Asirom Asigurări Păreri

Scrie un review


 • 2,95 (61 review-uri)
 • Asirom
  2,11 (47 review-uri)

 • 1,23 (400 review-uri)

 • 1,97 (35 review-uri)

 • 1,98 (57 review-uri)

 • 1,54 (65 review-uri)

 • 1,71 (34 review-uri)

 • 3,16 (19 review-uri)

 • 3,33 (12 review-uri)

 • 1,41 (346 review-uri)

 • 2,33 (33 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Asirom


2 (30 review-uri)
 • 1
  21
 • 2
  0
 • 3
  2
 • 4
  2
 • 5
  5
Datcu c.
03.octombrie.2021
Inundație apartament

Sunt foarte mulțumită de serviciile firmei, au venit, au evaluat, au întocmit în câteva zile dosarul și întrucât am optat pentru varianta reparatie în regie proprie, m-au despăgubit imediat, în câteva zile. Am vrut să îmi zic părerea întrucât am văzut doar persoane nemulțumite pe aici. Le mulțumesc celor de la Assirom.
Florin
05.septembrie.2021
Cei mai neseriosi

Cei mai neseriosi. Am facut si o sesizare in luna mai. Pana in prezent nu am primit nici un raspuns.
Severin Iulian
16.iunie.2021
Total neseriosi

Buna ziua , Am avut o coliziune in decembrie 2017 cu autor necunoscut ( cel care m-a accidentat a fugit ). Am respectat toate procedurile impuse de polita.Plus ca transportul la service l-am platit eu. Diferenta dintre ceea ce a solicitat firma constatatoare si cei de la service si ceea ce a acceptat ASIROM a fost colosala in sensul ca ASIROM a aceeptat sa plateasca doar 50 la suta. Si aceasta dupa discutii care au durat trei luni.Am rezolvat favorabil pentru mine doar dupa ce am trimis sesizari si reclamatii la sediul central din Viena. Ii sfatuiesc pe toti cei ce au necazuri cu ASIROM sa procedeze la fel. Si cei de la supravegherea asigurarilor sunt niste nesimtiti. Nu au raspuns la nicio solicitare : nici telefonica , nici scrisa , nici in format electronic.Sfat : sau renuntati la ASIROM sau , cand Doamne fereste , aveti probleme apelati direct la Viena.
gheorghe
13.iunie.2021
dezamagire

Sunt asigurat de 27 ani la Asirom,cu o polita de viata, fara a avea despagubiri. In urma unui accident casnic am avut o plaga ce a necesitat 7 copci, imobilizarea la pat 14 zile, cu atela gipsata, pentru care asiromul (si nu am gresit cand am scris cu litere mici) refuza sa ma despagubeasca.
Teodora
10.iunie.2021
Dezamagita

Sunt sportiva, m-am accidentat la un antrenament si am fost diagnosticata cu hernie de disc, iar asigurarea nu imi deconteaza nicio investigatie si niciun proces de recuperare…De ce se mai plateste asigurarea la inceput de an pentru sportivi?
Dolcos Vasile
12.aprilie.2021
RCA

Multumit!
diana
19.februarie.2021
Asirom nu plateste

Am asigurare medicala de la Asirom iar prin procedurile lor fac tot posibil sa nu plateasca dosarele de dauna, Dupa 2 experiente consecutive, am renuntat la abonament,
Ionela
11.februarie.2021
Foarte neseriosi, nu recomand!

De o viata am toate asigurarile la Asirom (RCA, Casco, PAD, facultativa locuinta). Nu am solicitat niciodata despagubiri, pana in noiembrie 2020 cand am avut inundatie de la apartamentul superior. Nici acum nu s-a rezolvat dosarul. Cand am sunat acum o saptamana, dna de la call center a spus ca nu sunt incarcate toate documentele (declaratiile martorilor), de parca ar fi fost treaba mea sa le incarc documentele in sistem. Am dat telefoane peste telefoane, ca astazi sa primesc o oferta de mizerie pe mail, un pret mult, mult subevaluat! Ar trebui sa precizeze si modul de calcul, ce normative de cheltuieli aplica. Documente cer in mod excesiv la dosarul de daune, insa explicatii nu ofera. Pentru Asirom avem doar obligatii, drepturi ioc!!!!!
Dorin
27.ianuarie.2021
Bătaie de joc

De curând am avut de făcut niște investigații medicale care fie au fost refuzate sa mi le aprobe deși erau prevazute în contract fie după realizarea lor la cabinetul medical am așteptat o ora ca dansi sa își dea acordul pt o Ecografie după multe mailuri și telefoane. M-am simțit umilit și batjocorit pe bani mei și ai firmei care plătește o parte din polita iar d-nele de la centru medical spuneau ca au probeleme de fiecare data cu ei. Nu recomand la nimeni pt ca sunt neserioși birocrați și ar face orice sa nu plătească ce e cuprins în polita medicala. Nu știu cum ii lasă ASF ul sa funcționeze în felul asta. Oricum voi face o petiție și acolo în urma celor întâmplate.
iancu

(fara subiect)

de best,sunt adevarati profesionisti,felicitari !
Cristi G
acum 5 zile
Despagubiri

De aproape 2 lunii astept sa-mi faca o oferta de despagubire.Dupa ce m-am dat de ceasul mortii sa dau de gunoiul care gestioneaza dosarul(deci a trebuit sa-l sun eu dupa ce am reusit sa-i aflu nr de telefon)primesc o oferta patetica.Dupa 7 ani in care ;e-am platit asigurarea primesc o palma peste fata de la nenorocitii astia!!Nu faceti contract cu ei,sunt bunii doar la laut banii si la evitarea platii in cazuk in care ai nevoie de despagubiri.
Petru
25.iunie.2020
Dosar de 4 luni jumate

Transmiteti tuturor EVITATI ASIROM. Factot posibilul sa nu plateasca. Nu rspund la email. Nr de tel nici nu exista, doar call center, unde raspunde cineva care da din umeri ca nu are competente ci doar poate sa transmita mai departe dupa care nu se intampla nimic. Nu au nici o treaba in legatura cu solutionarea dosarelor. Nici macar nu-i intereseaza. FERITI-VA DE ASIROM
Petre
25.iunie.2020
EVITATI ASIROM

FERITI-VA este cea mai neserioasa firma de asigurari. Nu exista nici un nr. de telefon inafara de cel de la callcenter. Nu rspund la emailuri, ignora orice forma de contact. Stau ascunsi si nu comunica nimic. Am deja 4 luni jumate de la eveniment si inca nu am fost despagubit. Cei mai mari hoti si nesimtiti. EVITATI ASIROM
Vasile
11.iunie.2020
Recomand

Este una dintre putinele firme care au pe cineva care iti raspunde la orice nelamurire,cu o inbunatatire continua legat de plata daunelor si respectiv scaderea petitiilor,Raport calitate-pret RECOMAND.
anonim
25.mai.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
Guta Dorin
25.martie.2020
Asigurare CMR

Nu recomand, de evitat. De 8 ani platesc asigurare CMR fara a avea vreo daună, dupa 2 luni de la un eveniment primesc raspuns de la ei ca nu se accorda daunde deoarece camionul nu a fost implicat intr un accident rutier.
Simon

Dosar de 2 luni și ceva nerezolvat nici un răspuns de comunicare suma

De 2 luni și aștept să îmi comunice suma și nimic sun in fiecare zi la iei aceiași răspuns dam mai departe în cel mai scurt timp va comunica o să fac plângere la ASF
Marin Danciulescu
26.iulie.2019
PROMPTITUDINE!

Am rca la Asirom cu decontare directa si am fost lovit de altul cu rca la city. Am sunat la call center, in 2 zile mi s a facut constatarea si dupa aprox o saptamina am avut banii drept despagubire in cont in valoare de 3510 lei, deoarece am optat pentru a o repara pe cont propriu. Recomand Asirom pentru profesionalism si promptitudine. Numai la Asirom am incheiat rca si asig. de locuinta. Bravo, firma cu traditie!
Bartha
23.iulie.2019
Sunt neseriosi!

Sunt foarte neseriosi ! Cu dosar de daune ptr locuinte din septembrie 2018 nici acum iulie 2019 nu este rezolvat!
Bartha
23.iulie.2019
Nu recomad

Sunat foarte neseriosi.Am u dosar de daune din seotembrie 2018 ptr,infiltratii la locuinta si nici in ziua de azi nu s a rezolvat.Daca suni la ei te plaseaza de la unul la altul si ridica din umeri.Nu recomand!!!!!
Kolcsar Barna Istvan
04.iulie.2019
Asigurare marfa(cmr)

Foarte neseriosi ,dosarul de dauna cu nr.90256177 pus in sertar de mai mult de un an si nu raspund la email iar la telefon dau din umeri.Nu recomand...
Adrian
07.mai.2019
De evitat !!!

Foarte slabi si neseriosi !!! Dupa 4 luni de la accident ,nenumarate petitii si telefoane ,pentru vopsirea unui element ,respectiv -bara spatre ,oferta lor de despagubire este de 240 lei .Jalnic ..probabil se gandesc ca o vopsesc eu acasa cu 2 spray-uri .
Anda
23.aprilie.2019
Test

Acesta este un test
Diaconescu Emanuel
19.aprilie.2019
Teapa de la Asirom cu decontarea directa

Oamei buni nu mai faceti RCA cu decontare directa la ei ca dati bani degeaba. Sunt niste tepari de neinchipuit. Dupa 46 zile de la deschiderea dosarului de dauna au gasit o formulare ambigua in contract ca daca sunt loviti de o masina mai multe vehicule ei nu mai platesc. Acum se chinuie de 4 saptamani sa aduca dosarul de la Bucuresti .
anonim
25.martie.2019
extrem de nemultumit

foarte neseriosi..i-am contactat de foarte multe ori in urma unei recalculari in vederea solutionari dosarului meu de vatamare corporala grava (120 zile IML) si mi s-a spus ca voi fi contactat in cel mai scurt timp...dar nimic..
MAGDALENA
07.februarie.2019
Incurcaturi

Contractul meu de asigurare de viata - aflat acum in derulare - implica plata politei o data pe an cu notificare prin posta la domiciliu. pana acum totul a fost OK. Anul asta au dat-o in bara. Au pus numele meu dar au trimis plicul la alta adresa...Nu am intrat inca in posesia lui si nici nu stiu cum sa procedez.
Ovidiu
14.ianuarie.2019
Am fost desbagubit pentru asigurare viata parinte decedat

Tatal meu si-a facut asigurare de viata la dansi si a platit in avans pe 6 luni (78 lei luna), din pacate dansul a decedat in urma unui incendiu. Dupa aproximativ 2 luni dupa ce am deschis dosarul de dauna banii mi-au intrat in cont. Doar atunci am aflat si suma care a fost aproximativ 5800 E.
Gheorghita Sorin

Isi bat joc de asigurati

Am fost lovit de un alt autoturism in partea din spate si am mers pe cale amiabila. Amandoi suntem asigurati la asirom. De 3 luni de zile dosarul de dauna este in lucru si nu au nici un raspuns sa imi dea. De 3 luni umblu cu masina lovita, sun zilnic la call center unde mi se spune ca se va face o cerere de urgentare a dosarului si cam atat.
Mihaela

multumita

-
Bărbulescu Bogdan Alexandru
10.septembrie.2018
Tergiversare solutionare dosar daună totală

Referitor DOSAR DAUNĂ nr. TM/90270754 Subsemnatul, păgubit în dosarul cu nr. de mai sus, eveniment produs la data de 03.08.2018, avizat la asigurator la data de 09.08.2018, având vehiculul în daună totală, fără acord de reparaţii, consider inadmisibilă tergiversarea soluţionării dosarului subsemnatului. Astăzi, 10.09.2018 am revenit cu un telefon la nr. 0219599 şi mi s-a comunicat faptul că se va face o solicitare către ,,daune". Este a doua oară că mi se repetă acelaşi lucru fără să se întâmple nimic. Mai mult, astăzi mi s-a comunicat şi faptul că procedura de licitaţiei durează până la 90 de zile..... NU RECOMAND NIMĂNUI CONSTATARE AMIABILĂ CEL PUŢIN CU UN ASIGURAT LA ASIROM!!!