Allianz Asigurări Păreri

Scrie un review

 • Allianz
  2,95 (61 review-uri)

 • 2,11 (47 review-uri)

 • 1,23 (400 review-uri)

 • 1,97 (35 review-uri)

 • 1,98 (57 review-uri)

 • 1,54 (65 review-uri)

 • 1,71 (34 review-uri)

 • 3,16 (19 review-uri)

 • 3,33 (12 review-uri)

 • 1,41 (346 review-uri)

 • 2,33 (33 review-uri)
Adaugă review

Ai fost mulțumit de serviciile unui asigurator sau dimpotrivă? Ajută-i și pe alții să-și aleagă mai ușor asigurarea. Spune-ți părerea.

Păreri despre Allianz


3,5 (30 review-uri)
 • 1
  10
 • 2
  1
 • 3
  0
 • 4
  2
 • 5
  17
Ioana
08.octombrie.2021
Asigurare de bunuri

Asigurare inutila de bunuri de uz casnic, prevad toate modalitatile prin care sa evite decontarea. Dosar finalizat dupa 2 luni de insistente.
anonim
17.septembrie.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)
anonim
17.septembrie.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)
anonim
17.septembrie.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)
Florin
05.septembrie.2021
Multumit

Am colaborat cu ei de mult timp. Sunt seriosi.
Alex
12.august.2021
De evitat

Polita CASCO la ei. Mi-au respins dosarul, nu au platit nimic, legand-se de toate punctele si punctuletele posibile "preexistente". Constatatorul lor a fost nepoliticos - mi-a inchis telefonul in conversatii, a amenintat, iar cand a ramas fara argumente a spus ca nu plateste dosarul pt ca nu vrea si mi-a indicat sa ii dau in judecata. Uimitor - la cateva luni dupa ce mi-am reparat masina pe propria cheltuiala, acelasi domn descris mai sus m-a sunat senin sa ma intrebe daca am rezolvat cu masina si de ce nu mai platesc polita. Catastrofa.
Marius
29.iulie.2021
(fara subiect)

Incompetenți nimic mai mult, cică decontare directa, și stai mai mult de doua luni să-ți facă mașina, plătim mai mult pt o rezolvare mai repde, doar prețul face diferența nu recomand,comunicarea dintre ei și colaboratorii pe partea de service, foarte proasta, trebuie sa te interesezi tu în fiecare zi și la service și la asigurari pt aprobari reparatie, achiziții piese, și cel puțin pe Arad au un gunoi de constatator, pe interese- le lui,nu al firmei și nici al clientului
anonim
23.iulie.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)
Irina
21.mai.2021
Foarte multumita

Singura bila neagra pentru ei sunt tarifele, dar in rest, nu ma pot plange de nimic. Sunt clienta de aprox.15 ani, am avut 2 inundatii si mai multe reparatii pe Casco, ultima chiar saptamana aceasta. Banii mi-au fost virati in 3 zile de la incheierea dosarului de dauna. Practic de cand am notificat dauna si pana mi-au intrat banii de despagubire in cont a durat 10 zile, in conditiile in care nici eu nu m-am chiar grabit sa trimit pozele si alte documente
Cosmin
26.aprilie.2021
Excelent

Am încheiat cu eu asigurare Casco prin aplicație, toate dosarele rezolvate tot la fel(prin aplicație, constatare personală). Au prețuri mari dar pt mine a meritat.
anonim
05.februarie.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)
anonim
02.februarie.2021
(fara subiect)

(fara comentariu)
Eu
18.ianuarie.2021
Buni

Eu am avut probleme cu o piatră în parbriz. Constatare rapidă, dosar, înlocuit parbriz fără probleme. Au fost foarte ok. Singurul reproș, la reînnoirea poliței Casco prețul a crescut semnificativ, așa că am apelat la alții.
Alice Năstase

De tot c____u

La ce renume are compania sunt cei mai jalnici. Am avut o ciocnire Nefericita și Vinovatul avea Asigurăre la Terminații ăștia și deci în calitate de Pagubit a început calvarul Pe scurt dauna 24 nov și ma prinde 2021 și n au rezolvat dosarul. ne a dat dauna totala și ne a aruncat cu 3 lei în nas crezând ca zic sarumana. Niște mizerabili, neserioși, comozi etc. Evaluarea am făcut o eu și le am trimis pozele. nici măcar nu a venit un mecanic sa se uite, ce sa mai vb de service. De c___t!!!!!!!!
cretu claudia

absolut neseriosi!!!

In septembrie sa produs o inundatie in apartamentul asigurat.Toate procedurile indeplinite de mine.Dupa 3 (trei} saptamini,rezolutia seaca a fost ca nu pot fi despagubita.DESI ERA PLATITA CLAUZA PF9.(daune produse de apa) Fara nici o explicatie reala.HOTIE PE FATA.Sint platitore de citiva ani de polite de asigurare pe mai multe imobile la aceasta companie.
iancu

(fara subiect)

de best,sunt adevarati profesionisti,felicitari !
Maria
28.septembrie.2020
(fara subiect)

Simplu si rapid, foarte eficient. Multumesc!
Militaru Octavian
30.august.2020
Vai de noi.cu așa asiguratori!

Plătesc CASCO pt un VW Golf de 4 ani, de multe ori rugandu-mă de ei sa imi emită factura trimestrială, iar acum am niste mici remedieri de facut care pentru aprobare astept de aproape o luna. Ce e ciudat e ca pe unele dosare le-au aprobat, pe altele nu! Nu mai știi la cine să faci asigurare ca peste tot se lucrează în bătaie de joc. Nu recomand Allianz! Never!
Cuzmov
23.iulie.2020
Asig sanatate

Am avut asigurare de sanatate. Comunicare excelenta, decontare rapida la clinicile nepartenere, aprobare rapida (inclusiv interventie chirurgicala) la clinicile partenere! Recomand cu caldura!
SALAGEAN VASILICA
11.iulie.2020
FIRMA NESERIOASA

Fugiti cat va tin picioarele, foarte neseriosi. daca clientul intarzie o zi cu plata suspenda contractul dar daca tu ai o dauna nu mai reisesti sa discuti cu ei. nu raspund la e-mailuri ( vorbesti cu robotul pana te saturi), nu raspund la telefoane si cel mai important nu isi onoreaza obligatiile. Am o asigurare extinsa la ei si dupa o ploaie torentiala cu grindina nu am fost despagubita pentru daunele suferite. Precizez ca sunt client vechi . O singura data am avut o problema si sau eschivat de la plata daunei. Nu recomand!
Cristian
26.mai.2020
Feriti-va de Allianz in special la asigurarile de locuinte !! Teapa si mafie !

Numai numele este de ei ! Incearca sa isi impuna echipele lor de " mesteri" - comunicarea cu ei este f greoaie. Incearca cu orice pret sa plateasca cat mai putin, asta in cazul unei daune care nu a fost provocata de mine si se pot indrepta impotriva vinovatului. Imposibil de vorbit cu sefii ! Fugiti cat mai aveti timp !
Simona
19.mai.2020
asistenta la domiciliu

cred ca e cea mai buna clauza pe asigurarea locuintei, am chemat echipa de asistenta pentru cheie rupta in usa (mi-au inlocuit total yala cu mecanismul aferent) si pentru scurt-circuit la priza. rapid, cu telefon de confirmare.
Budulan
24.aprilie.2020
Imi place compania TIRIAc

sunt foarte multumirta
George
31.martie.2020
De incredere

Foarte multumit. Din 2011 am avut ceva evenimente cu masina, toate rezolvate cu profesionalism si foarte repede.
anonim
06.martie.2020
(fara subiect)

(fara comentariu)
MUSAT CATALIN IONUT
18.februarie.2020
NISTE HOTI

NUTI DAU BANI LA TIMP NISTE HOTI DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE SUNT CEI MAI PROSTI DINTRE TOATE FIRMELE DE ASIGURARI
MUSAT CATALIN IONUT
14.februarie.2020
NU SUNT SERIOSI

NU MERITA SA FACI ASIGURARE LA EI NUTI DAU BANI CAUTA FEL SI FEL DE MOTIVE
musat catalin ionut
14.februarie.2020
NISTE MINCINOSI

AM DE LUAT BANI DE LA EI NU SUNT SERIOSI CRED CA AU CEVA PROBLEME SI NU VOR SA RECUNOSCA ...BAGA BANI AN CONT SI NU POTI SAI RIDICI PENTRU CA EI MODIFICA PRENUMELE INTENTIONAT
Csabi
04.februarie.2020
Mai multi ani si mai multe dosare rezolvate fara probleme

Pana acum am avut la locuinta vreo 7 dosare fiecare platita la timp, serviciul de urgenta la domiciliu merita toti baii. Pentru centrala am deschis 3 dosare in 2 luni si fiecare dosar platit fara probleme.
Vasile Carcel
30.ianuarie.2020
Client i-Asigurare
(fara subiect)

Foarte usor de facut asigurarea