchiderea centralizata nu mai mergea, desi nu a fost afectata deloc in urma accidentelor, din cele 2 aparatoare de noroi, pe una au facut-o si pe una nu, emblema marcii nu au mai lipit-o la loc dupa ce au reparat hayon-ul si scaunul din spate l-au lasat rabatat si acum nu mai merge pus la loc cum trebuie. Deci in concluzie, m-am dus sa repare bara spate, stop spate, hayon si capota si m-am ales cu altele. Plus ca unul din mecanici avea impresia ca totul e la misto si zicea gen ca broasca de inchidere de la capota s-a uzat si ca pot sa o repar. Pe bune ? Adica ea mergea si inainte de accidente si in timpul accidentelor si acum la final brusc nu mai merge. Cum vine asta ? Si plus ca nu am primit nici o hartie cu costul reparatiilor, cu ce s-a inlocuit, ce s-a pus... Deci va rog oameni buni NU APELATI LA CITY INSURANCE !!!
Jaleru mina
19.noiembrie.2019
Asig locuinta

Servicii deplorabile. Au venit sa constate dupa un incendiu la vreo 20 zile. Nu au cerut tot ce trebuia de la inceput ca in final sa nu pkateasca pe motiv ca a fost “vandalizare” (niste tineri au aruncat ceva mucuri de tigara linga usa locuintri care a luat foc)
Oleh Popovych
14.noiembrie.2019
RCA/CAV/10079/2019

Hello! The accident occurred on July 19, 2019. I have a police report and another document issued by the police. Damaged as a result of this accident, the car is in Ukraine and is the property of a citizen of Ukraine. The accident happened with the involvement of the driver of the car Dacia Logan, license plate AG-44-MOB. Insurance policy series RO25C25HP, number 013926724, policy valid from 02/02/2019 to 01/08/2019. The driver of the insured car was the person who caused the event (accident) NITIS ALEXANDRU-MIHAI. I called the phone number 021.207.0002 twice, but I could not retrieve any information about the damage file. On August 22, I sent the documents to resolve the issue of payment of my insurance indemnity. It's been a long time, but I did not receive ANSWER from the insurance company.
Cristi
04.noiembrie.2019
Nesimțiți

Am fost implicat într-un accident în data de 7 iunie 2019 cu un asigurat City Insurance. În 4 iulie mi-au dat răspunsul că am daună totală și au evaluat-o foarte economic. De atunci de câte ori sun la ei îmi spun că cererea este înaintată la plată, dar eu încă nu am primit banii. Își bat joc de noi.
Raluca
25.octombrie.2019
Client i-Asigurare
(fara subiect)

(fara comentariu)
Ionut
21.octombrie.2019
Dosar rezolvat

Revin cu completare am scris mai jos,deci accident pe 25 august 2019,constatare pe 29 august ,au trimis oferta de despagubire pe 9 septembrie acceptata pe 9 septembrie si fix la 40 de zile calendaristice au virat banii ,curios e ca au zis la telefon si la sediu ca termenul e de 30+10 zile si culmea e ca au platit si penalitati de 1500 ron la suma initiala de 26000 .Ca si concluzii evaluarea a fost facuta corect daca ma raportez la reparatia pe care am facuto in regie proprie daca mergeam in ,,service’’ ma incarcau foarte mult cu manopera deci am facut o alegere buna ,ca si comunicare cei din call center nu stiu sa-ti raspunda prea multe ,daca stai dupa ei sa primesti banii dureaza asa ca dupa primirea ofertei cel mai bine e sa va apucati cu banii vostri de reparatie !Apropo am depus si o petitie online la ASF !
D
19.octombrie.2019
Fără număr de dosar la două luni de la constatare!

Amânări și tergiversari la comunicarea numărului de dosar de daune. Sunt parte pagubita prin distrugerea unui gard de catre un tir ce are polița de asigurare la City Insurance. Accidentul s-a produs în 3 august, constatarea s-a făcut pe 28 august de catre un inspector care nu a facut nici o măsurătoare, doar fotografii de la fața locului. Am ramas că îmi transmite nr de dosar și o ofertă de despăgubire. Am sunat de multe ori ba la sediul din Bucuresti ba la inspector. Unul spune că va anunța biroul de daune să îmi comunice nr de dosar altul că se va ocupa de asta... Probabil este adevarat ce se spune că sunt probleme financiare la societatea aceasta. Si probabil că am să iau calea instanțelor in scurt tîmp dacă nu primesc numărul de dosar.
Ana
15.octombrie.2019
Fara cuvinte

Nici macar o stea nu merita!
Balint
15.octombrie.2019
Accident

Am si eu de 2 luni o problema cu acești indivizi care nu reușesc sa soluționeze un dosar. Nu mai vb de atitudinea inspectorului care lasă de dorit. Asa Nu. Nu va mai faceți asigurări la ei pt ca avem noi ceilalți de pătimit.
Ionut
07.octombrie.2019
Nu platesc la timp !

Am avut un incident cu un asigurat City pe data de 23 August ,au facut oferta de despagubire cu dauna totala economic in data de 9 septembrie ,a trecut o luna si pun aceeasi placa atunci cand suni la callcenter ,,e programat la plata” nu sstiu sa spuna termenul legal sau evita sa spuna ca au intarziat ,sau spun ca termenul este intre 10 si 30 de zile lucratoare ,nu e adevarat termenul de plata e de 10 zile de la depunerea cererii de despagubire si din moment ce nu e precizat de care zile deduc ca sunt zile calendaristice !Astia merita sa iei o masina iestina si sa le lovesti masinile si sa le dai asigurarea !ASF doarme ca doar de la ei (noi) traiesc,rusine !
Timplaru Sandu
16.septembrie.2019
Ar trebui desfiintata compania asta de asigurare ...

Am fost lovit de un tir , mi-am reparat masina in regim propriu si astept de o luna jumate sa-mi fie virati banii in cont dar , tot astept ! Toti operatorii care raspund la numerele de contact parca ar fi o placa de patifon sgiriata si care se blicheaza pe o anumita fraza "dosarul este dat catre plata"... Niste ordinari nenorociti !
Adam
16.septembrie.2019
Multimit

Dupa accident am avut si eu emotii, mai ales dupa cate review-uri negative am citit despre aceasta companie si articolele aparute in media, chiar am fost pregatit pt ce este mai rau dar totusi totul a decurs normal. Am avut dauna totala la o masina din 2008, inca de la inceput colaborarea cu domnul agent din Cluj a fost foarte buna, masina a fost evaluata corect la pretul pietei, dupa ce am depus dosarul de dauna la fix 30 de zile am primit banii in cont. Eu sunt multumit.
adrian
14.septembrie.2019
Multumitor

Accident din spate ,dauna totala economica.S-au respectat termenele legale de constatare accident, intocmire dosar ,aprobare dosar si virare bani. Singurul inconvenient este ca DAT ,acel program real de evaluarea auto inainte de producere eveniment este cam nerealist sau altfel spus undeva 70-75% din valoarea reala de piata a autoturismului. La toate astea scazind si valoarea epavei ,suma primita a devenit derizorie, cit sa achizitionez o trotineta sau bicicleta electrica noua. Prea multe "epave" de 15 ani in circulatie ,chiar daca arata "tipla" dupa cum se lauda unii . Asa ca ori pe 2 roti ori cu auto sub 8 ani vechime si sigur serviciile se vor ridica la inaltime in acest domeniu.
Ana
13.septembrie.2019
Nu despăgubesc /desoagubesc după 6 -12luni de la încheierea dosarului de dauna

(fara comentariu)
Andreea
09.septembrie.2019
Sper cât de curând sa dispareti

Astăzi se fac cele 10 zile ,după două luni în care m ati plimbat ,aburit,înșelat în calculul valorii de despăgubire Asta se cheamă abuz în serviciu și înșelăciune Vă voi deschide dosar penal la parchet
Ana
03.septembrie.2019
....si cu banii luati!

Intr-adevar niste tepari. Te cheama din 3 in 7 zile pana se fac 2 luni si nu se rezova nimic. Tehnica lor este sa te abureasca pana te plictisesti. Am lovita de un individ asigurat la CityInsurance si dupa mai bine de 3 sapt sunt in ac loc: completare declaratii...
MihaelaSm
02.septembrie.2019
EXECRABIL!!!!

2 luni ca pagubit de la depunerea dosarului de dauna si nimic ! NIMIC !! Daca faci accident si vinovatul are asigurare de la city este ca si cum nu ar avea deloc!! Cea mai execrabila companie cu angajati pe masura.
ion
27.august.2019
romaneste

imi place ca va plangeti, cand crescusera preturile ati iesit in strada ca e prea scumpa polita RCA. Sunt curios cati din cei care se plang aici, au facut RCA la cea mai scumpa societate de asigurari. Vreti condtii din toate punctele de vedere pe bani putini.
Ciprian
23.august.2019
Dezamagjt

Au trecut cele 40 zile si nici o veste. Nu stiu daca imi mai vad bani...
Oricum nu vă pasă
19.august.2019
NU RECOMAND

Nişte ţepari, o să fiţi daţi în judecată ... pregătiţi-vă, nici Dumnezeu nu vă mai scapă de ce probleme am să vă fac.
Irimies Mircea
16.august.2019
Nesimtire crasa!

Am avut un incident in Anglia, in luna Ianuarie 2019. De atunci tot incerc sa recuperez circa 1.000 de euro de la aceasta firma de nesimtiti si de cate ori vorbesc cu cineva, de atatea ori raspunsul este acelasi, ca nu pot face mai mult, decat sa transmita o sesizare, nu stiu cui, fiindca oricum se vede clar lipsa de interes si de respect fata de clienti. Le dau dreptate celor care au scris comentarii despre aceasta firma de asa-zise asigurari. Evitati-o pe cat posibil!
Dinu Simion
14.august.2019
Dezamăgire maxima

Au trecut alea 40 zile si tot degeaba. Consultantii parca musca din tine. Înregistrează cică reclamația, dar nu sună nimeni inapoi. Bătaie de joc!
Dănuț
09.august.2019
Despagubiri

Am dosar de dauna totala depus în urma cu 2 luni și n am primit banii!!!la numerele de telefoane disponibile doar se înregistrează cererea și nu te ajuta cu nimic mai mult Asta e asigurarea!!???
Ionut Pop
09.august.2019
Jegosi

Jegosii, nici dupa ce pierd in instanta nu vor sa plateasca. Cea mai de c...at firma de asigurari.
anonim
07.august.2019
(fara subiect)

(fara comentariu)
Mark Boicu
06.august.2019
Nesimtire totala

Ziua 48, inca astept cu multa speranta achitarea daunelor. Penibil si faptul ca legile in vigoare sunt de partea lor. 0,2 %penalitati pe zi mi se pare extrem de putin