asigurare medicala de calatorie online

Asigurare de Calatorie

Incheie o asigurare de calatorie online, la cele mai avantajoase tarife. Fie ca pleci in vacanta, la studii sau la munca in strainatate, poti opta pentru o asigurare de calatorie la una din companiile: Euroins, Asirom, Omniasig, Astra, QBE sau Gothaer. Asigurarea de calatorie se transmite electronic - prin email dupa efectuarea platii.

Cotatie asigurare medicala de calatorie
1

Detalii destinatie

2

Detalii persoane asigurate

3

Tarife de asigurare

4

Comanda

De ce ai nevoie de asigurare de calatorie

Asigurarea de calatorie in strainatate te scuteste de cheltuieli medicale inopinate, asigurate pe parcursul calatoriei in strainatate, in caz de:

  • imbolnavire subita si imprevizibila, care iti pun in pericol sanatatea sau viata;
  • accident care iti prejudiciaza starea de sanatate;
  • deces ca urmare a imbolnavirii subite si imprevizibile sau a unui accident;

Majoritatea asigurarilor de calatorie acopera urmatoarele cheltuieli:

  • cheltuielile medicale;
  • transportul asiguratului la un spital si repatrierea;
  • insotirea asiguratului catre Romania;

Avantaje

O asigurare de calatorie poate fi incheiata de catre orice persoana cu domiciliu stabil in Romania. De regula, varsta maxima admisa de asiguratori este intre maxim 60 - 70 de ani. Un alt aspect important este ca majoritatea companiilor de asigurare colaboreaza cu companii mari de asistenta cum ar fi Coris, Qbe Insurance. Acest serviciu este disponibil 24 de ore din 24. Datele companiei de asistenta in caz de incidente sunt trecute pe polita de asigurare de calatorie.

ATENTIE: Aceste informatii sunt orientative si au ca scop familiarizarea cu anumiti termeni specifici asigurarilor de calatorie. In cazul achizitionarii unei asigurari de calatorie, cititi cu atentie conditiile de asigurare atasate, pentru a sti cu exactitate, ce acoperiri sunt prevazute in contract.

Aveti, de asemenea, pentru fiecare produs de asigurare, un sumar al riscurilor acoperite.
Cum ma asigur
Completeaza formularul, alege asigurarea de calatorie care se ti potriveste, adauga, daca este cazul, clauze specifice destinatiei de calatorie, sportului practicat sau problemelor tale de sanatate, efectueaza plata online, iar in cel mai scurt timp vei primi pe email polita, impreuna cu conditiile de asigurare. Completarea formularului nu te obliga la achizitionarea asigurarii de calatorie. Toate datele sunt confidentiale si folosite doar cu scopul de ofertare.
  • Cum comand?
  • Cum platesc?
  • Conditii livrare?