Asigurari online > Asigurare medicala de calatorie
asigurare medicala de calatorie online

Asigurare Medicala de Calatorie

Pleci in vacanta, la studii sau la munca in strainatate? Lasa grijile-n cuier si pune in bagaj asigurarea de calatorie. Evita costurile inopinate ale accidentelor, bagajelor pierdute, zborurilor anulate, etc. prin pachetele de asigurare de la Euroins, Asirom, Omniasig, Astra, QBE sau Gothaer. Polita de asigurare se transmite electronic - prin email dupa efectuarea platii.

Sumar calatorie

Aici vor aparea informatiile introduse

Cum ma asigur

Cum comand

Cum platesc

Conditii livrare

Acoperiri asigurare medicala

 • ✔ Incheie o asigurare medicala de calatorie cat mai completa pentru a evita situatiile neplacute. Adauga acoperiri suplimentare: asigurarea bagajelor, asigurare pentru sporturi de iarna.

Beneficiile unei asigurari de calatorie

 • ✔ O asigurare medicala de calatorie in straintate te poate scuti de cheltuieli neprevazute in cazul in care apare o urgenta medicala;
 • ✔ Atunci cand iti planifici un concediu in strainatate, este bine sa iei in calcul incheierea unei asigurari travel pentru a te asigura ca esti acoperit in cazul unui accident;

Destinatie calatorieinformatii destinatie calatorie

Selecteaza scopul calatoriei


Numar zile

Se face tranzit (pana la destinatie se trece si prin alte tari)

Selecteaza tara destinatie

Selecteaza suma asigurata

Pasul urmator

Informatii beneficiariinformatii beneficiar calatorie

Selecteaza beneficiari
Domiciliu

Judet

Localitate/Sector

Calculeaza tarife

Acestea sunt cele mai avantajoase oferte de asigurare din punct de vedere al conditiilor de asigurare si al pretului.
Daca doresti oferte de la mai multe companii de asigurare, lasa-ne datele tale si iti trimitem toate ofertele in cel mai scurt timp.vreau toate ofertele
Recomanda

Ce beneficii ai daca inchei o asigurare medicala privata

O asigurarea de medicala de calatorie in strainatate poate sa te scuteasca de cheltuieli medicale ocazionate de asistenta medicala acordata persoanelor asigurate pe parcursul calatoriei in strainatate, in caz de:

 • imbolnavire subita si imprevizibila, care pune in pericol sanatatea sau viata asiguratului;
 • accident care prejudiciaza starea de sanatate a asiguratului;
 • deces ca urmare a imbolnavirii subite si imprevizibile sau a unui accident;

Majoritatea asigurarilor travel acopere urmatoarele cheltuieli:

 • cheltuielile medicale;
 • transportul asiguratului la un spital si repatrierea;
 • insotirea asiguratului catre Romania;

Avantaje

O asigurare medicala de calatorie poate fi incheiata de catre orice persoana cu domiciliu stabil in Romania. De regula, varsta maxima admisa de asiguratori este intre maxim 60 - 70 de ani. Un alt aspect important este faptul ca majoritatea companiilor de asigurare colaboreaza cu companii mari de asistenta cum ar fi Coris, Qbe Insurance. Acest serviciu este disponibil 24 de ore din 24. Datele companiei de asistenta in caz de daune sunt trecute pe polita de asigurare de calatorie.

ATENTIE: Aceste informatii sunt orientative si au ca scop familiarizarea dumneavoastra cu anumiti termeni specifici asigurarilor de calatorie. In cazul achizitionarii unei asigurari de calatorie, cititi cu atentie conditiile de asigurare atasate pentru a sti cu exactitate ce acoperiri sunt prevazute in asigurare.


 
Folosind portalul nostru de asigurari online trebuie doar sa introduci informatiile solicitate despre calatoria pe care o vei intreprinde. In felul acesta poti vizualiza tarifele pentru asigurarea de calatorie obtinute direct de la societatile de asigurare. Alegi tariful (respectiv societatea de asigurare), introduci datele personale, inaintezi comanda si vei fi directionat pe pagina de plati a procesatorului.
Trebuie sa urmezi doar cativa pasi simpli:
 • Selectezi datele referitoare la calatorie
 • Alegi suma asigurata
 • Precizezi cati ani ai si domiciliul conform CI
 • Cu un simplu click pe butonul “Calculeaza” ti se vor afisa toate tarifele pentru asigurarea de calatorie de la firmele de asigurare. Alege produsul de calatorie care ti se potriveste si pentru a te informa mai mult despre acoperirile asigurarilor de calatorie ti-am pus la dispozitie si conditiile pentru fiecare societate in parte.
 • Dupa ce te-ai decis unde vrei sa inchei asigurarea travel, va trebui sa completezi numele tau, CNP-ul si nu in ultimul rand, o adresa de mail corecta unde iti vom putea trimite asigurarea. Broker Virtual este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu nr. 21266.
 • Ultimul pas este sa efectuezi plata cu cardul, prin sistemul securizat a procesatorului.

 
Plata se va efectua prin sistemul securizat a procesatorului. Dupa ce ai inaintat comanda vei fi automat directionat catre pagina securizata de plati a procesatorului si in numai 2 minute, asigurarea de calatorie va fi achitata si ulterior platii, va fi transmisa catre tine.

 
Asigurarea de calatorie va fi transmisa pe adresa ta de e-mail in cel mult 10 minute dupa efectuarea platii. Te rugam sa te asiguri ca ai completat corect numarul de telefon si adresa de e-mail, unde vei primi asigurarea medicala de calatorie. Aceasta asigurare este valabila in format electronic. Inainte sa pleci in calatorie, nu trebuie decat sa printezi polita primita pe e-mail si sa te asiguri ca o ai cu tine.