City Insurance Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,64 (44 review-uri)

 • 2,11 (36 review-uri)

 • 1,26 (253 review-uri)

 • 2,23 (26 review-uri)

 • 2,25 (36 review-uri)

 • 1,56 (48 review-uri)

 • 1,57 (21 review-uri)

 • 3,5 (12 review-uri)

 • 4,33 (6 review-uri)
 • City Insurance
  1,67 (171 review-uri)

 • 2,14 (14 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre City Insurance


1,4 (30 review-uri)
 • 1
  27
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  3
Octavian Zaharescu
03.septembrie.2020
Neseriosi . Nu recomand

Mi-am facut asigurare plus casco "Perfect Cover" Am avut avarii usoare la masina lovita in parcare. M-au programat la service, doar ca sa imi spuna ca nu ma calific pentru despagubire pe motiv ca nu e specificat in contract despagubirea. Desi scrie negru pe alb ca este despagubita in caz ca iti este vandalizata masina, sau avariata. Nu va recomand city insurance nici la rca nici la casco. Neseriosi.
anonim
30.august.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
GABRIELA
25.august.2020
DEZAMAGITOR, NU PLATESC DESPAGUBIRE DAUNA

Am facut o asigurare facultativa pentru locuinta, am avut o dauna, respectiv o inundatie provocata de spargerea unei conducte de apa de la un etaj superior. De 4 luni am deschis dosar dauna si dupa ce mi-au solicitat mai multe documente suplimentare, inclusiv deviz de la o firma de constructii, le-am pus la dispozitie toate documentele si mi-au propus ca despagubire o patrime din valoarea reparatiilor, pe care nu le-au platit nici pana in prezent. NU RECOMAND!
Pana loredana
24.august.2020
Neplata dauna rca

Sunt in aceeași situație și ii voi reclama la ASF. La ANPC am făcut-o deja. Sunt curioasa dacă ați rezolvat ceva după reclamatii
Anastasia
21.august.2020
(fara subiect)

Nu recomand !! Pe 30.03.2020 am fost programată la plata, nici un mail, telefon nu am primit de atunci !! La nr de telefon de pe site îmi spun “nu depinde de noi”, “dosarul dumneavoastră este programat la plata”, este inadmisibil ce se întâmpla !!!
Cardona Anne
14.august.2020
NU RECOMAND LA NIMENI

De mai bine de un an astept sa mi se faca o despagubire la dauna de imobil si nu am primit nici macar un rapsuns din partea lor!!! NU RECOMAND LA NIMENI TOTAL NEPASATORI
Gabi
11.august.2020
Total neseriosi

Din 10 martie 2020 aștept să fiu despăgubit, am sunat la CallCenter și au spus să mă adresez centrului de daune pentru a afla data plății. Și mama mea a fost vătămată corporal in acel accident, i s-a aprobat o despăgubire , însă nu a primit nimic până acum. Total neprofesioniști.
Eu
06.august.2020
Penibillll

Astept din 11 martie plata cei de la call centre altceva nu stiu sa zica, doar Sunteti programat la plata!!! Niste nesimtiti care probalil plates spaga la statul roman cel corrupt altfel nu stiu cum ar putea functiona
Tanasa Octavian
04.august.2020
Penibili

O firma ce incalca legea in cel mai nesimtit mod cu putinta, am aproape 3 luni de cand astept sa fiu despagubit si am facut nenumarate sesizari ce au ramas fara raspuns. Cei de la call center nu iti dau nici un numar de contact ai celor de la serviciu daune si toate solicitarile mele cred ca raman undeva in aer. Astazi mi-am facut cont la ASF si urmeaza sa ii reclam, am facut reclamatie si la OPC si voi cauta o firma ce se ocupa de recuperari, ii voi da si in judecata, voi merge pana unde e nevoie si putin imi pasa ca pierd bani, firma asta trebuie desfiintata, nu pot accepta sa fiu dus de nas in halul asta.
anonim
04.august.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
anonim
31.iulie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
anonim
31.iulie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Florentina Frangu
20.iulie.2020
Nu meritati nici macar o stea !!!

Penibil !!! Pe 20 s-a produs accidentul, dauna totala, imi ofereau o suma aruncata probabil la plesneala, am cerut recalculare sumei. De atunci nici o alta informatie, am tot sunat sa cer informatii, de 6 ori mi-au cerut mailul pt a imi trimite acele minunate informatii, n-am primit nimic. Eu nu stiu cum e permis ca o astfel de societate sa activeze, dar nu ma mai mira nimic in Romania . Ar tebuii sa imi decontati si transportul daca tot imi tineti banii blocati si masina.
Gabi
18.iulie.2020
mare țeapă

După ce am avut probleme, am sesizat, am deschis un dosar. Black. Așteaptă să-mi expire polița. Feriți-vă.
Wilhelm
26.iunie.2020
(fara subiect)

au trecut deja 60 de zile de cand sa facut cererea de despagubire si inca nu am primit banii pe dauna
clau
22.iunie.2020
neserioși

atenție!! - nu plătesc la timp, durează mai bine de 6 luni plata unei despăgubirii!! - numărul acela de pe site-ul lor e degeaba, doar să ai unde să suni să primești o consolare, "dosarul dvs. este programat la plata"!!
marius
16.iunie.2020
0 stele

astept sa imi recuperez banii din dauna totala din luna februarie, anul curent. City Insurance este o firma care ar merita sa fie scosi de pe piata pentru nereguli referitoare la plata
zahiu cristian
15.iunie.2020
de tot rasul

este posibil de 45 luni sa nu primesti nici macar un telefon sau email....masina mea a fost dauna totala economica si stau de atata timp sa primesc banii pe ea...sunteti o rusine
Cristi
15.iunie.2020
6 luni, inca astept !!!

Nu inteleg cum Statul Roman permite asa ceva!!
Truica Eduard Alexander
08.iunie.2020
O Firma total neserioasa si de Neincredere

O Firma de Asigurari total incapabili, un Call Center care nu este dedicat Clientilor, ci sa prosteasca Oameni care suna acolo, sa i prosteasca si sa i insele la Telefon!!! Iar ASF sunt probabil mana in mana cu Ei de le da amenzi asa de ieftine!!! Ar trebui sa le dea Amenzi de 100,200-300.000 de Euro sa se invete Minte! Nu sa i mangaie cu cate o Amenda de 10-20.000 de Euro!!! Aceasta Companie de Asigurari incalca foarte multe Legi!!! Daca institutile Statului roman sunt incapabile, probabil ar trebui sezizati cei de la Uniunea Europeana, este foarte ciudat ca ASF nu face mai nimica in privinta lor, desi sunt integistrate foarte multe Plangeri la ASF cu privire la desfasurarea activitati City Insurance !!!!
Buzatu Eugen
05.iunie.2020
Corectitudine maxima

Plătesc cu intarziere dar corect am sa devin clientul lor
Buzatu Eugen
05.iunie.2020
Corectitudine maxima

Plătește cu intarziere dar rezonabil
Un client pagubit de City Insurance
29.mai.2020
O companie de cea mai joasa speta

As incepe prin a spune ca le-as da "0" stele la Rating dar nu permite sistemul de evaluare care incepe de la o stea. Dupa refuzul la plata de catre City Insurance "pe cale amiabila" a daunei, am facut reclamatie la ASF, la ANPC si in ultimul rand i-am actionat in judecata. Celor care vor sa-si faca o asigurare auto ganditi-va foarte bine inainte sa alegeti City Insurance pentru motivul ca sunt cei mai ieftini pe piata. Este o probabilitate mare sa fim loviti in trafic de un alt sofer cu asigurare la City si de acolo va incepe calvarul. Voi sfatui toate cunostintele mele sa se fereasca de astfel de companii de asigurare chiar daca trebuie sa platim 100 - 200 RON in plus pentru o companie serioasa.
Muresan Caslin
27.mai.2020
Penibili!

Dauna auto provocata de un asigurat RCA la City Insurance in Octombrie 2019, a fost decontata in 6 luni, respectiv Aprilie 2020. Inutil sa adaug ca am incercat rezolvarea pe cale amiabila prin adrese scrise,emailuri , nenumarate telefoane, ramase toate fara raspuns, intr-un dispret total fata de pagubit ! Despagubirea a fost platita doar in urma inregistrarii unei reclamatii la ASF. (Constat ca pana in prezent au aproximativ 1800 astfel de reclamatii inregistrate la respectiva institutie!) Cum li se permite unor astfel de societati sa functioneze pe piata asigurarilor ?!!
Adrian Maties
27.mai.2020
Identic

Sunt 3 luni de intarziere si in cazul meu. Dosarul este programat la plata din 24 februarie. Am facut o cerere pentru restituirea a 0.2% din suma / zi de intarziere acum 2 saptamani. Dar dupa cum am vazut mai jos, sunt intarzieri si de cate 6 luni, deci nu imi fac mari sperante.
Păgubit city-insurance
24.mai.2020
Nu merita nici o stea

11 ianuarie depus dosarul de daună, nici pana astazi 24 mai nu au intrat banii... Feriți-vă sa nu faceti accident cu de-ăștia de au asigurare la city-insurance..... 0 stele
Bintea Ionut
18.mai.2020
O stea e prea mult pentru CityInsurance

Doar atât am de zis. Șase luni de la accident și nici până acum nu am văzut banii.
Constantin
18.mai.2020
Întârziere plata dauna

Pe 7 ianuarie 2020 am fost programat pentru constatarea daunei si mi-au spus ca o să primesc o oferta în 30 de zile,nici in ziua de azi nu am primit nimic,am sunat de 3 ori si acelaşi raspuns ''dosarul este în lucru'',am scris si doua mailuri,nici un răspuns!Îşi bat joc de oameni,bine că suntem obligați să platim RCA!
Andrei
14.mai.2020
(fara subiect)

Nu sunt capabili nici sa vb la un telefon ..... sunt niște incompetenti
Mark
12.mai.2020
Din 28 Ianuarie 2020

Pe 28 Ianuarie dosaru programat la Plata ... am primit email ca pe 29 Aprilie se face plata și nici In ziua de azi nu am primit nimic ..... sun la ei și zi de zi ,,programat la plata sesizări ,, sper sa îmi dea 0,03% și bani !