City Insurance Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2.26 (19 review-uri)

 • 2.25 (24 review-uri)

 • 1.38 (50 review-uri)

 • 2.14 (7 review-uri)

 • 2 (18 review-uri)

 • 1.63 (30 review-uri)

 • 2 (4 review-uri)

 • 4.14 (7 review-uri)

 • 5 (3 review-uri)
 • City Insurance
  2.37 (51 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre City Insurance


2.03 (30 review-uri)
 • 1
  22
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  1
 • 5
  7
anonim
29.martie.2019
(fara subiect)

Ar trebui desfiintata
anonim
20.februarie.2019
(fara subiect)

(fara comentariu)
City
20.februarie.2019
(fara subiect)

Care este timpul de despagubire 30 sau 40 zile cum spun mincinosi de la cea mai penala,mincinoasa si nu au grad de comparatie cu nici o firma de asigurare,angajati city insurance ( nu toti) niste babe stricate care au o aroganta si o nesimtire iesita din comun nu stiu absolut nimic din ce vrei sa aflu parca nu ar lucra in cadrul firmei niste neaimtiti ce sa mai zic
Ana Pop
27.ianuarie.2019
(fara subiect)

(fara comentariu)
anonim
26.ianuarie.2019
(fara subiect)

(fara comentariu)
Florin
21.ianuarie.2019
dauna

Am avut o dauna la City si s-au miscat foarte repede
Jean Galusca

Incompetenti mincinosi

Nu merita sa faceti nicio asigurare la ei.
greciuc b

(fara subiect)

incapabili si mincinosi
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
luci luci

bani luati acte nu

Am platit online o asigurare RCA si o asigurare de tractare, Am primit prin curier doar asigurarea RCA, fara asigurarea de tractare, fara formularele amiabile de accident, fara o factura ori un bon fiscal. Am sunat la sediul central, vorbind cu un inspector ANGEL IONITA, foarte cooperant, am acceptat scuzele, promitand ca va trimite polita. Stupoare, dupa o ora primesc um e-mail de la o tipa MICU IULIA, care-mi zice ca city insurance a pus in plic cele doua politte, adica RCA si TRACTARE si vinovati sunt cei de la firma de curiera ca am primit doar polita RCA.(am e-mail-ul pentru dovada) Intreb si eu, de ce sa fie ei vinovati, au uitat ei sa puna in plic documentele lipsa? Raspuns de la MICU IULIA. Polita de tractare nu o pot trimite deoarece trebuie semnata de mine. Deci banii au ajuns in contul lor iar eu nu am polita.BRAVO SI ADIO CITY INSURANCE. Daca nu pot trimite polita pentru ca nu este semnata de mine de ce mai fac asigurari online, de ce nu trimit polita la o agentie locala sa o pot semna? Am primit o polita pe e-mail(nesemnata, nrstampilata de catre city insurance) in care scrie ca polita a fost emisa in doua exemplare si eu am primit unul original. MINCINOSI, MINCINOSI dar si incompetenti. PACAT DE CEI CE AU INVESTIT IN ACEASTA COMPANIE SI ANGAJATII O FAC DE 1 STEA SI ASTA PT. CA NU POT DA ZERO STELE.
anonim

Client i-Asigurare
(fara subiect)

(fara comentariu)
Ionut M

(fara subiect)

Am fost victima unui accident rutier (păgubit), daună totală, totul a mers bine, repede, cam trei zile și am primit răspuns (București). Acum să văd când dacă respectă cele treizeci de zile, timp pentru despăgubire.
Mihai

Jalnici.

M-a lovit o doamna cu asigurarea de la City, de 3 zile astept sa imi raspunda inspectorul la emailuri sau la telefon, am sunat la el de peste 30 de ori. In conditiile date daca asta ma mai tine mult cu masina pe bara ori o sa imi inchiriez masina si le trimit factura ori merg si il bat de se caca pe el.
Urzică

(fara subiect)

O societate de asigurare total neprofesionistă.Nu recomand încheierea de polițe la aceasta societate.
Mateescu Florin

Nesimtire

Am atins o masina la intrare intr.o parcare, pagubitul a fost la constatare. Au cerut sa vin si eu, am venit pe bd Timisoara stau de mai bine de o ora jumatate si au UN SINGUR ANGAJAT CARE SE OCUPA DE DAUNE, I N C R E D I B I L. Pe langa asta te pune sa completezi o fisa cu date personale in care mai au putin si iti cer si grupa sanguina ca masura la pantofi au bifat.o deja:)))) . Penibil, neprofesionali.
Marius

Catre Rasica Gheorghe

Deci pe masina dvs v-a oferit 2300, iar mie pt o dauna totala la Logan 2007dec 70 mii km reali , prim proprietar, factura de achizitie 7500 euro mi-au oferit 1600 euro si eu prostul am acceptat si astept de 30 de zile sa imi faca plata ,deci dumneavoastra va puteti da seama cat de scarbe pot fi acesti oameni , mi-e efectiv scarba de ce se intampla in tara asta ,e la propriu bataie de joc ,dar vina nu e a lor , vina e a celor de la asf (autoritatea de supraveghere financiara) ca le permite sa faca astfel de lucruri, eu dupa ce imi voi lua banii de la ei si imi voi cumpara masina , ca efectiv cu banii astia nu stiu ce cazan de masina o sa imi gasesc ,dar dupa aceea eu ii voi da in judecata si voi cere daune morale, e bataie de joc ,tara asta nu se va redresa niciodata credeti-ma,ar trebuii sa ne preia un stat cu potential si un stat care sa ne redreseze si sa se impuna pedepse drastice pentru cei ce abuzeaza .
Rasica Gheorghe

La cesa teastepti din partea unui neam de hoti?

Nu pot sa spun decat ca este strigator la cer faptul ca dupa ce am fost lovit in spate, de unul dintre asiguratii la CITY INSURANCE, am ffost si am faccut constatarea daunelor la unul dintre centrele lor . In urma constatarii a reiesit ca am bara spate , panou spate, stopurile stanga +dreapta si capota porbagaj de inlocuit si aripa dreapta de indreptat . Dupa circa doua saptamani am primit acasa o notificare scrisa in care eram anuntat ca in urma accidentului masina mea era data " dauna totala " si ca vor sa-mi dea pe ea 2300 de euro . toate acestea in conditiile in care masina este un RENAULTCLIO SYMBOL 1.5 DCI din 2007 cu 85000 km reali , fara reparatii majore , totul fiind inca perfect functional pe ea . Mai au tupeul sa-mi ofere o compensatie de 230 de euro ca nu am atins cei 172000 de km estimati de ei ca ar fi trebuiut sa-i fac . mai mult de atat mi-au cerut sa repar masina in service-ul autorizat de ei ( CONCEPT CAR SERVICE ) care mi-a intocmit un deviz de !!!!!! 16850 lei . Asa ca fugiti de acest asigurator cat puteti .
Marius Lupascu

De-a dreptul scarbit

Fratilor ,trebuie facut cumva , sa ne intalnim toti cei ce suntem intarziati cu plata , chemata televiziunea peste ei, si facut mare scandal , nu e posibil asa ceva ,deci noi suntem ca gastele ,asteptam ca prostii sa ni se dea sa papam, ba dai in rasa lor de sarlatani ,ca trebuie facut circ mare la ei la sediu, poate le mai vine mintea la cap
Marius

FERITI-VA DE CITY INSURANCE

Deci , e prima oara cand mi se intampla asa ceva ,am fost lovit de un asigurat de la city insurance ,am facut constatare si tot ce era necesar , toate actele necesare , de 23 de zile sper cu sufletul la gura sa ma despagubeasca mai repede , sunt obligat sa le suport lor marlaniile , de ce aceste firme nu isi respecta termenii , ASF sa va duceti DRAQU cu ei cu tot de nesimtiti , sarlatani corupti infecti ce sunteti , ca nu va ocupati de firmele astea cum trebuie , ca astora trebuia sistata activitatea , jegurile draqului ce sunteti cu totiii ,ca pe fiecare ramura din tara asta e la fel , sunteti niste jegosi ,hiene,care sunteti numai pentru interesul vostru,de ce imi fac ma RCA obligatorie ca sa fiu obligat sa va accept rahaturile voua ,poi o sa merg fara RCA de azi incolo si cand o fi sa ma opreasca politia o sa-i dau in goarna si sa vdm daca o sa mai opresc eu vreodata la vreun organ de politie , ca sunteti niste jeguri cu totii , infectilor,tot poporul asta ,din care jumate sunt analfabeti si semi-analfabeti trebuie sa ne supunem acestui sistem bolnav ,corupt, care suge viata din tine ,daca vine vreun razboi vreau sa vad politicienii in prima linie , dav-as la mu*e de pramatii ,ca nici scuipatul nu-l dau pe voi,ba , daca aveam o putere , stergeam rasa omeneasca de pe fata pamantului ;)
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
Corina

Firma incompetenta!

Acesta firma de asigurari este cea mai proasta firma pe care am intalnit-o pana in acest moment. Lucrurile se misca foarte greu si faptul ca nu rasund la telefon si ca mint este cel mai mare dezavantaj pe care il pot. Nu va recomand acesta firma si nu din rautate ci pentru ca este o firma lipsita de profesionalism.
Ionel sandulescu

City insurance termen plata

O companie fara respect fata de clienti. Astept de 45 zile sa mi faca plata.
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
Cristian

Daune

Sunt parte vatamata, am masina in serviceul Convenabil Tulcea de o luna pentru o janta, capetele de bara si bielete. S-au chinuit sa schimbe janta doua saptamani, dupa care trebuia sa faca reconstatare si... surpriza, inspectorul de daune a intrat in concediu. Au trecut alte 2 saptamani, intre timp am sunat la biroul central din Bucuresti pentru reconstatare...si nimic, nici un raspuns. Astazi am sunat din nou la sediul central... mi-au luat datele de contact, nr de dosar si mi-au spus ca ma contacteaza in 2 zile lucratoare. Asa ca oameni buni, aveti grija la aceasta firma de asigurari, SUNT DE O INCOMPETENTA DE NEDESCRIS !!!
George

City plătește sume derizorii pentru piese

City plătește sume derizorii pentru piesele avariate. Feriți-vă de ei. Total neprofesioniști.
Dan

Reparație defectuoasa

Lipsa bunului simt sune cam tot. Am avut o procedura de reparație RCA Tulcea, te pasează imediat la firma cu care lucrează, Valberto Srl, se da decizie neconformă k e mai ieftin deși legea le dă dreptul la malus, am o reparație acum defectuoasă, reparație.va mașinile la reprezentante și dați.i in judecată. Nu înțeleg de ce ASF licențiază astfel de firme cu astfel de oameni.
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)
Fost client CItyInsurance

Catastrofa

Fugiti de aceasta companie! Orice altceva este mai ok fata de aceasta companie. NU ii recomand!
irelevant

lipsa de profesionalism

Lipsa de profesionalism ori din partea celor din birouri ori din partea: Epameinondas Papanikolaou - Presedinte Directorat Renato Szilagyi - Vicepresedinte Directorat Anghel Isac - Director adj. dept. daune Contractul de tranzactie a fost semnat de catre mine in 16.05.2018. CityInsurance se obliga la plata daunei suferita de mine in urma unui accident rutier in care eu am avut calitatea de victima(pieton pe trecere lovit de care un autoturism asigurat de CityInsurance). Deci contractul de tranzactie semnat de mine in 16mai2018, trebuie semnat de cei trei muschetari mentionati mai sus si apoi sa dea un ordin ce plata cei de prin birourile lor ca sa imi intre banii in cont. Codul IBAN mentionat in contract, evident. FOARTE IMPORTANT: in contract CityInsurance se obliga la plata in cel mult 10 zile. Punct. Deci nu lucratoare/calendaristice. Zile si atat. Pentru necunoscatori, daca nu se specifica ce fel de zile atunci sunt calendaristice din oficiu adica cu tot cu weekenduri, cu sarbatori legale, etc... Nu sunt absurd, au fost rusaliile, vine 1iunie, weekenduri prelungite...OK! Dar scriu acest mesaj in 31mai2018 si ei au avut deja la dispozitie(inclusiv azi) 10 zile, atentie, LUCRATOARE, sau 16 calendaristice ca sa nu mai calculati voi. Evident ca au trecut cele 10 zile mentionate in contract, dar hai ca suntem oameni, intelegem pana intr-un punct. Ce nu inteleg eu este: unde in Pula, Croatia stau cei trei muschetari la soare pe plaja de nu au semnat contractul, sau daca nu e vina lor, atunci ce fac *respectabilii* de prin birourile din Bucuresti de nu am eu inca banii? Va ramane un mister, desigur. Mai pot eu sa recomand firma asta cand au avut tot timpul la dispozitie sa isi faca treaba si totusi nu se vede nici un rezultat? Pe cei trei crai de cure veche ii doare in *organe*. Le vine banu' de la fraieri. Ma bucur ca nu am asigurare de la ei!
anonim

(fara subiect)

(fara comentariu)