Allianz Asigurări Păreri

Scrie un review

 • Allianz
  2,44 (94 review-uri)

 • 1,79 (73 review-uri)

 • 1,25 (441 review-uri)

 • 1,7 (53 review-uri)

 • 1,8 (97 review-uri)

 • 1,66 (83 review-uri)

 • 1,67 (36 review-uri)

 • 2,95 (21 review-uri)

 • 2,56 (18 review-uri)

 • 1,41 (348 review-uri)

 • 1,96 (54 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Allianz


1,27 (30 review-uri)
 • 1
  28
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  2
Adina
16.mai.2023
Cât se mărește impozitul?

Am avut 2 ani fără incidente ,și acum am făcut un accident,am sunat să văd cât mi se mărește impozitul ,și ei îmi zic că pot afla doar cu 30 de zile înainte să îmi expire asigurarea,cum vine asta?Eu pot face accident doar în ultimele 30 de zile?De ce nu se vrea să fim informați?,,Crede și nu cerceta,,nu știu unde să mă adresez pentru o plângere.
Ursache Claudiu
11.mai.2023
Dosar daună auto

În timpul unei depășiri regulamentare(cursuri defensive driver Titi Aur) am fost acroșat de un autoturism din coloana, care nu s-a asigurat. Șoferul și-a recunoscut. Mi-au trecut pe dosar" culpă comună ", regres de la B8 la B6. și jumătate din suma totală a pagubei. Am condus din 1998 fără incidente pana am fost.acroșat .Cer bani de la noi cu două mâini și ne dau cu una. Am asigurare la Allianz Țiriac cu decontare directă. Nu răspunde nimeni la telefon, la e-mail primești răspuns cu întârziere.,nu te îndrumă careva în caz de incident /accident Ar trebui să plătim RCA-ul doar pe ziua în care circulam. Sunt foarte dezamăgit de această companie. Și cu mașină atinsă și cu regres de la B8 la B6 și cu jumătate din pagubă.
anonim
10.mai.2023
Gunoaie

Deja sunt 2 luni de când tot schimb mailuri cu ei. Despagubire zero! Propunerile lor sunt doar teoretice, imposibil să repari ceva cu banii pe care ți-i propun ei. Euroins era parfum!
Horia
03.mai.2023
Societate neserioasa

Sunt foarte buni cand le dai bani...cand le ceri, in urma unei daune, ai o problema !! Dosar deschis pe 06.01.2023, azi 03.05.2023 niciun raspuns oficial !?!? Au mai avut tupeu sa-mi trimita si oferta de reinoire a politei...no comment !
Schiopu petre
02.mai.2023
Dauna 0 imobil

După peste 2 luni de tergiversări, lipsa de comunicare, mi s - a dat verdictul. Dauna 0. Fără nici un fel de explicație , din ce motiv. O să apelez la justiție
Popa Maria
04.aprilie.2023
Dosar dauna locuinta

Evenimentul a avut loc in 6 ian incendiu casa ,constatarea dupa tergiversari pe 16 feb ,proces verbal comunicat in marti si necitet ,refuz de scriere lizibila a acestia,nesemnarea de catre mine , refuz de aducere a unui specialist in constructii , nu mi s-a comunicat la intrebarea cit dureaza solutinarea unui dosar ,termenul de solutionare , am facut sesizare si nu mi s-a comunicat nr ei pe email , ce credeti cum ma sint eu cu casa arsa ?
Catalin
23.martie.2023
Hoție pe față

Am fost lovit de un client al lor și a lungito 6 luni pînă mi-au dat jumate banii din cît costa reparația pe motiv că atît valora mașina pe catalog, hoție la nivel înalt!
Neag nicolae
14.martie.2023
Asigurat pt neasigurare

Am cerut o oferta de asigurare Am primit f rapid oferta Doar ca asigurarea nu ma ajuta cu nimic Mi a incadrat locuinta in grupa B ori polita sa fie valida trebuia sa am locuinta in clasa D Oamenii majoritatea iau de buna credinta ceea ce dvoastra treceti in asigurare Dar constata reversul la o intamplare nefericita daca foamne fereste ajung acolo! In concluzie dai niste bani aiurea ,fara sa te sjute la ceva eventual la iluziii timp pierdut si lipsa de informare
Buzau
08.martie.2023
Minciuna

Asigurarea de sănătate la Allianz - o minciuna .
Ramona
20.februarie.2023
(fara subiect)

Foarte neserioși. Caută și-n gaură de șarpe un motiv pentru a respinge o despăgubire. Și atunci întreb și eu, ce încredere să mai avem în asigurarea de sănătate privată? Bine că știu să ia banii și nu puțini…., rusine.
Claudiu
16.februarie.2023
Mulțumit

In 2 săptămânii de la accident am primit și bănuți! Sunt serioși !
Bordea
08.februarie.2023
Jalnic

(fara comentariu)
Rednic
06.ianuarie.2023
Execrabili

Ful Casco la auto nu vor sa despăgubească ca nu li se pare lor cu toste ca leam prezentat doc de la Poliție si toate cele necesare 🤦‍♂️
Frol Ivan
01.ianuarie.2023
Nu recomand

Ocoliti Alliantz daca vreti sa va asigurati casa. Sau daca o aveti asigurata la ei incercati sa va mutati la alta firma mai serioasa. Sunteti "asigurati" atata timp cat nu aveti nicio problema. Cand aceasta apare Allaintz gaseste o portita de a scapa de responsabilitati si va treziti ca polita d-voastra chiar daca e full nu acopera de fapt niciun risc. Am platit la ei 9-10 ani asigurarea si cand am avut o problema au gasit portite ca sa nu ma despagubeasca.
Relu

Fugiti de ei !

Imi pare rau sa spun asta dar, dupa ce am avut un eveniment rutier solutionat de ei in mai mult de 2 luni, urma sa inlocuiasca si o roata deformata. Au gasit o poza cu ceva asemanator pe un site din Germania, atentie! SI AU DESPAGUBIT pe acea suma! In Romania, acea roata costa dublu! Nu i a interesat. La mailuri raspund dupa 2 zile, iar la telefon, deloc! Nu ramane decat sa ii dau in judecata. Practica politica strutului! Nici sa nu mai aud de Allianz, vreodata!!!! RUSINE!
CP

Polita full Casco

Intarziere despagubire dauna totala nejustificata
Mihai M

Execrabil

Am dauna din "cauze naturale " , a cazut un bolovan de pe munte , am instiintat , am primit nota de constatare dar masina dupa 3 luni jumatate nu este reparata . Suni la call center si daca ai noroc raspund dupa 40-50 de minute , iti cer fel de fel de explicatii , nu se implica deloc , te pun sa.semnezi acorduri din care reies ca esti vinovat inainte de te urca in masina , nu-si fac treaba deloc . In cazul meu este o dauna de la care nu au de unde sa recupereze paguba( poate de la primarie sau CNAIR ) si nu au nici un interes sa te ajute . Pacat ca au un numa mare , dar sun JALNICI . NU RECOMAND !! Pacat ca nu pot sa le dau 0(zero) stele
Dana

Polita full casco

Am avut un accident pe 2 august, polta full casco, o caruta de bani. Daca nu-mi cautam o cunostinta care sa intervina pentru mine mai asteptam mult si bine sa solutiineze dosarul si suntem la final de noiembrie. Nimeni nu a fost in stare sa-mi dea informatii pertinente, toti asteptau sa decida cei de la Bucuresti...Nu cred ca e admisibil sa astepti 4 luni pentru solutionarea unui dosar de dauna auto! Ani de zile am avut asigurari doar la ei si n-am avut probleme. Cu acest incident m-au pierdut de client
Sofia

Asigurare sanatate

Am avut o sarcina oprita din evoluție. Pentru eliminarea ei a fost nevoie de o intervenție medicală. Asigurarea de pe numele meu nu a acoperit intervenția pentru ca nu am fost internata o noapte și asigurarea soțului nu a acoperit pentru ca nu a fost o afecțiune acută. Un moment dificil din viața noastră făcut sa fie și mai neplăcut datorită asigurării Allianz .
Cristi

Mulțumit

Am lovit pe cineva în parcare. Am comunicat foarte ușor și s-a rezolvat fără probleme.
Cristi

Varza- timp de asteptare ENORM

Foarte slab…e totusi inadmisibil sa tii un dosar deschis peste 1 luna fara sa aprobi, avand in vedere ca are totul in regula. Tii omul fara nici o vina fara masine peste 2 luni? Nu stiu daca toti asiguratorii sunt la fel, dar sa te fereasca Dumnezeu sa ai nevoie de despagubiri..
Ionescu Vlad

Firmă serioasă

Sunt clientul acestei firme din anul 2014 având un număr de trei contracte pt.locuință(My home).În intervalul arătat s-au petrecut câteva mici inundații care au afectat unele apartamente.Modul de soluționare al daunelor a fost I R E P R O Ș A B I L.Felicitări asigurătorului și mulțumiri.
Sebi

Dosar Dauna Casco

Sa fereasca Bunu Dumnezu sa ajungi cu o problema la ei! Ca nu raspune nimeni! Am primit 2 nr de telefon: 0212019180 / 0212019100, Am sunat cu o urgenta legata de dosarul de dauna timp de 3 ore in contiinuu de pe 2 telefoane(de pe un tel la un nr si de pe celalalt la al 2-lea nr), dar fara nici un rezultat. Absolut nimeni nu raspunde la telefon! Este bataie de joc! De fapt am sunat pentru ca eram deja la service cu masina, iar NOTA DE CONSTATARE primita pe e-mail dupa multe asteptari..., NU putea fi descarcata. as fi dorit sa ii rog sa verifice si sa mai timita o data NOTA C. In final anulez tot si mai astept o saptamana, poate ca cineva sa retrimita un e-mail cu un doc, poate, daca nu cumva uita sa anexeze documentul.... Rusine!
Radu
25.mai.2022
(fara subiect)

Fugiti cît mai repede ,nu plătesc si trag de timp
anonim
19.mai.2022
(fara subiect)

(fara comentariu)
Raluca Ionascu
18.mai.2022
Execrabil

Am o polita Casco la ei de un 1 an de zile. se misca extrem de greu, comunicarea extrem de defectuoasa, nimeni nu-ti rezolva problema. Stau cu un dosar de dauna deschis de peste 1 luna , nu primesc dovada de reparatie desi toate documentele sunt in regula, si nimeni din cei 4 oameni cu care am vorbit nu stiu ce sa-mi raspunda . Este incredibill!!!!
Catalin
17.mai.2022
Timp de asteptare mare in call ceneter

Neseriosi. DIn pacate am asteptat mai bine de o ora la telefon sa fiu preluat de cineva. TImpul de asteptare la numarul afisat pe site este de 90 minute.
Violeta
17.mai.2022
Profesionisti

Am avut un accident usor, si soferul vinovat avea asigurare la Allianz. I.am contactat telefonic, am trimis documentele pe care mi le.au cerut, poze si spre surprinderea mea, fara sa ma mai duc cu masina la reprezentanta mi-au dat ok ptr a merge la un service agreat de Alianz. De aici, totul a fost simplu...Mai mult am asteptat sa duc masina la Service din lipsa pieselor...Recomand, Allianz Tiriac!!!
D. Ivo
03.mai.2022
De tot c___tu'...

Mi'am boțit mașina să fiu în rând cu lumea. Casco la allianz... Nu răspund la tel. Nici peste 2ore, stau cu mașina lovită de mai bine de 2 luni. M'am aliat cu 6 persoane în aceași situație și ne vedem la tribunal !
Alexandra
03.martie.2022
Dezamagitor

Am avut un accident in data de 31 decembrie 2021, primele proceduri au mers foarte repede si am ramas surprinsa. In mai putin de 2 saptamani aveam toate actele necesare pentru a alege un service. Ei bine, de cand s-a cerut aprobarea cererii de intrare in service au trecut aproape 2 luni si nu primesc nici un raspuns concret de la ei. In ultimele 2 saptamani am vorbit cu 4 oameni diferiti, asteptand mai bine de o ora in asteptare in call center. De fiecare data mi se spune ca nu este nimic in neregula cu dosaruld dar ca nu se stie de ce dureaza atat si ca persoana responsabila e notificata sa-mi ofere mie, cat si serviceului un raspuns. Le voi face reclamatie pentru ca altfel vad ca nu se rezolva.