Allianz Asigurări Păreri

Scrie un review

 • Allianz
  2.5 (16 review-uri)

 • 2.25 (20 review-uri)

 • 1.13 (23 review-uri)

 • 2.33 (6 review-uri)

 • 2.5 (12 review-uri)

 • 1.68 (28 review-uri)

 • 3 (2 review-uri)

 • 4.33 (6 review-uri)

 • 5 (2 review-uri)

 • 2.51 (41 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Allianz


2.5 (16 review-uri)
 • 1
  10
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  6
Cosmin
acum 6 zile
Promoția Allianz casco în regres = dublare preț la politia urmatoare

Am avut o politia casco la aceasta firma. Am folosit polița pentru a-mi rezolva doua dosare cu regres. Când am dorit sa reînnoiesc polița mi-au dat o oferta dubla ca preț motivând ca, conform 'statisticilor' pe dosare în regres nu recuperează sumele plătite în întregime de la firmele de asigurări ale vinovaților. MARE ABERAȚIE!!! NESERIOZITATE MAXIMA!!!!
Mitulescu Catalin
19.octombrie.2018
slabi, jalnici, nu au ce cauta pe piata mai ales la preturile lor!

Am avut CASCO, asigurari la casa si niciodata nu am apelat la serviciile lor chiar daca am fost de multe ori in situatia de a cere despagubire pana cand..... Am ramas blocat afara la un apartament, am chemat personal o firma de deblocari usi, mai apoi i-am instiintat de cele intamplate dar au refuzat plata deoarece trebuia sa fi sunat la asistenta tehnica la domiciliu. Bun, am inteles asta este procedura. Platit din buzunarul meu 300RON. O alta patanie a fost cu un aparat de AC Samsung smart inverter. Sun la call center si imi spune ca polita nu acopera. Poveste lunga ca pana la urma sa se deschida dosar de dauna. In curs de finalizare dar nu cred ca se va face mare lucru. Mai intervin si firmele neserioase la care trebuie apelat pentru interventie, reparatie si birocratie. Ultima patanie, s-a rupt un robinet de apa, sun la asistenta tehnica la domiciliu, bineinteles in miezul noptii nu se deplaseaza nimeni, chiar daca ei spun ca se rezolva urgent (doar preluarea telefonica) si ca defapt de dimineata la prima ora vine cineva. Prima ora a fost 10:30, au venit doua persoane care lucrau defapt la o firma de tractari auto, nicidecum instalatori sanitari. Asta conform PV de constatare. Insa pana la venirea lor mi-am reparat singur deoarece apa inca curgea si riscam sa inund si mai tare vecinii. NU mai zic ca nici robinetul nu este acoperit de polita. Un dezastru!!!! Iti faci mai mult nervi! Mai bine iti faci de unul singur. Probabil vede si cineva de Allianz_tiriac ce am scris aici mai ales ca le-am trimis si email celor de la reclamatii. In Romania nu se merita astfel de asigurari suplimentare datorita serviciilor slabe si de proasta calitate oferita partenerilor cu care lucreaza. Ci siguranta asa este si la competitie.
Dragos
17.octombrie.2018
(fara subiect)

Am polite la ei de peste 5 ani de zile si sunt chiar multumit. merita! Daca ai o comunicare buna cu agentul lor, nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta despagubirilor in caz de dauna!
anonim
20.septembrie.2018
(fara subiect)

(fara comentariu)
Lucian Copaciu
14.august.2018
nu va faceti casco la Allianz Tiriac, scumpi si neseriosi

Refuza sa plateasca o dauna minora , prefera sa piarda un client pt 1000 lei depagubire. Oricum ii voi da in judecata. Cu greu am reusit sa fac programare la constatare , total necooperanti desi erau solutii,
Cristian
11.august.2018
Jalnici

Pentru o dauna pe regres de acum 2 ani și acum încearcă s o recupereze. Nici măcar n au verificat actele.....jalnici....
Ionut P.
26.iulie.2018
Asigurare CASCO

Desi nu e cea mai ieftina companie de pe piata, atunci cand esti nevoit sa iti folosesti asigurarea platita intampini piedici. La schimbare parbriz pe CASCO, cei din service (reprezentanta) nu au reusit sa recupereze senzorul de ploaie. Allianz au refuzat sa plateasca un nou senzor. Ce rost are sa platesti un serviciu daca atunci cand ai nevoie nu beneficiezi de el. In concluzie, nu recomand Allianz!
anonim
05.iunie.2018
(fara subiect)

(fara comentariu)
NICOLAE ION
12.mai.2018
Client i-Asigurare
ASIGURARE

E SUPER
Ifrim Iulian
18.aprilie.2018
Pagubit in relatia cu ei

Nu stiu cum lucreaza toti asiguratorii dar in ceea ce ma priveste pe mine , relatia cu allianz tiriac auto a fost dezastruasa. S-au legat de tot felul de chitibusuri legate de un proces ce continea doua dosare din care unul contestat. Au tergiversat pana au trecut cei doi ani. Imi pare rau pentru cei ce lucreaza in aceasta firma dar per ansamblu sunt niste japtcari, ma gandesc sa ii dau in judecata sa ii plimb si eu putin, inclusiv pe cei implicati direct dupa care cateva saptamani de reclama negativa. Poate se mai gandesc la politica lor.
Felix Ionescu
02.martie.2018
Client i-Asigurare
Recomand

Vorbesc de polita CASCO... foarte buni, operativi, lucrurile se misca repede. Nu comenteaza daca le semnalezi o problema suplimentara, sunt deschisi si seriosi. Poti face reparatia unde vrei tu. Recomand cu incredere.
vasile
28.octombrie.2017
sunt varza

solutii tehnice aberante la constatarea avariilor. Constataorul a motivat ca daca da da solutii corecte e penalizat ca nu face saving.
GANJU ERVIN MIHAI
19.octombrie.2017
Client i-Asigurare
(fara subiect)

super ok recomand cu incredere
Iulia V.
08.iunie.2017
Corecti

Mi-a fost avariata masina de catre un domn cu RCA de la Allianz Tiriac. Am sunat la ei, mi-au facut dosar, agentul a venit in 2 zile, mi-a constatat avariile si, in urma cererii de reparatii in regie proprie, mi-a stabilit suma pe care urmeaza sa mi-o transfere in contul personal in aprox. 7 zile. A fost prompt, experienta mea a fost, surprinzator, una ok. Chiar daca e cu 60 de lei mai scumpa asigurarea la ei/an fata de cei mai ieftini, ii voi alege pt. RCA. Pentru ca nimeni nu trebuie sa se targuiasca pentru drepturile sale. E adevarat, a omis sa treaca ceva in constatare (greseala mea ca nu am fost atenta), insa suma acopera, in fapt, reparatiile.
Dan
02.februarie.2017
dezamagitor

(fara comentariu)
Cris
21.iulie.2016
Client i-Asigurare
Foarte ok pe Casco

Am avut o dauna pe casco si nu au fost deloc probleme, s-au miscat foarte repede. Masina a fost reparata la reprezentanta.